Bluetooth sluchátka - mezery / lagy v přehrávání

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

cernakus | sob lis 14, 2009 10:36 am

Bluetooth sluchátka - mezery / lagy v přehrávání

Koupil jsem si BT sluchátka Fun beat 280 (SX-905D) z alzy.

Z konstrukčního hlediska je to sice levný čínský šmejd dělaný na malé asiatské hlavy, ale plasty jsou měkké, elektronika funguje bezproblémově (až na zbytečně silnou modrou LEDku). S iphonem je lze spárovat bez problému a až na přeskaování stop fungují všechna tlačítka jak mají.

Problém nastává při playbacku a to videa. Na internetu jsem četl, že BT sluchátka běžně trpí zpožďováním audia a musí se tyto synchronizovat pomocí předstihu audia. Zpožďování je sice pravda, ale v mém případě dělá cca 1/4 sekundy a to je zanedbatelné. Horší jsou mezery/lagy v přehrávání. Jak v programu AirVideo tak yxflash tak iPodu. Jedná se o cca půlvteřinová ticha opakující se s různou frekvencí.

Mám podezření, že iphone 3G hardwarově prostě na přehrávání filmů a soubežně vysílání datového toku nestačí. Zároveň mám podezření, že se bije wifi a bluetooth, protože při prohlížení v safari dochází k výpadkům přehrávání hudby v ipodu a jak wifi tak bluetooth se dělí o jednu anténu. Nemám tu teď bohužel 3G síť abych vyloučil/ověřil tu wifi, ale s ohledem na lagy i v samotném ipodu...

Má někdo podobné zkušenosti? Je opodstatněná doměnka, že 3.1.2. firmware toto řeší?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství