Puzdro 3 g Prestigio

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

rafakpo | sob úno 13, 2010 10:27 am

Puzdro 3 g Prestigio

Ma niekto skusenosti a ak ano odkial ho kupoval na SVK?

Vepo | ned úno 14, 2010 9:20 pm

Re: Puzdro 3 g Prestigio

Ak myslis PRESTIGIO iPhone 3G Case, tak na to som sa nedavno vo vseobecnej diskusii o puzdrach vypytoval, nikto mi neodpovedal, tak som nevydrzal cakat a kupil som si ho. Teraz ho mam asi tak tyzden.

Kupil som si ho v ciernom prevedeni s plastickym vzorom. Ten vzor je fakt zaujimavy a okrem toho vytvara taky zvlastny 3D efekt, ten ma uplne dostal. Puzdro vyzera a pravdepodobne aj je velmi odolne (je silne vystuzene), takze pri akomkolvek pade by malo iPhone dostatocne ochranit. Okrem toho iPhone az tak velmi nezvacsi. Co ma troska sklamalo je, ze neprekryva ten chromovy ramik okolo iPhonu, takze kombinaciu kluce a iPhone v tomto puzdre v jednom vacku neodporucam. Na druhu stranu takto zvysuje uz aj tak skvely dizajn puzdra.
Puzdro sa vyklapa zhora dole, takze ked telefonujes, predok puzdra ti prekryva bradu a vyzera to, ako keby si telefonoval s penazenkou, preto si vzdy radsej otvorim puzdro az o celych 360 stupnov. Mimochodom dalsim sklamanim je, ze puzdro sa neda otvorit jednou rukou (alebo som zatial neprisiel na to ako). Nema ziadny magnet, ale jednoducho sa prichytava o vrch iphonu, clovek by sa aj bal, ze toto riesenie bude skriabat tu cast, ale aj v tej oblasti je puzdro pokryte kozou, netusim ale co bude nasledovat, tak sa ta koza po dlhsej dobe zosucha.
Puzdro okrem ineho odkryva vsetky konektory a tlacitka po stranach iPhonu, bohuzial, spodny ohyb puzdra zakryva mikrofon a reproduktor, co sposobuje mierne znizenie hlasitosti vyzvanania, ale na prekvapenie iba minimalne. Samozrejme nechyba vykrojenie pre kameru.
Inak ak by sa niekomu zdalo, ze iPhone je prichyteny k puzdru velmi slabo, opak je pravdou. A super je, ze aj napriek tomu sa z neho iPhone lahko vybera.
Co sa tyka toho, ze sa da puzdro pouzit ako jednoduchy stojan, bol som zo zaciatku velmi sklamany jeho labilnostou, neskor som ale odhalil, ze labilnost je na ukor jeho polohovatelnosti...cize ak je stabilny povrch nie je problem nastavit si potrebny uhol. Samozrejme stale hovorime len o polohe iPhonu nalezato...nastojato to neumoznuje, hlavne kvoli tomu ze sa da otvorit o celých 360 stupnov.
Este si dovolim spomenut tu vnutornu stranu vyklapacej casti puzdra potiahnutu mikrovlaknom na utieranie. Poviem to narovinu: je to kvoli hornemu uchytu nepouzitelne a ani po vytiahnuti iPhonu z puzdra to opat kvoli tomu uchytu velmi pohodlne ani ucinne nie je (ale opat mozno existuje nejaky sposob lepsieho pouzitia).
Povodne som sa rozhodoval medzi týmto a puzdrom Krusell Orion. Ale teraz by som ho za neho urcite nevymenil, lebo som s nim velmi spokojny, jedine, co je podla mna nedomyslene, je uchytenie vyklapacej casti puzdra o iPhone. Keby namiesto toho zvolili nejaku sofistikovanu pracku, puzdro by patrilo urcite medzi tie najlepsie na trhu. Takto ho zaradujem zatial iba medzi puzdra s najlepsim dizajnom. Puzdro naozaj pritiahne pozornost, musim priznat, ze mnohych viacej zaujalo puzdro ako samotny iPhone.
Tolko moja vycerpavajúca recenzia :D :D :D

A este aby som nezabudol, puzdro som kupil v alze.

ratafakpo | ned úno 14, 2010 9:32 pm

dik za recenziu , ja poskulujem po tom istom no v prevedeni khaki koza tiež asi alza no odradza má 8 EUR za postovne trochu priveľa za 70 gramove puzdro.

Vepo | ned úno 14, 2010 10:29 pm

Ja som ho bral osobne, takze ziadne postovne som neplatil. 8 eur je vela, mozno by si mohol skusit zohnat este nejakych zaujemcov z tvojho okolia a objednat to spolocne. Alebo napis sem odkial si a ci nema niekto z tvojho okolia tiez zaujem.

vlhana | úte úno 16, 2010 3:08 pm

Jestli myslíš toto: http://www.alza.cz/prestigio-iphone-3g- ... 133627.htm tak můžu jen doporučit. Jednoduše se vyndavá a dobře chrání. Užívám ho přes 1/2 roku. Má jedničku.

Citace smazána. Necituj předchozí příspěvek. Prostuduj si pravidla. Beavers.
Host
Host

Vepo | čtv úno 18, 2010 10:08 pm

Ako je to s tym klipom, co sa pri zatvarani prichytáva k iPhonu? nezosuchala sa ti z neho koza a neskriabe ti teraz iPhone?

ratafakpo | čtv úno 18, 2010 10:19 pm

Takze nakoniec som sa rozhodol pre puzdro od firmy more terra leather colection black hádam som urobil dobre :-)

dabelM | sob bře 27, 2010 11:31 pm

Koupeno přes net a zatím spokojenost...

Pouzdro s tzv. carbon efektem je asi nejlepší volba .....
Apple iPhone 6, 64GB, SpaceGray
Apple iPhone 5S, 64GB, SpaceGray, 7.0.4, JB
Apple iPad Air, WiFi+3G, 128GB, SpaceGray
Dell Inspiron 7000, 15"
minulost iP3G 32GB black, iP4 32GB black, iP5 64GB black
Host
Host

dabelM | ned čer 20, 2010 9:27 am

Ahoj ,

po třech měsících používání pouzdra Prestigio jsem i nadále spokojen.

iPhone sedí v pouzdru jako v bavlnce, jen na vrchni straně je lehce ošoupaný od klipsu kterým se zavírá pouzdro.

Když děláš doublepost po třech měsících, tak nemám námitek, ale příště se omluv, abychom věděli, žes to neudělal z neznalosti pravidel. Děkuji. Beavers.
Apple iPhone 6, 64GB, SpaceGray
Apple iPhone 5S, 64GB, SpaceGray, 7.0.4, JB
Apple iPad Air, WiFi+3G, 128GB, SpaceGray
Dell Inspiron 7000, 15"
minulost iP3G 32GB black, iP4 32GB black, iP5 64GB black
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství