Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
S tým ale Gaaspi nič neurobíš. Pretože aj keď nové nechceš, tak staré je už veľa krát fučGaaspi píše:Pokrok s dobou je subjektivny pohlad lebo kto to nepotrebuje tak to nepotrebuje. Netreba mu to nasilu vnukat ale zial vsetci vyrobcovia (nielen apple) aj microsoft, google to robia.
Gaaspi píše:V poriadku, a aj mas pravdu lebo ja som bol ako dinosaurus... novsie neapple smartfony su uz komplikovane
No zaujima ma ta cast "fyzicky nakopirovali, alebo daj len odkazy na nejake umiestnenie" toto mi prosimta lepsie rozpis.rony píše:Gaaspi píše:V poriadku, a aj mas pravdu lebo ja som bol ako dinosaurus... novsie neapple smartfony su uz komplikovane
aj ja som dinosaurus, no nie je pravda, ze je to komplikovane v skutocnosti komplikovane to bolo vtedy. Len nas interne mrzi, ze nasa adaptacia na neprirodzene prostredie, ten cas, co sme tomu venovali, je prec. A odrazu je to zamerane nie na file systemy ale na typy objektov. Cize nie subory JPEG vo fyzickych zlozkach ale Fotoalbumy. Nie mp3ky v suboroch ale albumy, skladby v hudobnej kniznici. Je to daleko blizsie prirodzenejsiemu prostrediu.
a ten vylev pod tym o miznuti v itunes: je na case si otvorit navod ako spravovat hudbu v iTunes. Zacat cvicit starnuce mozgove bunky. Bez tak cvicenie potrebuju Milionom ludi to funguje, zvladli to, nemaju s tym problem. To nie je problem iTunes, to je naozaj len problem v tom, ze nechces venovat chvilku uceniu
PS: nervy z iTunes nemas sam avsak zasa to nie je tak zle, ze by to bolo nepouzitelne.
Pri pridavani hudby je dolezite chapat, co sa tym deje. iTunes je ako policka s CDckami. Ak mas nove subory s hudbou, tak prvy krok je ich "hodit" do kniznice.
Lenze zalezi ci mas zapnutu volbu, aby sa tie mp3 do kniznice fyzicky nakopirovali alebo sa tma len dali odkazy na ich INE FYZICKE umiestnenie. Lepsia je prva volba (niekde na C: asi mas windows, je zlozka kam sa to vsetko uklada). Tie subory tam cely cas aj musia byt. V kniznici v pocitaci ta hudba musi byt NEPRETRZITE.
Ina vec je zasa, ak PRIAMO do iPhone kopirujes pomocou iTunes hudbu ale to vies rozoznat, pretoze najprv musis pripojit iphone a musis ho rozkliknut a musis tie skladby myskou hodit do neho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé