Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

(navíc děsně poruchové), bohužel moje studiová sluchátka již odešla do křemíkového nebe
, tak jsem právě zvolil tyhle "kur*a drahé" sluchátka od B&W. Jenže opravdové srovnání bych získal jen se studiovkama. Proto se snažím zjistit názory ostatních. 

a musim povedat, ze sa nedaju porovnat s Beats, tie hraju proti nim ako Japonci proti Kanade v hokeji
No teraz pozeram po niecom ako ma Colpeas, K242HD a podobne 

byeen píše:No teraz pozeram po niecom ako ma Colpeas, K242HD a podobne

prebasovany zhluk zvukov... Basy mozem, ale nie takto. Tak keby vedel niekto porovnat. Este mam skusenosti s Marshall Major, AKG K520, akg k330 (stuple), koss porta pro (otras)... Dakujem velmi !!!

Rozmyslal som prave aj nad AKG K451, cital som celkom pozitivne recenzie, len sa bojim tej konstrukcie. Jedni AKG som uz zlomil, stuplove co mam som uz dvakrat reklamoval :/ 

Colpeas píše:no a nemyslíš, že by bylo možná na čase zkusit nějaké špunty? Ty SOL od konstrukce vypadají poměrně výdržně, ale nemám páru z čeho jsou vyrobené, to uvidíš. Rozhodně se ti na tom časem nevyviklají panty nebo nepraskne honí oblouk jako u Beats - to je fatální kostrukční vada v tom, že vrstvili materiál s rozdílnou tuhostí a pružností, s tím holt teď už nikdo nic neudělá... (Design má přednost před vším ostatním, včetně odolávání běžnému dennímu požití - vítej u Monsteru) Akorát se obávám, že zvukově skutečně budou dost příbuzné těm Beats.
Ale jestli chceš něco sktečně výdržného co určitě nezlomíš, možná tě zaujmou AKG K172HD. Mám K242HD (stejná konstrukce, jen větší a polootevřené), které mají most udělaný úplně stejně, a už jsem si na ně několikrát sedl, usnul s nimi, upustil na zem, zkoušel jsem je všelijak kroutit a ohýbat, ale nezaznamenal jsem sebemenší náznak toho, že by měl blízko s poškození. Sice nejsou skládací (ostatně SOL eveidentně také ne) a pod kulich je neschováš, ale vydrží hodně. Známý pracuje v nahr. studiu a běžně na ven nosí K270 mk.II, což jsou významně větší sluchátka, a nemá s tím sebemenší problém.
Dakujem teda za rady 

): http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 01N2SE1FZO

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé