Instalace 2.2.1

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

skooty25 | čtv kvě 07, 2009 7:14 pm

Instalace 2.2.1

Čau, já mám ipod touch 1G a chtěla jsem se zeptat na software update z 1.1.5 na 2.2.1. Jako vím že se za to musí platit ale musí se převodem tak já nechci nic ryskovat že třeba zaplatím a potom to stejně nepůjde nebo s tím budu mít nějaké problémy. Tak bych chtěla vědět jestli to nejde nějak jinak než to platit přes internet ????(ikdyž to asi nepujde ale to je jedno). Jinak jestli byste mi někdo nemohli napsat nějaký přesný postup na tu instalaci (nejlíp i to placení, protože to itunes je anglicky a na anglinu sem totalní magor :oops: jako já sem antitalent celkově na počítače apod. takže proto potřebuju poradit) a co mám dělat po instalaci atd... Dík

Uživatelský avatar Antabelus | pát kvě 08, 2009 1:33 pm

Re: Instalace 2.2.1

iPhone guru
iPhone guru

skooty25 | pát kvě 08, 2009 6:49 pm

dik ale menší problém stáhla jsem to a pustila a akorát se mi pustil itunes a pořád byl 1.1.5 tak co teď????

mikro | ned kvě 10, 2009 5:12 pm

Pokud si si zaplatila novou verzi FW přímo od Apple, tak zkus pustit iTunes, připoj iPod k PC a zkus na hlavním panelu v iTunes dát Update.

Jestli si stáhla ten balík s FW z toho odkazu na forum, co je o příspěvek výš, tak to opravdu tak jednoduché není. Jeden z článků, který budeš potřebovat je zde => viewtopic.php?f=9&t=13975&start=0 .

Uživatelský avatar Antabelus | ned kvě 10, 2009 7:33 pm

Zbytečná a matoucí informace. Tady slečna vůbec nechce jailbreak, ale jednoduše nainstalovat FW 2.2.1 ze souboru který stáhla, což je naprosto běžná a všední činnost :-)

V iTunes stačí kliknout na tlačítko restore a přitom držet klávesu SHIFT. Pak už jen zvolíš stažený FW 2.2.1 k instalaci tam kde sis ho stáhla a proběhne restore (které hlavně nepřerušuj a nijak do procesu nezasahuj, neodpojuj kabel, nevypínej PC atd. :lol: ) Ještě před samotným restorem doporučuji uvést iPoda do tzv. DFU módu.

Pokud bys přeci jen chtěla jailbreaknout svého iPoda, tak můžeš samozřejmě také. Pokud máš první generaci (bez repráku a bez vaničky na regulaci hlasitosti) tak můžeš přes QuickPWN (podle tohoto návodu, jen z netu stáhni nejnovější verzi a naklikej iPod Touch a ne iPhone), pokud máš druhou generaci tak musíš přes JailTool.
iPhone guru
iPhone guru

aGr | úte kvě 19, 2009 6:19 pm

A kdyz mam na iPodu jailbreaknutej 2.2 a potrebuju (kvuli aplikaci) prejit na 2.2.1 tak musim nainstalovat 2.2.1 a pak znovu jailbreakovat? To uvedeni do DFU modu je nutny?
Diky za rady ;)

Uživatelský avatar Antabelus | úte kvě 19, 2009 8:29 pm

Pokud máš na iPodu jailbreaknutý 2.2 tak nemáš iPod Touch 2G, takže nemůžeš použít můj JailTool ale QuickPwn.

Ovšem - nemusíš dělat flash FW na 2.2.1, stačí si stáhnout aplikaci 'FWChanger' z Cydie a tam nastavit požadovanou verzi FW (v tvém případě tedy 2.2.1).
iPhone guru
iPhone guru

aGr | úte kvě 19, 2009 9:44 pm

To bohuzel nejde, osobne si myslim, ze to je tim, ze aplikace instaluju pres PC, nikoliv pres AppStore v ipodu.
EDIT: Mluvim o tom FWChangeru ;).

Uživatelský avatar Antabelus | stř kvě 20, 2009 3:54 pm

aplikace instaluješ přes PC přes iTunes?
iPhone guru
iPhone guru

aGr | stř kvě 20, 2009 5:57 pm

Ano, mam ji stazenou v PC, nemam wifi.

Uživatelský avatar Antabelus | čtv kvě 21, 2009 11:26 am

No pokud to instaluješ přes iTunes je to totéž jako bys to instalovala přes aplikace na AppStore přímo v iPhonu. V tom problém nemůže být. Po změnění FW je někdy třeba restartovat telefon (btw, jak se projevuje ten problém s těmi apps na tom FW? jen to napíše, že to chce novější?)
iPhone guru
iPhone guru

aGr | čtv kvě 21, 2009 12:39 pm

Super, uz to bezi. Stacil restart. Diky za pomoc.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch