Vyhovujúce BT HF pre iPhone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar rony | úte úno 05, 2008 8:45 pm

Vyhovujúce BT HF pre iPhone

Máte niekto Bluetooth HF (take to do ucha) pre iPhone?

O co mi ide?

Najradsej by som pocul skusenosti s fungovanim a potom, ci niekto nema take, co ma displej a zobrazuje tam cislo volajuceho alebo este lepsi komfort - jeho meno z kontaktov.

Samozrejme musim vediet zdvihnut hovor stlacenim tlacitka na sluchatku.

Nemam chut to nosit stale na uchu preto by bodlo keby sa dalo nosit vo vrecku pripadne zavesene na krku.

Kludne mi teda doporucte alebo varujte pred konkretnymi modelmi :-)

Preco nad tym uvazujem?

Trochu mi vadi, ze musim zdvihat hovor presunom prsta po obrazovke a chcem to vyriesit sluchatkom.

proste toto je tema, kde sa asi najdu vsetci, co BT HF nahodou chcu a radi by poculi skusenosti ostatnych :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | úte úno 05, 2008 8:51 pm

HS používám pořád mám ho na hlavě větší část dne.

1) chyba neslyšíš ve sluchátku iPhone zvonění ale pípání nokia tune

http://nokia.cz/link?cid=EDITORIAL_243515

Jinak je levné a téměř nesmrtelné, nabíjím každý den takže neposoudím výdrž. Hlasitost až moc velká ( dá se regulovat ) párování bez problémů.
Uchycení na ucho super netlačí ani po delším nošení. Hovor ve větru je peklo.
Ovládání hlasitosti lze i z iPhonu. Při vytočení čísla si můžeš vybrat klasicky zdroj zvuku a je tam i HS. Pokud zvedneš příchozí hovor na iPhone automaticky máš aktivní iphone a HF je hluché a naopak.

uf

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Paly | úte úno 05, 2008 8:52 pm

Skus pozriet tu uz je podobna tema na fore, mozno Ti to pomoze.

Vyskusam sluchatka SE HBH-DS980 a dam hned vediet, ale najskor az zajtra lebo ich nenam doma. Inac su velmi dobre, maju display, zobrazuju meno volajuceho, da sa dostat do tel. zoznamu, ale funguje to bezchybne so SE s inymi znackami mi to neslo (s iPhone som to neskusal, nejak ma to nenapadlo).

Su velmi fajne, ked pojdu tak ich asi vezmem z komisu :D.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar spachal_tmp | úte úno 05, 2008 11:12 pm

Ja premyslim spise o reseni co jsem videl hadam na Julkovi, je to clip na kosili nebo triku, od toho hluchatko.

Dival jsem se na eBay, bud je okolo 50USD i s displayem (napr. prvy odkaz na ebay), nebo jevnejsi okolo 30USD bez displaye (napr. druhy odkaz na ebay).

Podminku jsem pri vyberu mel aby prehravani bylo stereo (nebudu pouzivat jen pro iPhone) a sluchatka bylo mozne vymenit (tj. bezny jack).

Zatim jsem nekoupil, ale dlouho to trvat jiste nebude :) ..

pozn.mod.rony: znacka URL!!! zasa musim stranku rolovat pri citani doprava :-/

Julek | stř úno 06, 2008 7:49 am

spachal : Ne to bylo ta Nokia HS co jsem měl na setkání, když zrovna nejsem v telefonním zápalu tak si HS pověsím ke krku za mikinu.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar crusader | stř úno 06, 2008 8:05 am

Měl jsem podobný požadavek jako Rony, ale nakonec jsem od komfortu displeje na headsetu upustil. Nemusí přece každý, kdo mi koukne na ucho vědět, komu volám :D Nakonec jsem dal přednost praktičnosti a požadavek uzpůsobil i své nekázni s nabíjením a zakoupil jsem toto http://nokia.cz/link?cid=EDITORIAL_243615 . S iPhonem funguje bezvadně a hlavně (to jest hlavně pro mně :) ), když ho zapomenu nabít, tak po 15 ti minutách nabíjení se dá pak 5 hodin používat.

Paly | stř úno 06, 2008 8:28 pm

Zdravim, tak vravel som, ze napisem ako to je s tymi BT sluchatkami od SE, HBH-DS980. Funguju super, ked niekto vola tak sa na display zobrazi kto vola a aj to ci vola z mobilu (mobile) alebo z prace (work) a podobne, ak vola nezname cislo, vypise cislo.

Skusal som, ze ci ide hudba, ale hned nie. Cize asi tam treba nieco nastavit, ale nemal som cas.

Vydrz je 8 hodin pocuvania hudby, cize v pohotovostnom rezime vydrzi dlhsie.

Rony, vrelo odporucam. Ak by si take chcel tak Ti viem urobit cenu, nove stoja cca 3 290,- ja ich viem zohnat cca za 2 290,- :). Kludne sa ozvi.
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar rony | čtv úno 07, 2008 2:07 am

jasne, zatial skumam, viac ako stuplove by som chcel take klasickejsie do 1 ucha - proste bez drotov. uvidim este. S-E ma este jedno s displejom take, co by som chcel, akurat neviem, ci zobrazi aj meno volajuceho, to este chcem zistit
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Paly | čtv úno 07, 2008 11:16 am

Skus napisat typ toho sluchatka, frajerka mi robi v Sony Ericsson predajni tak nemam problem vyskusat. Keby nemali tak poviem nech skusi objednat :)
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

oldrich.mladek | čtv úno 07, 2008 1:09 pm

HBH-DS980 používá pro přenos hudby profil A2DP, kterým iPhone bez přídavného modulu nedisponuje, hudba se tedy nepřenese.

Pokud jde o další SE BT sluchátka, tak s displejem jsou ještě tyto stereo modely: HBH-DS200 (malý displej, který ukáže akorát stav nabití a zapnuté BT), HBH-DS220 (stejný displej jako DS200). Brzy by v prodeji měla být verze HBH-DS205, která má velký displej (zobrazení jména volajícího/volaného atd.). Ještě tu je ve výprodeji HBH-DS970 jen okrajově.

Dříve byly v prodeji i klasická sluchátka mono s displejem, nevím proč od toho odešly.

Uživatelský avatar spachal_tmp | čtv úno 07, 2008 4:01 pm

Mylis se, iPhone umi A2DP. Jen to je trochu slozitejsi, nez by bylo zahodno ;) .. Viz. http://www.iphone.cz/?text=227-konecne-prehravejte-si-muziku-pres-bluetooth-headset-upraveno

Uživatelský avatar rony | čtv úno 07, 2008 4:03 pm

jej, oldrich ma prehlad. diky za tie modelove oznacenia.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mike0007CZ | čtv úno 07, 2008 7:18 pm

HF SE HBH-662

to: Rony
Používám už 2 roky SE HBH-662 - má vše co potřebuješ, tzn. zobrazení volajícího na dispeji - Příjmení Jméno a druh čísla (mobile, work, home..)
Šňůrka na krk zastrčená do konektoru pro dobíjení. Jednoduché překlopení z jednoho ucha na druhé. Baterie vcelku ujde, já ji mám už slabou, i tak vydrží 1 den (volám pořád - cca 5000 za měs.) Příjem jedním tlačítkem. Přepínání mezi iPhone, HF i reproduktorem při hovoru - taky OK.
Zvonění je slyšet ve sluchátku i v silent iPhone režimu.
Měl jsem SE W800 a s ním to občas zásadně zlobilo - s iPhone je vše OK

Jako HF používám i TomTom 910, vše funguje, pouze neumí stahovat data, nemáte někdo zkušenost co s tím?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | čtv úno 07, 2008 8:21 pm

Re: HF SE HBH-662

mike presne tu som myslel ale bojim sa, ze sa uz nepredava

idem skumat :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

oldrich.mladek | čtv úno 07, 2008 9:33 pm

HBH-662 (ani 660) už se bohužel neprodávají, ve své době se mi hodně líbily, ale to jsem nepotřeboval HF, teď bych takové ocenil.

S displejem mě napadá Jabra:
Jabra BT8010

Ten poslech z iPhonu přes BT je teda pěkně krkolomný. To bych raději použil toto: bt ipod

pozn.mod.rony: DLHE URL DAVAJ DO ZNACKY URL. VDAKA!!!

mike0007CZ | čtv úno 07, 2008 10:05 pm

HF HBH 662

iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | čtv úno 07, 2008 10:15 pm

oldrich: jojo to S-E je najlepsie. Skoda, ze som ho pred par rokmi nekupil :)

to jabra: vyzera zaujimavo, aj ked vzhladom je to takmer katastrofa, ale funkcne najma pre tych co by chceli dva telefony.

len recenzia je krepa, ma to oled displej ale ani nespomenuli ci zobrazuje alebo nie cislo volajuceho resp. meno!!! Cloveka porazi z toho :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Vel | pon úno 25, 2008 12:55 am

Re: Vyhovujúce BT HF pre iPhone

HBH 662 mi doslouzilo miuly tyden, ale pokud si dobre pamatuji, tak to melo nastupce oznaceneho jako HBH 7xx. Vypadalo to uplne stejne, jestli najdu, dam sem odkaz.
Host
Host

Brano007 | úte bře 25, 2008 12:13 am

No já si předevčírem dovezl z Anglie to original Apple BT Handsfree. A zatím si ho nemůžu vynachválit. je hrozne lehoučký a za chvíli ani nevíte, že je v uchu. Párování proběhlo až neuvěřitelně jednoduše: Pouze zasunete iPhone spolu s Handsfree do docku, který dostanete v krabici. Za 45 minut je handsfree plne nabite. A po pripojeni k iP vidíte celou dobu stav baterky v HF vedle ikonky baterky iPhonu. A sluchátko se dá použít i s Macem napříkla při používání Skype. Když vám nevadí trochu vyžší cena, tak mohu vřele doporucit.
Ps: iPhone docku spolu s Handsfree vypadá fakt hezky:)

1vita1 | úte bře 25, 2008 1:19 am

Jak dlouho ti vydrzi baterky?co jsem koukal,tak se dava primo do ucha,ne za ucho..mam strach ze by mi lehce vypadlo..co zvuk,hlasitost se da regulovat?diky za info

Julek | úte bře 25, 2008 8:29 am

Apple ucho je desingově moc povedené, ale já mám ucho na hlavě celý den, tedy skoro celý a mít to zastrčené v uchu to bych asi umřel...

.

Obrázek
Administrator
Administrator

1vita1 | úte bře 25, 2008 6:56 pm

ja vim,ale libi se mi ze si budu dobijet iphone i HF.mam koupeny sluchatka do usi(ty co se zabori az hlavy) a nejak jsem si zvykl...ale potreboval bych vedet i ostatni info jak jsem popisoval

Brano007 | úte bře 25, 2008 9:44 pm

Zdravim,
baterku zatim nemuzu uplne objektivne posoudit, protoze ho mam kratce. Ale celodenni noseni + obcas hovor (coz byl dnesni den) zvladla baterka upne v pohode. Mam pocit, ze se spis vybije iPhone nez sluchatko:). Vypadnuti bych se moc nebal i kdyz jak rikas se to sluchatko vklada primo do ucha. Je totiz hodne lehky a v uchu tedy drzi opravdu dobre. A regulace hlasitosti je v duchu Apple jednoducha:) Ovladas ji soupatkem na strane i phonu - jako napr hlasitost sluchatek.

1vita1 | úte bře 25, 2008 11:04 pm

tak to si me navnadil...co si psal tak v baleni je autonabijecka,predpokladam ze je to s vystupem USB.na druhe strane dock s moznosti nabijeni HF.kupoval si to tady nebo pres postu?

Brano007 | úte bře 25, 2008 11:48 pm

V baleni autonabijecka neni. Je tam cestovni nabijecka tzn. kabel pro synchronizaci iPhone a vedle toho je slot pro pripojeni a nabijeni HF. (+ stolni dock) Takze jesti mas takovej ten adapter do cigaretove zasuvky v aute, ktera ma na usb port, tak to neni problem..s tim, ze muzes nabijet iP a Hf zaroven.
Ja jsem si to handsfree koupil primo v Anglii a privezl. Ale da se koupit i v cechach..i kdyz tedy drazsi..me stalo 80 liber. Kdyz tak se treba podivej na ebay. S tim nemam primou zkusenost ale hodne se tady o tom napsalo, takze by jsi urcite neco nasel...

eisy | stř bře 26, 2008 7:22 pm

V aute mi funguje vyborne s Iphone Parrot!!!

Julek | stř bře 26, 2008 7:35 pm

v nějaké diskuzi jsme už parrota řešili. myslím že zobrazování jmen také.. pokus se to najít.

.

Obrázek
Administrator
Administrator

1vita1 | stř bře 26, 2008 8:00 pm

no asi si me navnadil,pujdu do toho....
dneska jsem si vsiml jedne vecicky na apple store "Monster iSoniTalk" to by se mi hodilo na noseni kdyz se nekam jdu cournout a to HF do prace...

Vel | stř dub 02, 2008 11:07 am

Co se tyka parrota, tak s nim to funguje bezvadne. Mam v autech 3ks
Parrot CK 3100 a neni s nicim problem. Funguje, jak zobrazovani jmen, synchronizace po sparovani, automaticke pripojovani atd
Host
Host

Mick | pon čer 02, 2008 6:01 pm

Hledal jsem hledal, ale nenašel, :-) tak tedy dávám do placu problém:
Mám origo HF k founu. Začal jsem ho používat ve stavu s FW 1.1.3 a naprosto suprovní! Nedávno jsem musel přejít na 1.1.4 a od té doby to funguje blbě - sice tam volajícího slyším, a druhá strana i mě, ale strašně v tom šumí, praská, škrčí - prostě hrůza, jako by jsme oba -volající i volaný- stáli na letišti a vedle startovalo Jumbo.... :(
Zkoušel jsem to i vypnout (pokud se to tedy vyplo - jen jsem vypl zub) a pak zapnul k novému párování, ale výsledek stále stejný. HF mám přímo z US, takže pokud by to byla hardwarová chyba (vadný repro a mic v HF) tak jsem v pr..... :(
Napadá někoho něco? Děkuji!!

Julek | pon čer 02, 2008 7:53 pm

pro jistotu to vyzkoušej s jiným HS ať máš jistotu, udělal bych ještě restore jedno a vyzkoušel z čistým iphonem

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar rony | úte čer 03, 2008 10:47 am

nieco sa mi mari, ze niektore unlocky na 1.1.4 vyzaduju fixy - napr. na wifi a teoreticky sa mozu tykat aj BT. Treba ale preluskat zahranicne fora, pretoze mas ojedinelu kombinaciu - malokto z nas ma konkretne original HF Apple. Povedal by som, ze ide o problem vzniknuty odblokovanim, pravdepodobne aj v suvislosti s nejakym podivnym app.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

oldrich.mladek | stř čer 04, 2008 2:47 pm

Pokud oželíte displej a děláte v hlučném prostředí nebo jezdíte hodně autem, tak zkuste mrknout na Jawbone 2. Stránky výrobce: http://www.jawbone.com/

A co že to umí? Odečíst hluk okolí od hovoru, takže druhá strana nepozná že jste jinde než říkáte :-D, viz videa zde: http://www.youtube.com/results?search_query=Jawbone+2&search_type=

Navíc je to velmi elegantní, lehké i male. Co jsem vypozoroval, tak nabíječka se připojuje magneticky jako u notebooků Apple, prý se dobije za 30 minut a cena je 129,99 USD. Dost o tom uvažuji, až bude zaběhnuté a cena klesne. :-)

Uživatelský avatar S474N | stř čer 04, 2008 3:27 pm

Koukal jsem na ty videa a je to opravdu velmi pusobive.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Julek | stř čer 04, 2008 6:03 pm

koukal jsem a vypadá to fakt velmi dobře.. paráda

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar drsny | stř čer 04, 2008 8:10 pm

videl jsem to nazivo (kamos ho ma), zkouseli jsme to v plne hospode a slysitelnost na obou stranach naprosto skvela a bez okolniho hluku

Uživatelský avatar S474N | stř čer 04, 2008 8:27 pm

Premyslim, ze bych si to objednal. Hlavne je tam super, ze se to da pouzit s libovolnym telefonem. Zajimalo by me, kolik jich jde zaroven maximalne naparovat.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

oldrich.mladek | stř čer 04, 2008 9:25 pm

Také o tom přemýšlím a docela vážně. 10 je výplata tak nevím nevím zda odolám. Zde jsem našel tak nejideálněji (nemam rád aukce, proto Buy Now):
eBay
Doporučuji měnu GBP (libru), vyšlo to asi o 20 Kč lépe než dolar :lol:

PS: díky zavysvětlení jak na odkaz
Naposledy upravil oldrich.mladek dne čtv čer 05, 2008 9:50 am, celkově upraveno 2

Paly | čtv čer 05, 2008 9:28 am

OT:
Oldrichu ak chces dat odkaz do [url]tak musis pouzit este rovna sa [url=www adresa] Nejaky nazov aky ches ako sa stranka ma zobrazit napr eBay[/url]

to len tak aby si si to vedel upravit
 iPhone #1 3.1.3
Orange

Čítajte pravidlá fóra!

phephe | pon čer 23, 2008 9:39 pm

Budu během přištího týdne objednávat handsfree JAWBONE z ebay, tak kdo by chtěl můžu to dát do jedný zásilky a o poštovný se podělíme jsou nový už jsem od tohoto člověka 2 objednával a vše ok. Osobní předání Praha a okolí

Cena je kolem 100 dolarů maximálně i s poštovným.

Kdo by měl zájem ať se ozve pm a nebo na mail
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na iPhone - příslušenství