sinc ipodu v druhom PC

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kajo873 | pon říj 19, 2009 8:02 pm

sinc ipodu v druhom PC

Ahojte
Mám taký problémik. Mám doma pc a na nom mam sinc ipodu. A mám aj notebook a ten berem zo sebou ako aj ipod. A ked si chcem nahodiť nejakú vec z notasu do ipodu, tak i-tunes pýta zmazanie pôvodného sincu a chce ho nahradiť novým.

Takže sa chcem spýtať dá sa to nejak spraviť tak aby som mohol sinchronizovať ipod aj na pc aj na notebooku aby som nemusel mať rovnaké veci aj v notasi aj v PC??

Dik za rady.

Uživatelský avatar toncek | pon říj 19, 2009 10:24 pm

Re: sinc ipodu v druhom PC

S jedním iTunes můžeš synchronizovat vždy jednu věc. Tzn, že např. hudbu + filmy můžeš synchronizovat s notebookem. Aplikace a kontakty třeba s PC. Nejde ale synchronizovat třeba hudbu, jak s PC tak s notebookem.

Více třeba zde :arrow: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=90&t=8786&hilit=sync+na+v%C3%ADce+pc
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | pon říj 19, 2009 11:32 pm

S jednym iTunes mozes synchronizovat VIAC zariadeni, dokonca pod jednym iTunes uctom. Ale tie zariadenia uz nemozes synchronizovat v inych iTunes. Takto je to presnejsie. Samozrejme mozes to kombinovat ako citas v predoslom prispevku.

Nemozes teda mat jedno zariadenie a dva nezavisle iTunes. Budu sa navzajom "bit".
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Hakii | sob říj 24, 2009 3:38 pm

Koukni se na tohle:
viewtopic.php?f=13&t=10919&p=115038&hilit=Vice+itunes#p115038

Je to ale pro iTunes 8, tak nevim jestli se ti to povede i na novym iTunes.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch