Dock z Aukra

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ječmen | sob dub 03, 2010 12:50 pm

Dock z Aukra

Našel jsem na aukru dock, píší tam, že by měl fungovat s iPhone 3GS, to tedy znamená FW 3.1.2 .. Máte s těmito "falešnými" docky zkušenosti? Myslíte že mi půjde s iTouchem 3G?

http://aukro.cz/item973938156_iphone_2g ... izaci.html

JohnMetsn | sob dub 03, 2010 5:20 pm

Re: Dock z Aukra

Vypada to na stejny dock jako prodavaji na DealExtreme. Mam jeho cernou mutaci a na 3GS funguje perfektne. Navic kvalitou zpracovani prevysuje original licencovany dock od Applu.

edit: Ted jsem si prosel ze zajimavosti na DX par recenzi a dvakrat se tam vyskytlo ze funguje s 3GS ale ne s Ipod Touch. Nevim proc tomu tak je, ale zda se ze tu bude problem.

ječmen | sob dub 03, 2010 6:30 pm

Díky za ten edit, takhle to objednávat nebudu. :)

Našel jsem ještě jeden, tam je vypsána podpora spousty iPodu, včetně Touche 2G. Tam by mi 3G jít mohl, ne? I když je divné, že tam napsán není..
http://aukro.cz/item982894647_dock_pro_ ... aukru.html

JohnMetsn | sob dub 03, 2010 8:51 pm

Pro mne je divne, ze uvadi na obrazcich dva ruzne docky. Za prve ten stejny co predtim a pak nejaky ohyzdny dole co se zda, ze je i pro Touch.

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob dub 17, 2010 10:31 am

Přesně takový dock jsem noName viděl ve stánku jednoho prodejce v NC Eden u slavie (Praha) stojí 290kč je v černé barvě a má vstup na kabel a line-out 3.5mm Jack výstup.
Potřebuji to jen na pohodlné propojení s PC (je to lepší než stále zastrkávat kabel...) a večer k poslouchání mluveného slova na nočním stolku,jak dobře hraje? vím že nemá žádné repro jen vývod zespoda iPhone/iPod TOUCH dá se to?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství