s0ny píše:Tohle bych si na iPhone asi nedal. Navíc se to podle mě začne odlupovat. Napiš jak si spokojený za 14dní a jestli přežilo neustálé vyndávání z kapsy.
Dal by sis tam cozip? co se tyce odlupovani, to mohu rict jedine po dlouhe zkusenosti, ale jelikoz to opravdu drzi pevne, tak se toho vicemene ani nebojim.. zkousel jsem ty okraje drbat ruznymi predmety, ale jelikoz je to kozeny, tak to odrbat nejde.. drzi to jak pribity.. aby se to dalo sundavat, tak se musi zajet necim tenkym pod tim.. sundat to jde kdyz se chce.. jelikoz jsem nesikovny, tak jsem to poprve nalepil spatne.. potom jsem to proste podebral umelou kartickou co k tomu pridavaji, sundal jsem to (neroztrhlo se to, kdyby nekdo namital ) a nalepil znova.. samolepka je specialni od 3M, opravdu to drzi fest.. delsi zkusenost poreferuji az pozdeji, ale Cozip na mem telefonu pusobil lacine, proto jsem objednaval neco jine.. kamaradi se pri dodani take zezacatku bali, ale dali jsme tomu stress test a je to opravdu kvalitni.. ja jsem spokojen a oni take
Tak pisi prvni zkusenosti s iMat pouzdry. Zatím jsou uzivatele velice spokojeni, az me to prekvapilo a mam i dva uzivatele, kteri po vyzkouseni kupuji obal i pro dalsi z okoli (manzelky predevsim ) Co se tyce mojich zkusenosti, tak kvalita zpracovani me opravdu prekvapila. Ajfouna nosim po kapsach u dzin, takze ho taham celkem casto ven.. neodlepuje se ani castecka, drzi to perfektne prilepene Opravdu me prekvapilo, ze se nakonec iPhone i s obalem vejde do dockiny, to jsem necekal a dockinu jsem soupl do sufliku.. necekal jsem, ze ji jeste nekdy budu vytahovat.. takze zatim budu pokracovat s prodejem.. asi do te doby, nez prijde iphone II..
A jak tak koukam, tak se s0nym mame stejneho dodavatele, protoze stejne obaly s tetovanim mi dorazily take viz můj thread
Tak zatlacte na sveho dodavatele, aby zajistil ten potisk s travou.... kocicku ani motylka nechci, nejsem zenska, kriz taky ne, nejsem verici, draka bych taky na telefonu nechtel, to at si nechaji v asii...
Have you tried turning it off and on again? [ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ] [ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ] [ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
Ne kazdy asi chodi ke mne do klubu s prislusenstvim, tak to hodim i sem
Jak jsem slibil, postuju zde 2 videa ze sundavani iMatu.. ono by bylo asi jen jedno, ale v tom prvnim mi spadlo pozadi a jak vidite, i po tom mesici to jde opravdu ztuha, byl to boj Nalepka je opravdu kvalitni, ani jsem to pri koupi necekal..
+ teda jeden highres obrazek po sundani.. vsimnete si necistot kolem jablicka.. to jsem teda potom vzal vatu namocenou do vody a utrel jsem to, neni to nejake lepidlo nebo tak, ale prilepilo se po tech krajich trosku necistot..
ahoj ja mam tvrdy obal ktory chrani ip hlavne zo zadnej strany a po bokoch. dalsou vyhodou je, ze na hladkych povrchoch sa nesmyka. prakticky a dizajnovo prijatelny. inak kupil som ho u nas v Pn http://www.traco.sk
Zdravím myslíte že je možno jěště někde splašit to cozip pouzdro na iphone?
Mám Ip teprve pár dní a potrebuju nejakou kvalitku pouzdro aby mi to vydrzelo a jelikož k tomuto produktu vidím nejvíce kladných ohlasů tak vím že to nebudou nejspíš vyhozené peníze.
Máte někdo zkušenost s tímto: Silikonový obal pro iphone 3G . Má je Clien. U toho Cozipa mě štve, že se hodně odře chromový rámeček při častém sundavání. Dávám si tel do docku každý den.
Iphone 4 16 GB Vodafone IPAD 4 Retina 32GB Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz Kitefree - Trans, Ozone Military Paintball Team Skalkajda
Ahoj, chystám se na koupi iPhona a nerad bych mu ublížil, tak jsem se díval po pouzdrech. Ne to, aby když sem venku byl v bezpečí, ve škole v kapse, aby se nezap*asil od prachu v kapse atd. Díval jsem se na silikonové pouzdra pro iPhone, našel jsem jedno pěkné od BELKINU (někde jsem tu narazil i na starší objednávku těchto pouzder ze zahraničí)
ale iP se mi v tom zdá mohutný a taky ty silikonové se mi nezdají jako nejlepší volba (různě se shrnují + prach). Pak jsem narazil na nějáké kožené, ale kožené jsou taky moc velké do mých malých kapes Potom jsem narazil na poměrně levnou variantu tzv. semišové pouzdro
To se mi zdá jako skvělá volba, semiš se narozdíl od silikonu a kůže v kapse zmáčkne...díky za rady
Ja som najprv chcel puzdro lebo som sa bal ze skonci ako predchadzajuce mobili-SE,Siemens,Nokie atd-cele poskrabane displaye,obity atd.....a ono este mu nic neni...teda okrem par malych skrabancov na zadnom kryte....ale sklo?Nic a to sa uz klzal po asfalte ked som ho mal polozeny na penazenke na zemi a nechtiac mi do neho kopli.....
Rád bych představil jednu z novinek Belkina. Velmi brzy se na pultech vašich oblíbených prodejců objeví Grip Ergo for iPhone 3GS.
Bude ve třech barvách. Mimo na obrázku Chilli Pepper ještě bude Caviar a Indigo. Již nyní najdete na stránkách výrobce. Cena bude vyšší, jakožto u všech produktů Belkin a to cca 30$.
Řez písma změněn na defaultní. Je zapovězeno používat jiné písmo do běžných příspěvků než přednastavené. Možno jej použít jen pro zvýraznění nějakého termínu. Totéž se týká i barev písma. Viz pravidla v odkaze. Beavers. http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929
Apple iPhone 6, 64GB, SpaceGray Apple iPhone 5S, 64GB, SpaceGray, 7.0.4, JB Apple iPad Air, WiFi+3G, 128GB, SpaceGray Dell Inspiron 7000, 15" minulost iP3G 32GB black, iP4 32GB black, iP5 64GB black
Hola, doteraz pouzivam obal Vroom, ktory zacina byt ohybny a osuchany. Rozmyslal som nad kupou rovnakeho (pretoze som snim nadmieru spokojny ), ale dneska sa objavilo na gawkerovi video s velmi zaujimavym obalom Tech21 iBand Case d3o (cas 1:50)
Zobrazit video na http://youtu.be/j4uMTZWh0Rc Kód do fóra: [youtube]j4uMTZWh0Rc[/youtube] Návod na vkladanie videa do príspevkov Oficialna stranka: http://www.tech21.uk.com/innov-d3o.html Cena sa pohybuje okolo 15 az 20libier co je prijatelne. Akurat ma zaraza aspon pre mna velika zmena - odokryta zadna cast telefonu. V podstate by sa nemal ani dotykat povrchu kam ho clovek polozi, ale pri pade na nerovny povrch moze dostat plny zasah. Preto sa chcem spytat a mozno az prilis skoro, ale nemate ho uz niekto a nejaky nazor k nemu?
EDIT: Po par dnoch v predaji a obal ma aj svoje negativa: -ovladanie hlasitosti je velmi tazke, treba mackat velmi silno (autor doplnuje, ze po tyzdnoch pouzivania to zmekne a bude v poriadku) -prepinac na tichy mod je nepristupny (obr.) -vyrezana diera pre jack sluchatok je prilis uzka, takze sa moze stat, ze tam nenapasujete kazde sluchatka
A teraz nejake + Planuje sa novy obal s kompletnym "zadkom", pristupom k bocnym tlacidlam a snad aj vacsim otvorom na sluchadla.
Este stastie, ze som pockal. Ten novy by sa mohol dat aj ozdobit aby nevypadal tak mrtvo a bude zmena .
Le royale je pěknej, jen nedoporučuju se ZAGGem, telefon se pak vyndává 5-10min. Jinak mi přijde, že s mojí šikovností mi tyhle kapsičky padají vždy nejlépe na chodník a nejlépe tou otevřenou stranou. Jinak nemá někdo zkušenosti se Speck CandyShell? podle mě šikovná kombinace silikonu a polykarbonátu, jen se u nás jaksi neprodává.
MacBook Pro Retina 15 10.10 iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5 iPad mini Retina 32GB 8.1.2
těch už jsem viděl a četl, možná i některé lépe natočené ale spíš mi šlo o to jestli tu není někdo kdo by to pouzdro měl delší dobu. unboxing zvládne každej.
MacBook Pro Retina 15 10.10 iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5 iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Chodívá to obvykle do 6 dní (ale není to pravidlo)
Nicméně už mám doma kopii "Slidercase" a dost se mi líbí - je to na této fotce vlevo nahoře - ten dvoudílný kryt, na zádech má napsáno 32GB, takže je to "tuning" pro ty, co mají třeba jen 3G 8GB
---
P.S. ten samý prodejce na eBay má v nabídce i docela šílenost
No, nejak nevidim viac skusenosti s dvomi puzdrami, o ktorych rozmyslam, ze si jedno z nich kupim. Tak sa teda pytam, ma niekto jedno z tychto dvoch puzdier? - Case Mate Smooth Case - Incipio Feather
Momentalne mam Griffin Clarifi, ale uz ma prestava bavit, iPhone je v tom o polkila tazsi a o pol cm vacsi, tak rozmyslam, ze by som kupil jedno z tychto dvoch.. dik za skusenosti.
edit: tak som objednal Incipio Feather Black.. napisem potom skusenosti
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1) iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
Tak dnes mi konecne prislo Incipio Feather. V baleni je puzdro, 2 folie (nie moc kvalitne), handricka a este karticka na vytlacenie bubliniek z folie. Trosku horsie sa iPhone uzamkyna... Nieje to uz take velke ako s Clarifi, ale nieje teraz v podstate iP ani moc chraneny. Ale spokojnost..
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1) iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
ta zrkadlova folia chrani aj pred skarbancami alebo ako to je? a zhorsi sa potom citlivost dotykoveho displeja? neviem ci to tu bolo ale nenasiel som tak sa pytam dakujem za odpoved
So zrkadlovou foliou osobnu skusenost nemam ale videl som ze sa zrkadlova vrstva zvykne osuchat a to nevyzera velmi pekne(mozno je to len pri nekvalitnych foliach) Citlivost dotyku to nezhorsi ale co som videl tak to trosku znizi jas display-u.