rony, dekuji ti za snahu pomoci. Možná je to škoda, že používáš jen "nástin" kudy vede cesta a co se s tím dá dosáhnout. Taky to jistě souvisí s tím, že máš mac, ale my máme wokna. A možná máš iTunes v angličtině. Pojem Smartlist se tu nikde nevyskytuje.
Takže v češtině by to snad mohlo být: Soubor / vytvořit / Dynamický playlist / v prvním políčku vybrat Žánr, ve druhém Obsahuje, do třetího napsat Rock, pod tím jsem vybral Podle nejnovějšího přidání (jsou i jiné volby), vlevo se označí Omezit na 25 položek (dávám pryč) a fajfka u Aktualizovat automaticky.
Pak by to tedy snad mohlo fungovat tak jak píše rony.
Píšu to zejména pro Gaaspiho a další začátečníky, protože jsem toho názoru, raděj napsat jednu odpověď "polopatě" než dalších X otázek a odpovědí na stejné téma.
A mimochodem - taky to dělám poprvé
EDIT: přenesl jsem si 3 cd do telefonu přes iTunes. Pak jsem zjistil, že id3 tagy byly špatně (špatný obal alba). Tak jsem v telefonu dal Odstranit z knihovny (žádná jiná volba tam není).
Opravil jsem v pc co bylo potřeba, ale zpátky do telefonu už to nejde ani za prase. Ani na 10. pokus. V knihovně v pc alba zůstaly. Nové cd lze, ale odstraněné ani za boha.
Když připojím tel k pc, iTunes tvrdí, že to mám v telefonu. Když dám v telefonu hledat - nic nenajde.
Co s tím mohu udělat, abych to tam zase dostal? Co jsem udělal špatně?