Možná by ses měl před tímto pokusem s nabíječkou rozloučit, ale nechť ti tohle objasní anebo řekne, že se nemůže nic stát nějaký odborník na elektrotechniku. Já jen interpretuji to, co mi našeptává selský rozum.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Z technického hľadiska to je možné. iPhone nabíjacka má cca 1A. To je málo riskuješ poškodenie nabíjačky. No nabíjačka iPad má cca 2A, alebo poprípade z Mac. Z Pc by som to nerobil.
Tak to je pro mě nová informace, já myslel, že iPhone, iPod i Pad mají totožnou nabíječku... Teď na to koukám... iPhone 1 A iPad 2.1 A No, tak to je asi konec tématu, že?
USB HUB pro PC, pokud nemá vlastní síťový adaptér je naprosto nevhodný pro nabíjení iPADu, o více zařízení ani nemluvě. Tuším, že podle nějaké technické specifikace je v USB portu max. 500mAh, iPAD2 má 2000mAh adaptér, to snad mluví samo za sebe.
Ako povedal M29, preto aj iPad po pripojením k pc v status bare ukazuje "Not charging".
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks