Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

To je docela pálka 

)

Nový modul má pry jen 2 baterie. Takže nonstop to musí být ten interní modul v síti....

Oki, takže to loguje rovnou pres wifi...

Tohle http://www.netatmo.com/en-US/product/additional-module je přídavný modul a je pro indoor použití a je na 4 baterie. Nic jiného přídavného u nich v nabídce nevidím. Můžeš dokoupit až tři, celkem tedy 4 indoor senzory (včetně základny) a 1 outdoor, na jednu základnovou stanici. Outdoor modul dodávaný současně se základnovou stanicí je na 2 baterie. Můžete dát odkaz o čem mluvíte?
zkus si to dát do google a máš to, nechci delat reklamu 

To co jsem koupil u nás je už dodáváno s NWS02 venkovním čidlem a opravdu to má dvě baterky. Tak jsem ji rovnou šoupnul jinam,tak uvidím jestli to bude mít na něco vliv. To o čem jsem mluvil já jako přídavným čidlu, je vnitřní a kupuje se zvlášť a je na 4 baterie. Stojí cca 2 litry, což je dost. Pak máš informace třeba z obýváku, ložnice, dětského pokoje, balkónu.

. Když to máš v obýváku tak hned zjistíš jestli tam nekdo mluví nebo ma puštěnou TV. U toho CO2 je zajímavé jak rychle můžeš překročil normu kdyz málo vetráš.

iTukan píše:Líbí se mi integrace do Weather Pro, kde místo aktuálních teplot dle nějaké meteostanice, můžeš mít zobrazené teploty z vlastní netatmo stanice, samozřejmě se všemi dostupnými údaji a to i včetně částečné historie.
To že to nezobrazuje bez nějakého jiného zařízení hodnoty je prostě vlastnost, ale nijak mi to nevadí. Většinou mám telefon vždy po ruce a ráno, když zazvoní budík (na telefonu) se jen kouknu jak je venku.
jako resit CO2 nebo teplotu v byte, za kolik celkem tisicovek vas to vyslo s temi dodatecnymi cidly celkem? A dalsi zrout energie a baterek a zdroj zbytecneho mikrovlnneho zareni v byte
(

Budu jich kupovat viic (darek i domu), tak se radeji napred ptam 

Nikde jsem napsal, že mám dodatečná čidla. Kdyby jsi opravdu nebyl líný a přečetl si co to umí v základu, budeš v obraze co umí měřit.

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé