Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Práve mi prisla notifikace o překročení CO2, tak bude se to samo rozbehlo, nebo začali něco dělat
)))
Možná si to system pamatuje a nstavuji dalsi, ale neni moznost nikde videt přehled. Lze tam jen jako smazat, ale tu aktualni co nastavuji.
)) Mužete nekdo zkusit jestli se Vám to taký takhle zobrazuje že jako upravujete jen jednu?
pokud by to ylo bezdratove, tak checkuj fcc db, tam to musi opublikovat pred prodejem v usa, vcera tam NIC noveho nebylo...
Já osobne se obejdu bez srážkomeru i vetromeru, ale zajíma mě to tak nejak obecně, myslím že bych to ani nemel kam dát
Ale treba pro zemědelce a kvuli povodním, je hlavne srážkomer stežejní.
Já vidím na louži a říkam, si, prsi dost. 
Již 14 dní mi neprisly statistiky co maji chodit v patek, pochopitelně bez toho mohu žit, jde spíš o princip, proč to nefunguje...

)) tady není meteostanice, nejbližší je snad 60 km nebo více daleko a 2 km vedle už to muže byt rozdil stovek procent. V CB spadne 2mm a tady treba 20mm.
Ale jak říkám, já bych ho nemel kam umístit ten srážkoměr ani. Mě by stačilo že by mi ta stanice makala jak má. Ted vyrábím radiační štít kvuli teplotám. Hodne lidí to dela, neni to težké a je to temer nutnost. 

Kdo to testne jako první?
))
. Podle fotky to vypada jako popelnik na stul, jde to prodat nekam na tycku? 

a jeste na tyčku? Jak to myslíš?

Ikdyž nic nezkazíš jestli to k nečemu prichytnes.

Kam ho dás?

Jinak to pošlu zpět. Ale uvidíme. Čekal jsem to bytelnější, hlavne ukotveni toho šroubu a jeden šroub jestli to udrží no nevím 

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

Jptak píše:Jestli myslíš to spodní víko (jak se vyměňují baterky) tak mě to připadá pevné Když to chci otevřít tak musím zatočit jako zavit aby se to vycvaklo z těch 4 příchytek. A když to chci zavřít tak to musím zacvaknout až to lícuje. Připadá mi že to ale nemůžeš zacaknout jak chceš ale že musíš najít jak to natočit. Vypadá to jako by to mělo zámeěek. Takže to třeba zkus zacvaknout jinak pootoěené. Ještě jsem nic nenaměřil. U nás ještě nepršelo.
Pak jsem psal prodejci, ten uznal že to je vyřešené dost divně a že jsou všechny takové a doporučil mi také izolepu. To jsem to ale měl už na stožáru. Jinak v noci poprvé pršelo a měři to parádně. Stejně jako meteostanice v blízkosti. Takže spokojenost!

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé