Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Ved Dealextreme urcite daco vymysli. To, ze ich teraz nemaju v ponuke neznamena, ze maju problem s funkcnostou, tak ako sa to tu vo velkom prebera. Ja som si este minuly rok asi tak v Auguste (Srpen) kupoval 4 kable lightning a prezili iOS 6,7 a stale funguju na zariadenia Iphone 5 a Iphone 5c a dokonca Ipad mini retina. Vzdy sa robrazi hlaska, ze kabel je nie je certifikovany, ze nemusi spolahlivo pracovat a nie, ze nebude. Rovnako mam aj dock lightning a funguje. Asi skor len vymyslaju lepsie obidenie ochrany. Ina vec je spracovanie, ze dany kabel nemusi tolko vydrzat ako original, i ked pri neustalom skladani sa mi rychlo pokazil aj original.

rony píše:Odpovedam preto, ze som to uz skumal. Dokonca posledne tyzdne aj DX.com vyrazil z ponuky vsetky lightning klonovane kable, lebo su jednoducho nepodarene a nefunkcne.

korwin píše:rony píše:Odpovedam preto, ze som to uz skumal. Dokonca posledne tyzdne aj DX.com vyrazil z ponuky vsetky lightning klonovane kable, lebo su jednoducho nepodarene a nefunkcne.
Obavám se, že nezmizely kvůli nefunkčnosti, ale kvůli dohodě Apple s čínskou vládou :(

Lincoln Six Echo píše:A co prodlužovací kabel + kratší certifikovaný? Až budu zítra doma, odzkouším, jestli háže hlášku.

Zpět na iPhone - příslušenství
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé