Pouzdra SwitchEasy (Neo, Rebel) - máte zkušenosti?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jeenik | ned kvě 10, 2009 4:58 pm

Pouzdra SwitchEasy (Neo, Rebel) - máte zkušenosti?

Pátrám pro ideálním pouzdru na iPhone 3G. Po zkušenostech s mým prvním přístrojem - poprvé pád z 1 metru - sice v pouzdru (zasouvací kapsa), ale již v 0.5 metru nad zemí vyklouzl z pouzdra - naštěstí jen škrábanec u tlačítka on/off, a pak podruhé spadl ze 30 cm na podlahu se zrnky písku - poškrábané sklo, naštěstí pak úspěšná reklamace na prasklý kryt (praskl samovolně po dalších 2 měsících bez karambolu...).
Nabídka je veliká (vezmeme-li v úvahu, že jsem ochoten přes web nakoupit i ze zahraničí) - ale zaujala mě pouzdra od SwitchEasy - buďto Capsule Neo nebo Capsule Rebel. Kombinace měkkého a tvrdého materiálu mě přijde ideální.
Nicméně po bližším studování diskuzních fór jsem se dočetl, že u Neo praskají rohy plastové části... a u Rebela se prý zase občas nějakým způsobem asi odchlipuje měkká spodní část pouzdra... Switcheasy prý pouzdra bez problémů reklamuje aniž by chtěli poruchu vidět...
Má někdo pouzdro od SwitchEasy? Zajímají mě Vaše zkušenosti...
díky

Premazana o OT. Paly
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Pifík | pon čer 22, 2009 8:36 pm

Re: Pouzdra SwitchEasy (Neo, Rebel) - máte zkušenosti?

Dneska jsem si objednal SwitchEasy RebelSerpent, tak až přijde, dám vědět.
http://www.switcheasy.com/products/Rebe ... olor=black
Obrázek iPhone 5c 16GB
Obrázek iPad (3rd gen.) 32GB
Obrázek Apple TV (3rd gen.)
Obrázek Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
Host
Host

Uživatelský avatar Marthin | pon čer 22, 2009 8:53 pm

Mám jedno pouzdro od nich (viz. podpis).
Zatím naprostá spokojenost.
V balení jsou 2 fólie, které jsou lepší než obyčejné. Mám teď obyčejnou a sice je na ní méně otisků prstů ale je poškrábaná, což u fólie dodávané s pouzdrem se nestávalo.
V balení je taky jakýsi stojánek, zatím jsem jej nepoužil ale je fajn :-)
Hadřík a ty další věci co tam jsou dobrý :wink:
Nejvíce si cením na pouzdře dodávané vytahovací spodní krytky na zdířku na sync kabel. Sice se po pár pokusech, kdy jsem ji tam dál "naopak" jakoby vyšoupala, pořád plní dobrou funkci.
Sleep button je taky chráněn a tlačítka "volume" taky :) Po 4 měsíčním použivání jsem si všiml že "krytí" tlačítka volume se jakoby podle něj vyšoupalo, dá se říci po jedné straně vyřezalo ;-)
Jinak části kde je "gumy" po stranách méně(dole a u tlačítko zvuku on/off) a nejsou drženy právě tou umělohmotnou kostrou(páteří), se pouzdro(guma) jakoby protahuje.

Pouzdro doporučuji ;-) :!: :idea:
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Pifík | čtv črc 09, 2009 9:39 am

Tak mi předevčírem konečně dorazilo pouzdro Switch Easy RebelSerpent. Můžu říct, že za ty peníze se fakt vyplatí. Zpracovaní a lícování je perfektní. Pouzdro se skládá ze dvou částí - z měkkého plastu (není to silikon) do kterého se iPhone usadí a pak z takové "kostry" z tvrdého, ale zároveň pružného plastu. Příjemná je také krytka dock konektoru. Všechny tlačítka, foťák, konektory jsou i s pouzdrem funkční. Nelepí se na něj prach jako na mé staré silikonové pouzdro. iPhone začne působit takovým outdoorovým dojmem. :) S pouzdrem dostanete i dvě fólie na displej, hadřík z mikrovlákna, krytku konektrou, dock adaptér, videostojánek (ideální na dovču do stanu, člověk nemusí hledat o co by telefon opřel :wink: ).
Pouzdro není určené k častému vyndávání a nasazování. Hlavně vyndávání iPhone z pouzdra jde poměrně stuha a poškozuje se ta měkká guma. Já jsem ho vyndával pouze jednou a už tam byly patrné malé odřeniny. To je asi jediná výtka, kterou k pouzdru mám.
Celkově poudro vřele doporučuji, jedná se o kvalitní výrobek.
Obrázek
Obrázek iPhone 5c 16GB
Host
Host

jeenik | čtv črc 09, 2009 10:01 am

no už ho nějaký týden mám taky, vzal jsem nakonec žlutočernou variantu. Vzal jsem ji z toho důvodu, že zkušenosti uživatelů poukazují na horší kvalitu materiálu černé barvy (mám na mysli tu měkčí část, ne to žebrování, to je samozřejmě černé). Jednak se při nandavání a vyndavání odírá, jak popisujete a jednak prý po čase v těch místech, kde je větší volná část nad displejem, dochází k jejímu odstávání a hůře tak těsní... Se žlutou zatím celkem v pohodě. Jinak pouzdro je super, už mě několikrát iP zachránilo :P
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

MooGy | čtv črc 09, 2009 11:32 am

Ako je to s objednávaním??Pošlu to na Slovensko na dobierku či ako?

Uživatelský avatar Pifík | čtv črc 09, 2009 12:02 pm

Posílají do celé Evropy za 3?. Platit se musí předem buď převodem na účet nebo přes paypal - což doporučuju, protože přeshraniční převod v ? je pekně draze zpoplatněn.
Obrázek iPhone 5c 16GB
Host
Host

MooGy | pon črc 13, 2009 6:10 pm

Bol by niekto ochotný kúpiť toto puzdro a následne mi poslať dobierkou???PM.Ale plánujem to až o mesiac.

pckiller | ned srp 09, 2009 11:22 am

Dobrý deň,

Chcem sa spýtať, alebo poradiť, tiež som majiteľom puzdra rebel serpent čierna varianta, ale mám taký problém, že po jeho nasadení na iphone, šiel som podľa návodu, mi obal odtláča resp. odceruje na okrajoch ochtrannú fóliu, a následne časom som zistil, a čo je o to horšie, púzdro mi odceruje aj origo vrchnú fóliu displaya, ktorá je pod mojou ochrannou fóliou... Stretli ste sa s tým niekto, alebo to robí len mne? Samozrejme som kryt dal dole, len čo je horšie, neviem tú origo fóliu /tú origo čo je nalepená priamo na display, pod mojou ochrannou/ už tak dotlačiť a mám tam teraz bubliny. Ďakujem za reakcie.
iPad 4 3G 16 GB White FW 10.3.3 Telekom SK
iPhone XS Max 64 GB Silver FW 12.4 Orange SK
iPhone 6S plus 128 GB Space gray FW 12.4 Orange SK
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar burr0head | ned srp 09, 2009 7:01 pm

to mas na iP dve folie?..:D nikdy jsem o zadny origo od Apple neslysel..:))
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun
Starý pes fóra :)

jeenik | pon srp 10, 2009 12:05 pm

Tak se mi podařilo ztratit tu záslepku na konektor baterie/datového kabelu, psal jsem na Switcheasy, kolik by to stálo a výsledek je takový:
ten kousek umělé hmoty 2 Euro + poštovné 3 Euro..... :? :cry:

no nic moc, čekal jsem, že to bude za poštovné.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

pckiller | pon srp 10, 2009 7:57 pm

burr0head píše:to mas na iP dve folie?..:D nikdy jsem o zadny origo od Apple neslysel..:))

Buď som sa zle vyjadril, alebo si to nepochopil, resp. nechel pochopiť- to vieš len ty, takže ešte raz: na napr. novom iphone práve vybalenom z krabice, tak to na čo ťukáš prstami keď ho obsluhuješ- rozumej používaš, tak mne to pripadá ako fólia /možno to je sklíčko/ ja neviem, a to sa mi na krajoch oddeľuje resp. robí bubliny... Čo bolo vlastne aj podstatou mojej otázky... Každopádne dík za vyčerpávajúcu reakciu....
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

jeenik | úte srp 11, 2009 1:14 pm

je to sklíčko a poměrně odolné, s folií to nemá nic společného, asi proto ta reakce
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

dair | úte srp 11, 2009 3:53 pm

ja mam INCASE pro 3GS a si ho neviem vynachvalit. A ziadne babranie sa s castami, proste nasunies a ides ;)

pckiller | úte srp 11, 2009 5:21 pm

jeenik píše:je to sklíčko a poměrně odolné, s folií to nemá nic společného, asi proto ta reakce

Ok v poho, tiež som nemusel na neho tak reagovať...
Lenže ja keď dám dole moju ochrannú fóliu, tak mám naozaj tri bublinky po display, a nepripadá mi ten display rozbitý, a keď na ne trocha zatlačím, tak sa tie bublinky čo sú na okraji displaya zmenšia, ale keď prestanem tlačiť, tak sú tam naspäť. Preto som si myslel že je tam fólia lebo sa to tak chová. Dokonca jedna z nich je asi 1cm od okraja displaya smerom do stredu telefónu, a v nej je ako keby smietka, prach... no a na tú keď prstom zatlačím, tak tá sa nezmenší... Viem že to tu popisujem ako demntný, škoda že sa to nedá nafotiť /teda dá, ale nie je to na fotke dobre vidno/, postol by som fotky. Ďakujem...
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

jeenik | stř srp 12, 2009 7:42 am

no, včera jsem taky přešel na Incase slider, je fakt super, přivezeno z Londýna - Apple Store. Dá se někde sehnat v ČR?
Rebel mě taky prasknul u ovladače hlasitosti, drobet mám poškrábaný tlačítko on/off, dostal se tam nějaký prach, který při mačkání přes umělou hmotu působil jako šmirglpapír... :(
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar ygy | stř srp 12, 2009 8:41 am

pckiller píše:... oddeľuje resp. robí bubliny...
tak tam kde je bublina zober spenslik alebo ihlu a pichni do toho miesta a "vytlac ten vzduch ale rychlo pokial lep nezaschne :wink:

pckiller | stř srp 12, 2009 7:34 pm

Ďík skúsim, a dám vedieť...
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

pckiller | úte srp 18, 2009 9:29 am

Takže je to takto, a silno si sypem popol na hlavu... Ja tam mám Fólie naozaj dve, obidve som si tam dal ja tzn. keď som tam dával puzdro rebel serpent nestiahol som fóliu čo som si tam dal pred tým. Takže fóliu z púzdra som dával na moju pôvodnú fóliu... No čo som pako...
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar ygy | úte srp 18, 2009 9:33 am

prosimta mozes sem poslat foto ? :lol:

Uživatelský avatar haasteren | úte srp 18, 2009 11:04 am

Spis by me zajimalo zda nekdo nekde narazil na CELOHLINIKOVE nebo jinak odolne pouzdro. Nezajima me ovladani iphonu potrebuji hio chranit na motorce , kole atd. Proste tenoucka krabicka do ktere iphone zavru. Nasel jsem jen same hnusne tluste obludnosti ...

pckiller | stř srp 19, 2009 10:49 am

ygy píše:prosimta mozes sem poslat foto ? :lol:

Nebolo to na fotke dobre vidno... Ale bol som u nás v mobilservise, kde som im opísal aký mám problém. Predavač mi strhol vrchnú fóliu, pod ňou som mal samozrejme ešte jednu, ktorú som zrejme pred tým zabudol strhnúť - a tá mi práve robila tie bubliny... Pousmial sa, čo posusmial zarehotal sa, nasadil mi rebela, a spokojný som odišiel domov. Puzdro "sedí" perfektne, nič mi neodtláča. Končne som s ním spokojný. Ďakujem za reakcie.
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

midlet | úte srp 25, 2009 7:18 am

Chlapi, mam dotaz. Objednavali ste zo switcheasy.com alebo zo swicheasy-europe.com? Ja som vcera v noci objednaval zo switcheasy.com a teraz som si vsimol ze to je len pre US zakaznikov, pre EU maju tu druhu stranku. Ale platba cez paypal prebehla v poriadku, tak som si neni isty co a ako... Inak v tom "EU shope"to maju pekne predrazene, viacmenej 1USD=1EUR, pricom dnesny kurz je 1,43...

Uživatelský avatar haasteren | úte srp 25, 2009 9:30 am

Napis jim ze jsi se zpletl a do 3 dnu mas penize zpet take se mi to stalo :)

TommyS | pát srp 28, 2009 12:43 pm

Premyslim o koupe pouzdra CapsuleRebel a mam dotaz nezahriva/neprehriva se iPhone v tom pouzdre? Momentalne pouzivam Silikonove pouzdro Celly a mam skusenosti ze se v tom iPhone docela hodne zahriva tak ho doma vzdycky vytahuju,ale jak sem se docetl CapsuleRebel neni urcene pouzdro na to aby se kazdych par minut sundavalo s iP. Vy co mate CapsuleRebel kdyz treba iPhone nabijite nezahriva se moc?
Obrázek

Uživatelský avatar Marthin | pát srp 28, 2009 1:04 pm

no tak trochu hřeje, ale při nabíjení a hraní, popř. net, prostě pří záteží+nabíjení ;-) ale není to žádná tragédie :!: jak koukám tak pouzdro z fotky je docela tenké, když tam jde vidět logo apple(nebo photoshop?;) )
Na pouzdřě co mám logo vidět vůbec nejde...

Jinak pořád říkám zkušenost s pouzdrem vynikající :idea: ;-)
iPhone expert
iPhone expert

TommyS | pát srp 28, 2009 1:11 pm

Pouzdro je docela silne ale je to bila varianta a ta je pruhlednejsi plus kombinace bile pouzdro a cernej iP :) treba vic rekne video :) http://www.youtube.com/watch?v=LoxC8mmhrC0

Uživatelský avatar Marthin | pát led 22, 2010 1:42 pm

Tak dneska jsem asi na delší dobu, možná napořád sundal SwitchEasy CapsuleRebel Case :( Měl jsem jej zhruba 3/4 roku a vypadá to tak, že dosloužilo. Ani ne tak jako funkcemi, ale vzhledem. Taky se mi přestal iPhone líbit, protože v tomhle pouzdře je tlustší.
A taky, když se mě za tu dobu co jsem jej měl minimálně 5 lidí zeptalo: "co to máš vlastně za telefon :?:", rozhodl jsem se dát iPhonu svobou :-)

Přináším vám menší resume, pouzdra cca po 3/4 roku a důležitý poznatek, že jsem jel nesundával/instaloval více jak 10x.

Umělohmotná "páteř" krytu je dost poškrábaná.
ObrázekObrázek
Celkový gumový kryt, je po určitých stranách vytahaný, nejvíce dole u zdířky na sync kabel, což je nejspíše způsobeno vytahováním z kapsy.
Obrázek
Tam, kde je krytka na tlačítko +/- hlasitosti, je krytí po celé délce jakoby vyřeznuté, způsobeno zesilováním a zeslabováním.
Obrázek
No a celkové gumové pouzdro dostávalo pořádně zabrat od žebrování.
Obrázek

Pouzdro je vynikající, ale asi jako většina pouzder je to spotřební zboží a moje pouzdro odolávalo opravdu každodenně. ;-)
Nyní mám imitaci zadního krytu z Chiny :-)
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství