Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

) a žádné problémy sem teda nezaznamenal, všechno proběhlo na první dobrou - registrace i přihlášení a v aplikaci je i rozpoznání běhu

Jediné co tomu chybí je vibrace při ostatních notifikacích. Snad to brzy implementují.

material naramku je velmi prijemny. spanok to meria kurva dobre
krokomer jasne ze narata aj kroky naviac ale ked kracam a pozeram do appky tak to rata presne. beh to vie detegovat tiez ale za vzdialenost nedam ruku do ohna
ked niekto vola (aj facetime) tak vibrovanie fajn. budik vibruje asi len 5-6 razy, neviem ci by ma to zobudilo. dnes ma to zobudilo ale zda sa mi ze to som uz bol v takom polospanku 

MiGR píše:...spousta gps sporttesteru umi merit vzdalenost na pasu i bez gps. Jen jsem chtel rici ze vzdalenost muze krokomer ukazat i bez gps...

V aplikaci se mi vyhledá, ale když mě app vyzve k poklepání na náramek pro párování, tak můžu ťukat na náramek jak chci, ale dál se nedostanu. Nevím co s tím
Setkal se s tím někdo?

http://www.dcrainmaker.com/2014/04/tomtom-cardio.html píše:First off, the TomTom Cardio does NOT record your daily steps. Nor, is it an all day activity tracker like a FitBit or Fuelband. Those products are designed for that purpose. Again, this is not one of them.

Zatím jediné, co by mi tak nějak vyhovovalo je Vivofit od Garminu. 

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé