Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cuting píše:Pokud volíš z těchto dvou ,doporučuji rozhodně Jays. Apple při vší úctě k němu sluchátka prostě neumí. Cistě subjektivně z vlastní zkušenosti mých 100% uší mohu říci, že s horšími sluchátky, než Apple In Ear , jsem se nesetkal. Je to snad jediná věc, která se jim vysloveně nepovedla .
Sphyn0x píše:Tak teraz neviem, že či Jays alebo Apple in-Ear
Fifik píše:Ja mam Senheiser CX 150 stuplove a som spokojny maximalne. A potom mam Monster Beats Solo White HD a tiez maximalna spokojnost.
cuting píše:Pokud ti jde o basy, tak pak jsou dobrá sluchátka Koss. Ty mají všechny silnější a výraznější basy všeobecně . A jsou některé i za rozumné ceny. Např zde:
http://www.sluchatka.net/29-koss-keb-24-cerne-keb24bk/
Ta cena je včetně poštovného. Ale jinak tento konkretní typ jsem v uších neměl, znám jiné,podobné.
cuting píše: Ale zase perfektně drží v uších...
M@rty píše:Tak abych taky přispěl do tématu, už dva měsíce jsem majtelem špuntů Monster Lil' Jamz které jsem koupil na alze za cenu cca 1800,- Kč. Se sluchátky jsem spokojen, nabízejí dostatečné množství výměnných špuntů, plyšový pytlíček na přenos a takové ty úchyty za uši. Se zvukem jsem spokojen, sluchátka nejsou přebassovaná a krásně potlačují okolní hluk.
Život je příliš plný trápení na to, abych si hezké chvíle kazil poslechem sluchátek od Monsteru.
Věř mi, vím o čem mluvím
Sincerely
Bývalý majitel Beats Studio
Jadro píše:A co rikate na Bose MIE2i? Ja jsem s nimi velmi spokojen
Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé