USB kabel - kde kupujete?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Tonek | čtv srp 11, 2011 12:25 pm

Zdravím, již delší dobu sháním nějaký USB kabel k iPhonu 3GS a nedokáži se rozhodnout, který vybrat :%) na Aukru mám vyhlédli za 22 Kč, ale mám obavu, že by mohl nějakým způsobem poškodit tu zdířku nebo něco uvnitř iPhonu :unknown: poradili by jste mi, kde třeba kupujete vy nebo jaké jsou možné následky :good: (odkazy kdyžtak do zpráv) :) díky moc :friends:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | čtv srp 11, 2011 12:45 pm

Re: USB kabel - kde kupujete?

vacsina kablov pochadza z ciny. takze kludne sa priamo obrat na cinu www.dealextreme.com - vacsina tych kablov, ktore su kopiou originalu su normalne funkcne, nie je na nich skoro co pokazit. Sam mam dve ci tri taketo kable.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

hacker.tom | čtv srp 11, 2011 1:03 pm

Z Aukra mám kabel k 3GS za 39Kc. Funguje, nic nepokazil a vypada jako original. Takze pokud nemas jak koupit z ciny, ber klidne i ten z Aukra.
BB 05.15.04 :(
Host
Host

Unown | čtv srp 11, 2011 7:28 pm

Ted jsem si objednal konecne kabel dle meho gusta. O me na iphonackych kabelech stvalo bylo to,ze byly prilis kratke. Takze neprichazelo v uvahu,ze bych byl v pelechu a mel ho na nabijecce a byl v pohodlne poloze..

Ale ted jsem si z DX objednal 2 metry dlouhy kabel - luxus :)) asi za 3$ :))
Senior uživatel
Senior uživatel

Tonek | čtv srp 11, 2011 8:47 pm

DX mi radilo už více lidí, ale nemám s takovýma nákupama zkušenosti, takže se do něčeho takového raději nehrnu :) jedině kdyby tady někdo kupoval, tak by mohl vzít jeden navíc :good:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

patofbc | čtv srp 11, 2011 10:05 pm

s dealextreme.com má veľmi veľa ľudí skúsenosti, ver že budeš spokojný :) neboj sa a kľudne stamadiaľ objednaj ... tvoja diskusia ma práve inšpirovala žeby som si mal objednať DHLŠÍ kábel tak ide objednať z dealextreme :) aspoň 2 metrový

BaX | čtv srp 11, 2011 10:15 pm

z dealextreme máš poštovné zdarma :)
Originální (aspoň to tvrdí :) ) tě vyjde kolem 50 korun :)
    iPhone 7+ 128GB
    iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
Senior uživatel
Senior uživatel

Tonek | čtv srp 11, 2011 10:29 pm

Ale platba přes PayPal pokud se nemýlím :( já mohu využít jen bankovního převodu :good:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | čtv srp 11, 2011 10:33 pm

It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Unown | pát srp 12, 2011 1:02 am

patofbc píše:s dealextreme.com má veľmi veľa ľudí skúsenosti, ver že budeš spokojný :) neboj sa a kľudne stamadiaľ objednaj ... tvoja diskusia ma práve inšpirovala žeby som si mal objednať DHLŠÍ kábel tak ide objednať z dealextreme :) aspoň 2 metrový

Prave dvoumetrovy jsem si objednal :D
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | pát srp 12, 2011 6:47 am

Tonek píše:Ale platba přes PayPal pokud se nemýlím :( já mohu využít jen bankovního převodu :good:

PLatobna karta s platbami cez internet je zaklad pre cloveka, ktory rad pozera na aukro kvoli nizsim cenam. Potom sa moze vykaslat na aukro a cinske veci nakupovat priamo tam, kde ich ludia z Aukra beru :-)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

patofbc | úte srp 30, 2011 11:37 am

Ták, dnes mi prišiel ten dvojmetrový kábel z dealextreme .. chcem sa opýtať tých čo používajú tiež nejaky neoriginalny apple kabel ... ten originalny mi ide vopchať do iPodu úplne ľahučko, no naopak ten neoriginálny tam ide dosť ťažko, musím to tam normálne zatlačiť. Aj vám to robí ? alebo som len natrafil na nejaky zly kábel ? a nemohol by som poškodiť ten konektor v ipode či ako sa to vola ? :/

Unown | úte srp 30, 2011 10:20 pm

Taky mi nejde uplne lehce,bud v poho :))
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | stř srp 31, 2011 6:11 am

ja som z dx kupil dva kable, samozrejme ine (nedal si link) a oba su v pohote, jeden je 5cm a uplne identicky len cierny a druhy ma inu koncovku s takymi tlacitkami, ktore musim jemne stlacit aby siel vybrat, vlozenie v pohode.

fakt je, ze konektory z ciny mozu mat jemne odlisnosti, ako vzdy, citajte na dx hodnotenia kupujucich
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

patofbc | stř srp 31, 2011 8:12 am

kupoval som tento : http://www.dealextreme.com/p/usb-data-c ... 4-2m-56838

má konkrétne s týmto káblom skúsenosti niekto ? tento je 2-metrový a koncovky su uplne rovnake až nato že je to asi trochu hrubšie, no ja to veľmi nevidím .. dokonca na kábli je ešte vytlačené "Designed by Apple in California Assembled in China" = to by mali mať len origináli nie ? :D ale ten napis sa mi zotiera, ochviľu tam ani nebude

no ale aby som nebol odveci, ten kábel ak to tam nebudem tlačiť nejak veľmi nasilu tak by mi nič poškodiť nemalo nie ? :)

Uživatelský avatar rony | stř srp 31, 2011 10:03 am

mne sa raz stalo, ze som objednaval jeden tovar, numericky blok klavesnice pre pocitac a miesto toho, co som chcel, poslali iny. u kablov to bude urcite velka zmeska :) asi je to uz tak, ze aj ked je kabel 10x lacnejsi, musis objednat 2-3 a jeden bude perfektny a zvysne su taka dan za cenu :) a vyuzijes ich tak, ze kupis nejaky fungujuci dock a strcis ich do neho, kde tazke zasuvanie nehra rolu. docky su tiez pekna loteria :) mam doma asi tri, co nepouzivam :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

patofbc | stř srp 31, 2011 10:48 am

asi budem teraz trochu OT, ale : ešte by som chcel vedieť, kde by som mohol zohnať apple sluchátka, kedže kábel už mám, z dealextreme. Ale neviem kde zohnať nejake sluchatka. Ide mi oto, že tie moje sa mi pokazili a keby som predával iPod tak by som to chcel predať s komplet prislušenstvom. Alebo aspoň nemusi to byť na ten učel aby som mal komplet prislušenstvo ale stači mi aj niečo take aby som mohol hudbu počuvať aj v posteli alebo keď idem po meste a tak, pretože tie moje velke AKG mi v posteli prekažaju a von by som s nimi nešiel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství