Padajici aplikace

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ooops | sob srp 15, 2009 12:07 am

Padajici aplikace

Zdravim
Na mem jailbreaklem ipod touch 2G firmware 3 mi z niceho nic zacali padat temer vsechny aplikace. Vypada to, ze padaji jen ty co potrebuji internet: napr. nimbuzz, stanza, fring, FStream, play.cz, backgrounds, O2TV...
safari jde v pohode, aplikace co net nevyuzivaji taky(treba goodreader, hry)

Odinstalovani a nainstalovani nepomaha, restart nepomohl.
Dneska jsem mel mensi nehodu s hudbou, pri pokusu dostat do ipodu video mi pri syncu itunes smazal vsechnu hudbu, pri pokusu to spravit jsem to rozbil jeste vic a az mi itunes nechteli ipod vubec brat. Nasel jsem nekde na googlu ze mam smazat slozku itunes_control. Pro sichr jsem ji jen prejmenoval, itunes uz pak ale sli v pohode.
Netusim jestli to muze byt tim, nejsem si jisty jestli to neslo i predtim, ipod jsem ted par dni moc nepouzival.

Jinak mam nainstalovany backgrounder, insomnia, sbsettings a openSSH, to uz je tam nejaky ten patek a vse fungovalo krasne az doted.. nevim jestli to muzou nejak ovlivnovat.

Netusi nekdo cim to muze byt? da se nejak zjistit proc ty aplikace padaji?
Dekuji za odpovedi.

EDIT:
aha, tak kdyz prejmenuju to starou itunes_control zpatky, tak vse bezi ok.
akorat mi zas nejde itunes :o

pokud spustim nejaky predtim nefunkcni program s tou starou itunes_control, tak bezi ok i potom co tam dam novou, po restartu je to ale zas ve starych kolejich a pada....
netusi nekdo co a kam z te stare itunes_control nakopirovat do nove ?

editujeme svoje príspevky ak potrebujeme niečo doplniť a nepostujeme dva príspevky za sebou. tento krát som príspevky ešte zeditoval za teba. davaj si na to pozor. Almi

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch