Oficiálně je určený pro 3G/3GS ale co mi říkali prodavači v TMobile prodejně tak iPhone 2G normálně do docku pro 3G/3GS tedy alespoň toho nechutně drahého od Apple pasuje (2G je trochu tlustší...) takže ani zde by neměl být problém.
http://www.supertop.cz/supertop/eshop/2 ... -nabijecka.

Už jsem to řešil v jiných tématech a původně jsem chtěl nějaký dock i s reproduktory popř. i rádiem ale žádný se mi moc nelíbil a ten co byl pěkný zase stojí přes 2.5kačen a tolik do něj vrážet nebudu.
Zkrátka chci normální dock podobný tomu od apple za slušnou cenu a přesně tento jsem viděl prodávat ve stánku v přízemí NC Eden v pražských vršovicích,mám do něj jít? Stojí tam 290kč zatímco na e-shopu viz. výše 299 + poštovné a čekal bych,takhle ho mám za hodinu doma...
Je víc než pravděpodobné že po připojení jej iPhone detekuje jako nekompatibilní příslušenství a line-out možná nebude chodit...
Chci pouze dokovací stojánek pro pohodlnější připojení k počítači a na večerní poslouchání mluveného slova na nočním stolku....vespod u konektoru jsou mřížky pro repro a mikrofon a pravděpodobně je zvuk vyvedený dolů či do stran.Jde mi o to zda jej to moc neztlumí a dá se normálně poslouchat.Postačilo by (konstrukce bude totožná) kdyby někdo napsal jak iPhone zasazený do originálního docku od apple hraje,díky všem.
EDIT:
Takže jsem se na něj byl podívat,je k nerozeznání podobný tomu originálnímu co apple přibaluje k iPhonům ale musím počkat až budou mít bílou....ta černá není špatná ale je to mnou neoblíbený pogumovaný nástřik Soft touch (Používaný často u telefonů nokia,motorola a jiných) a je na tom vidět každý otisk prstu a škrábance časem.
Pokud je o ty mřížky vespod na které dosedne repro+mic iphone je to průchozí dovnitř kde je tišták a vespod jsou okolo gomové podložky aby kolébka neklouzala trochu škvíry takže zvuk to neztlumí.
Jak to bude chodit po připojení k PC nebo napojení přes line-out iPhone na věž nevím....prodavač mi nebyl schopen říct zda vyskočí hláška o neoriginálním příslušenství či nikoliv.