Proc nejde Wifi kdyz se pripojim ???

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Gotcha007 | stř dub 22, 2009 8:24 pm

Proc nejde Wifi kdyz se pripojim ???

Normalne se pripojim k nejake Wifi nekde venku driv jsem se k ni pripojil normlane treba ve stresovicky nemocnici kdyz jsem tam lezel a ted je vse v haji pozde a vsude kdyz se pripojim a dam Safari vytikam libovolnou adresu se mi objevy stejna odpoved "Safari can t open the page because it cant find the server" Poradte prosim

Uživatelský avatar dodo_mt | stř dub 22, 2009 8:37 pm

Re: Proc nejde Wifi kdyz se pripojim ???

Skus Reset Network Settings najdes to v nastaveniach.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Gotcha007 | čtv dub 23, 2009 8:52 pm

nefunguje :(

Uživatelský avatar Antabelus | pát dub 24, 2009 8:40 am

Naprosto stejný problém mají asi 3 moji kamarádi se svým iPodem, ale už je to dýl a nějak mi uniklo jestli problém vyřešili nebo ne, zeptám se ti.

Podle mě by ale určitě mělo zachránit restore v DFU, ale těžko říct.

Nicméně iPody jsou hodně problematické mi přijde. Jenom v mém okolí měli 3 kamarádi tento problém s wifi, a co se týče iPodů 2. generace tak dvoum kamarádům se vyskytl stejný problém - a to crash SpringBoardu ještě před tím než se měl nahodit. Takže vše fungovalo, jen tam nebyla plocha. Oba dva jsem se pokoušel opravovat ale bez výsledku. Jednomu jsem ho vrátil, a vyreklamovali mu to za nový kus. Kamarádce které jsem ho vrátil ho ještě ten den ukradli ( :lol: ) takže si vážně přilepšili, ale stejně na to neměla záruku takže... :wink:
iPhone guru
iPhone guru

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch