Bluetooth stereo sluchatka do 3000 kč (znacka nepodstatna)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

PeterKiss | stř srp 17, 2011 7:24 am

Bluetooth stereo sluchatka do 3000 kč (znacka nepodstatna)

Prosim ake pouzivate alebo ake odporucate ?
Doteraz som bol na kablovych ale za 2 mesiace mi odisli 2 tak chcem kabel vymenit za modry zub :)

som absolutny neznalec a bluetooth je moja spanielska dolina.
Prosim ak mi odporucite nejake sluchatka tak co je na nich dobre a popripade co to znamena :)
iPhone expert
iPhone expert

ls8 | stř srp 17, 2011 9:37 am

Re: Bluetooth stereo sluchatka do 3000 kč (znacka nepodstatn

Měl jsem dvoje, oboje v ceně kolem 1500.

První byly Nokia BH-504. Nebyly špatné, hrály i seděly dobře, dlouho vydržela i baterka. Po asi měsíci se ale cosi ulomilo v jednom sluchátku, chrastilo to to tam. Prodejce mi vrátil peníze.

Teď mám Jabra Halo. Jsou lehčí, asi i pohodlnější než ty první, baterka vydrží o něco míň, ale i tak je výdrž slušná, odhadem asi 10hodin? Kvalita hudby je o něco slabší než u Nokia. Fungují dobře i jako handsfree, kvalita hovoru je na obou stranách perfektní.

Prvotní nadšení z beztrátů ale časem opadlo, Jabry věšinu času leží v šuplíku a tahám staré dobré drátové Sennheisery PX100.

Z lepších BT sluchátek bych se asi poohlížel po nabídce Sennheiseru, mají pěkné kousky v katalogu, MM100, MM200, MM400, MM450, MM550. Zejména model MM400 je cenově dost blízko tvému rozpočtu, recenze modelu M450 viz http://arstechnica.com/apple/guides/201 ... iphone.ars. Ovšem za tu cenu dostaneš lepší sluchátka na drátu, třeba HD595.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

mefistos | stř srp 17, 2011 10:05 am

muzu vedet jak ty Sennheisery PX100 sedi na usich? sou lepsi nez spunty? vypadaj jak kydby meli z usi odstavat... ted sem kouknul na sennheisery a spis bych asi volil neco jako Sennheiser PX 200 II white ty vypadaj ze maj to na usi poreseny lip

ls8 | stř srp 17, 2011 10:26 am

PX200 jsou sluchátka uzavřené kontrukce, PX100 jsou sluchátka otevřená. Dávám přednost otevřeným - při delším poslechu se pod nimi tolik nepotí uši, při poslechu venku nehrozí, že tě přejede auto (uzavřená izolují okolní zvuk). Měl jsem možnost slyšet PX200, podle mě PX100 jsou lepší. Na uších sedí dobře, jsou na kloubu, takže se natočí přesne do roviny s uchem. Můžu je srovnat se špunty Sennheiser CX400, které mám taky. Jednak špunty jsou mi nepohodlné, navíc PX100 podle mě hrají o dost lépe.

P.S. Koukám že aktuálně se prodává nějaká vylepšená varianta PX100-II, podle videa je trochu upravený korpus mušlí (i když v tomhle případě se o "mušlích" moc mluvit nedá, že), mechanismus skládání je ale stejný.

Zobrazit video na http://youtu.be/kjlWCQwzeHI
Kód do fóra: [youtube]kjlWCQwzeHI[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Jako hlavní sluchátka na doma mám vyhlídnuté HD595, PX jsou přece jenom lehká cestovní sluchátka, na doma to chce lepší konstrukci.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

PeterKiss | stř srp 17, 2011 11:07 am

Woho tie M450-ky niesu vobec zle ale ja by som sa uz kablovych bal samozrejme aj pred tym som nemal nejake za 500 kč ale u mna tie kable proste umieraju :)

momentalne som v praci tak sa tu ukazem zasa az okolo 16-tej :(

a dakujem za reakcie.
iPhone expert
iPhone expert

mefistos | stř srp 17, 2011 12:39 pm

ls8 dekuju moc tak si teda koupim ty PX100 ...

Snoopy znam znam kor u iphone hodim to do kalhot a vzdy se mi podela kabel u jacku...:-/

PeterKiss | stř srp 17, 2011 1:54 pm

A co vravite na tieto su dobre ?

Paci sa mi dizajn a nevyzera to ako sluchatka za 1 kč

Zobrazit video na http://youtu.be/fIB99xu60wY
Kód do fóra: [youtube]fIB99xu60wY[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
iPhone expert
iPhone expert

mefistos | stř srp 17, 2011 3:01 pm

uz je neprodavaj maj jen JF3 Freedom Bluetooth Headphones za $99 ktery nevypadaj vubec spatne

EDIT: ty JABRA HALO sou jen za $50 maj 62% slevu na ne!!!!! tak to kupuju i ja:D

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství