Totálně zaseknutý ipod touch

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

S10ly | čtv úno 26, 2009 8:59 am

Totálně zaseknutý ipod touch

Prosím moc o radu. Koupil jsem na netu ipod a tak pul roku běhal uplne v pohode, ale vcera se mi seknul a nede s nim mic delat. Nefunguji zadne kombinace tlacitek na DFU mod ani na reset, proste vubec nic. Nevidim ho ani v itunes a nekdy se mi nenacte ani do kompu(uz jsem zkousel dva PC). Mam tam porad uvodni obrazovku s nakousnutym ananasem a kdyz se vybije tak se to cele opakuje. Dekuji mooooooc :( .

pacholek | čtv úno 26, 2009 9:57 am

Re: Totálně zaseknutý ipod touch

ten DFU mod delas dobre ? mel by fungovat vzdy ;) takze pripoj ho k pc zapni itunes a zkousej jeste ten DFU ;)

S10ly | čtv úno 26, 2009 10:11 am

Díky za odpoved. Pokud je ten DFU 5s podrzet Home pak 10s Home+Power a pak cca 30s zase jen Home tak asi jo. Vzdy se mi potom zasekne aji Itunes a to semsem to reinstaloval na 2 PC. Problem je v tom ze mi ten Ipod nejde vubec vypnout a nic. Proste jen sviti ten nakousnutej nebo je vybitej. Fakt nevim co s tim :(

pacholek | čtv úno 26, 2009 10:22 am

to co pises eni dfu mod..respektive je to dost divny casovani na to jak se do nej dostat...

na youtube je spoustu anvodu kde ti u toho i pocitaj... kazdopadne je to 10 sekund drzet home button i power button
pak pustit power button ale dalsich 10 vterin drzet home button...a pak jen cekat ;)

S10ly | čtv úno 26, 2009 10:30 am

uz se mi to ted asi povedlo (byly 2 zvukove signaly), ale zase se mi seka ITunes. Pise to - itunes could not connect to the iphone because an unknown error occurred (0xE8000035). Uz ho vidim i v tento pocitac ale jinak nic...... :(

pajcer | čtv úno 26, 2009 12:33 pm

skus to pripadne na inom PC a inom iTunes...
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

S10ly | čtv úno 26, 2009 12:50 pm

i to jsem zkousel a nic...... :cry:

ls8 | čtv úno 26, 2009 1:41 pm

Pokud ho nevidis v iTunes a nelze ho prepnout do DFU rezimu, pak s tim sam nic neudelas = reklamovat.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

S10ly | čtv úno 26, 2009 1:49 pm

Tak to je blbý-jsem ho koupil na aukru a ten borec se mnou ted moc nespolupracuje. Takze z reklamace asi nic mit nebudu. Vazne s tim nic nejde udelat????

pacholek | čtv úno 26, 2009 2:15 pm

no zadne jine kouzlo s tim neudelas, zaklad vseho je aby itunes naslo tvuj ipod... pokud se to nestane tak nemas sanci to rozchodit..

btw koukal sem po netu na ten tvuj error a hodne lidem pomohl service pack 3 na widle

S10ly | čtv úno 26, 2009 2:21 pm

dik moc za snahu pomoc. Nevis jeste jak to v takovym pripade hodi v obchodech applu?? mam ho kousek ae nevim co mi na to reknou.....

Paly | čtv úno 26, 2009 2:24 pm

Chod sa opytat. Urobis najlepsie. V Apple su velmi ochotni ludia. Aspon ja som sa stretol len so super ludmi v Apple obchodoch (a to som bol uz v nejednom po svete) :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

pajcer | čtv úno 26, 2009 4:41 pm

trocha moze byt problem ze mu tam svieti namiesto loga Apple, logo nakusnuteho Ananasu :D
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

S10ly | pát bře 06, 2009 6:10 pm

tak si predstavte, ze sem byl v applu a rekli mi ze se to neda opravit.......super :D

Her Mister | pon dub 27, 2009 11:37 am

moc jim never ty ti tam toho nakecaji ale pokus tu chybu (0xE8000035) napsat do googlu ted se se koukal a je tam toho opravdu dost je to teda aj tak pokud moc nedavas tak asi prelozit pres google a nebo si k tomu vem kamarada-ku co to zvladad dobre a nejakej navod na opravu urcite nejdes sou tam neky apple fora atd...vzdycky je dobry najit v googlu jakoukoliv chybu i z jinych programku jako ve windows myslim nikdy v tom nejses sam a hlavne kazda chyba ma svuj kod a ten staci do googlu opsat a mas reseni...jento zkus a uvidis

H-Street | pát kvě 01, 2009 7:10 pm

Vsak neviem preco ho davate do pc..
Ja si resetujem ipod takto:

Drzim home + power button az kym sa ipod nevypne
necham 15sec a znovu zapnem...trva asi 5min kym sa zapne (ale to asi kvoli aplikaciam) a uz ide v pohode mne sa tiez zasekava ale mam na nom jailbreak a 9 stranok apps takze nechce sa mi robit restore :D

čestmír | stř črc 08, 2009 10:36 pm

DObrý den, mám podobný problém. Můj touch jsem jailbreiknul bez problémů. Stahoval jsem přez cydii a instaloval nové vychytávky. Paráda. Trvalo to asi dva dny a pak, když jsem si pokoušel změnit skin klávesnice, se seknul. Do itunes se vůbec nenačte, po zapnutí ukazuje pouze logo, jako když se normálně načítá, ale nic dál se neděje. když jej zapojím do mého kompu, tak stále nic. prosím Vás o radu.. zkoušel jsem i znovu jailbreak, ten bez problémů dokončim, ale se zapnutím přístroje je to pořád ta samá písnička.. děkuji předem za Vaši pomoc..

Uživatelský avatar toncek | stř črc 08, 2009 10:46 pm

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Lukáš Petr | stř črc 08, 2009 10:48 pm

Prostě ho dej do DFU a až iTunes napíše, že našlo zařízení v recovery modu, tak ho restorni.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

čestmír | stř črc 08, 2009 11:16 pm

Jste geniální.. moc děkuji, zachránili jste moje uši od návratu plnohodnotného sluchu.. pěkný večer..

Uživatelský avatar ygy | čtv črc 09, 2009 8:39 am

s10ly skus ho dat do normalneho servisu nie apple ci byto nevedeli spravit ..aku cinnost si robil ked sati to stalo ?

Reaguješ na uživatele, který zde poslední příspěvek vložil 6. března. Opravdu si myslíš, že je to potřeba? toncek

S10ly | čtv črc 09, 2009 7:38 pm

Cau vseci.....stahoval jsem aplikaci z appstoru a uz ani nevim jakou a behem instalace se to najednou nadobro zaseklo..:-(. Problem je v tom, ze muzu drzet tuto kombinaci tlacitek treba 2 dny a nic se nestane...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch