Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
byeen píše:No teraz pozeram po niecom ako ma Colpeas, K242HD a podobne
Colpeas píše:no a nemyslíš, že by bylo možná na čase zkusit nějaké špunty? Ty SOL od konstrukce vypadají poměrně výdržně, ale nemám páru z čeho jsou vyrobené, to uvidíš. Rozhodně se ti na tom časem nevyviklají panty nebo nepraskne honí oblouk jako u Beats - to je fatální kostrukční vada v tom, že vrstvili materiál s rozdílnou tuhostí a pružností, s tím holt teď už nikdo nic neudělá... (Design má přednost před vším ostatním, včetně odolávání běžnému dennímu požití - vítej u Monsteru) Akorát se obávám, že zvukově skutečně budou dost příbuzné těm Beats.
Ale jestli chceš něco sktečně výdržného co určitě nezlomíš, možná tě zaujmou AKG K172HD. Mám K242HD (stejná konstrukce, jen větší a polootevřené), které mají most udělaný úplně stejně, a už jsem si na ně několikrát sedl, usnul s nimi, upustil na zem, zkoušel jsem je všelijak kroutit a ohýbat, ale nezaznamenal jsem sebemenší náznak toho, že by měl blízko s poškození. Sice nejsou skládací (ostatně SOL eveidentně také ne) a pod kulich je neschováš, ale vydrží hodně. Známý pracuje v nahr. studiu a běžně na ven nosí K270 mk.II, což jsou významně větší sluchátka, a nemá s tím sebemenší problém.
Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé