artwizz - zrcadlova folie

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jenicekk | ned čer 15, 2008 11:50 am

artwizz - zrcadlova folie

ma nekdo zkusenost s touhle folii? nevypada to buransky? me osobne se to na fotografii libi hodne
http://www.maczone.cz/_produkt/artwizz- ... 155220636/

Obrázek

wiruzik | ned čer 15, 2008 12:09 pm

Re: artwizz - zrcadlova folie

zkus si predstavit, jak se takova folie blyska s otisky prstu na ni.. mne to pak prijde spis nechutne nez hezke, stylove atd.. :)

ale kdyby si po ni zatouzil, tak na aukru, ebayi a podobne ji koupis urcite levneji..

jenicekk | ned čer 15, 2008 12:14 pm

no prej je to odolnejsi vuci otiskum vic nez standardni uprava displeje, a u iphonu se s tim da pocitat no, vzdyt si vezmete zadni stranu vsech ipodu, jak je zrcadlova a umakana

wiruzik | ned čer 15, 2008 12:32 pm

jenicekk: mel jsem tu uz spoustu folii, ktere dokonce i treba hlasaji, ze jsou proti otiskum odolne.. nejsou treba tak vyrazne jako na jinych obycejnych foliich, ale pri vypnutem displeji je uvidis stale.. a to jsem tu mel opravdu kvalitni veci, treba japonskou HORI na Nintendo DS.. stejne tam ty otisky budou porad, at delas co delas..

mit takovouto folii, tak pravdepodobne porad drzim hadricek v ruce a snazim se otisky odstranovat.. kdyz se to takhle leskne, tak je to fakt priserny, potvrdi to asi kazdy, kdo si takovouto folii vyzkousel.. ale nekomu se to libit muze.. ja to osobne take chtel zkusit, na obrazkach to vypada paradne, ale pak si to dej na telefon a uvidis.. je to podle me zbytecna blbost..

s0ny | ned čer 15, 2008 1:08 pm

Já už jsem zrcadlovou fólii zkoušel a opravdu to nedoporučuji. Nejenže to nevypadá vůbec dobře, ale na denním světle nejde na displeji i při maximálním podsvícení skoro nic vidět. Jsou to vyhozené peníze, protože fólii po pár dnech nošení sundáte. Co se týče otisků prstů je to možná o něco lepší, ale to může být jen pocit, protože na černém podkladě jdou více vidět.

iphonegirl | pát úno 27, 2009 1:21 pm

Taky zrcadlovku nedoporučuju. Jednu jsem si objednala a už se nemůžu dočkat, až tam zítra zase dám normální. Za prvé to není takové krásné stříbrné zrcadlo, jako na fotce, je to spíš do šeda. Nicméně jako zrcadlo se dá použít dobře. Ale, jak už je to zmíněno, je problém s viditelností. Folie nepropouští úplně, takže i při zapnutém displeji je vidět v pozadí svůj odraz, což je nepříjemné. Folii jsem měla přes zimu a dokud bylo hnusně, tak to šlo, ale tak teď svítilo pár dní sluníčko, tak jsem přes ni na displej skoro neviděla.

Moonlight | pát úno 27, 2009 2:24 pm

Nieje to moja skusenost ale mam kamosa ktory tieto veci predava a prave zrkadlove folie maju problem s tym ze sa ich povrch rychlo doskriabe a vyzera to nie moc pekne.Navyse zrkadlova folia ktoru som nedavno videl(nespominam si na vyrobcu)mala akoby jemny raster ktory nevyzeral vobec pekne a rusil tak kvalitny obraz displaya iPhonu.
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | pát úno 27, 2009 2:57 pm

Se zrcadlovou fólií nebudeš "in", zrcadlové displeje se už u přístrojů nepoužívají a zvláště bych jej nedával na obrazový displej telefonu. Taková fólie kromě jiného sníží čitelnost.
Moderator fóra
Moderator fóra

niky79 | úte úno 01, 2011 9:54 pm

Neni to sice iPhone, ale toto mi delala zrcadlova folie Brando na jinem telefonu:

http://img189.imageshack.us/img189/5932/dscn4137r.jpg

Okamzite sla pryc.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - příslušenství