nefunkcni TV kabel

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

diviak | čtv lis 27, 2008 9:33 pm

nefunkcni TV kabel

prosim vas, neviem ci to tu uz dade je rozoberane ale nefunguje mi kabel ktory som si kupil z ebaya z hongkongu, ked ho pripojim na TV a dam prehravat nejake video zvuk ide uplne vporiadku ale obraz nikde, po chvili ked poklikam par krat na video tak sa mi asi na 10s zobrazi video aj na TV ale nasledne zasa zmizne a na iPhone napise : This accessory is not made to work with iPhone . Would you like to turn on Airplane Mode to reduce audio interference? You will not be able to make or receive calls. Yes/No
Nechapem, chvilu to ide korektne tak preco to nemoze ist stale :(

hachetoeur | úte pro 02, 2008 1:39 pm

Re: nefunkcni TV kabel

Mam jednu negativni zkusenost s VF prislusenstvim na prodejne Chodov, sel jsem se tam zeptat na docky a "slecna" (v tu chvili jsem byl hodne nastvany), mi rekla, ze zadne prislusenstvi nemaji a ze se ani neda zakoupit, to co uvadi na strankach prodavaji jen pri koupi IP, pozdeji mam smulu, nechtel jsem se s ni tam hadat, nemel jsem na to cas a ni nervy, tak jsem volal na linku a tam to kupodivu slo. Bohuzel to co bych chtel za bajecnou cenu nemaji a ani mit nebudou viz. muj prispevek v viewtopic.php?f=86&t=7226&st=0&sk=t&sd=a&start=20 :( Porad mam chut si na pracovnici stezovat, jen nevim kde:)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

ls8 | úte pro 02, 2008 1:59 pm

diviak píše:...nefunguje mi kabel ktory som si kupil z ebaya z hongkongu...

Nejsem tak bohaty, abych mohl kupovat levne veci. Kup si originalni Apple kabel.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

chezz | pon úno 08, 2010 5:22 pm

ahoj mam dotaz lze koupit v prodejne Tv kabel pro ip ? Abych moh napr fotky ,filmy ci neco jineho z obrazit na tv? Popripade kolik to tak prijde 8)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství