Špatná baterka ??

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Phill17 | čtv kvě 07, 2009 1:16 pm

Špatná baterka ??

Ahoj,
mám problém, můj itouch 32gb se mi už 2x z ničeho nic vybil a ja nevím proč.
Vezmu to od začátku:

Začalo to v pondělí večer, kdy jsem svuj ipod řádně nabil ( doufám si tvrdit, že na 100% baterie) a poté vypnul. Vypnul jsem i svojí domácí wifi.
Ráno ve škole jsem však z hrůzou zjistil, že ipod nejde a vyžaduje nabití ( ikonka s baterkou kde bliká červená čárečka). Po škole jsem ipoda napojil, nabil, večer v posteli chvilku (10 min) serfoval a poté vypnul i ipod i wifinu. Druhej den byl ipod v pohodě a vydržel mi tak jak by měl.
Myslel jsem si, že už je to vsechno OK, a dál jsem to neřešil. Jenže včera jsem ipoda opet řádně nabil, dnes ráno po probuzení zapnul a když jsem zjistil, že svítí ananas, ztrčil jsem ho do koženého obalu od sluchadel Koss a šel do školy.
Tam jsem však při odemykaní ipodu zjistil, že opět nejde.. ukázala se zase prazdna baterka vyžadující nabítí. Takže je určitě něco v nepořádku..

Ipod mě nikdy nespadl, no nějak výrazně, max 30 cm do měkčího povrchu, navíc ho nosím v polykarbonovým poudře. Navíc ho nemám ani rok a lithiova baterka by mela vydržet cca 1000 nabíjecích cyklu.. Tj.skoro 3 roky při denním nabíjením. Na druhou stranu mám v ipodu hodně dat a hodně aplikací z App storu apod.. Myslíte, že je chyba v baterce, či v nakém kontaktu, nebo je to nakej ERROR zaviněnej tím, že ho mám proste plnej a zasekanej???? navíc na něm mám JB, jako každej, nevím jestli by mě uznali záruku, protože oprava aby byla draha :(

Díky za každou radu :( :( :(

Phill17 | čtv kvě 07, 2009 3:39 pm

Re: Špatná baterka ??

mam KPP, ale vubec sem je nepoužil, přes noc jacka vytahuju a do školy je kvuli velikosti nenosím.. TO vybítí je nahlý, jednou to ukaže plno, o hodinu pozdejc už chce nabít , nechápu proč.. :(

Uživatelský avatar Antabelus | čtv kvě 07, 2009 6:55 pm

První co ti já osobně doporučuji je udělat restore v DFU na oficiální firmware 2.2.1 a následně udělat UNTETHERED JailBreak. Pokud není chyba v HW, problém by již neměl být.
iPhone guru
iPhone guru

Phill17 | pát kvě 15, 2009 6:25 am

Tak jsem myslel že už je to ok a "přeinstalace" nebude potřeba , ale dnes rano po zapnutí muj ipod strašne toužil po zapojení do itunes, jinak se nehnul:D Splnil jsem mu přání a ted je OK, ale pěkně me nastval, zmetek jeden :roll:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch