Folie na displej pro ipod

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

korman25 | stř zář 30, 2009 2:37 pm

Folie na displej pro ipod

Dobry den chci si koupit folii na displej protoze na ipodu uz mam 2 skrabance na displeji a chci se zeptat jestly tam bude pasovat folie z iphone 3g napriklad tato : http://aukro.cz/item758408512_ochranna_ ... touch.html a jestly ochrani a zakryje skrabance, dekuji za odpoved.

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 30, 2009 2:44 pm

Re: Folie na displej pro ipod

Displej to ochrani možná i částečně zamaskuje škrábance. Tam je rozdil myslim 1mm od okraje oproti iPhonu.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

korman25 | stř zář 30, 2009 2:49 pm

aha takze spis na ipod jo ?

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 30, 2009 2:51 pm

Podívej se na rozmer v tech parametrech na ipoda a iphona a máš jasno :-)

Moderator fóra
Moderator fóra

korman25 | stř zář 30, 2009 2:54 pm

uz sem nasel na ipod touch je to znacka screenvguard myslis ze to bude kvalitni pac stoji 60kc a na aukru neni ta belkin folie nebo co je to za folii ktera chrani pred i zad . nemam koupit tu znackocou nebo mezitim neni rozdil ?

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 30, 2009 2:57 pm

Težko říct, možna to je to same, nebo podobné. Záleží kolik do toho chces investovat. Já mam folii za 80kč už pul roku a pohoda.

Moderator fóra
Moderator fóra

korman25 | stř zář 30, 2009 2:59 pm

aha diky moc

El Aldio | úte říj 13, 2009 12:31 pm

Fólie z iPhonu ti tam sedět nebude (ověřeno, jelikož mi jednou přišla na iPhone místo iPod) a navíc má nad displejem výřez na reproduktor. Já jsem spokojen s fólií z iphoneshop.sk (něco jsem o něm psal i na blogu) ale ta je dražší než tvých 60 Kč ...

Uživatelský avatar House_MD | úte říj 13, 2009 12:37 pm

Já mám fólii za cca 20kč/2 kusy a už půl roku drží jak jistá věc na košili, navíc už se to tak nepatlá :-)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Beavers | úte říj 13, 2009 9:36 pm

Včera jsem měl návštěvu, měla (ta návštěva) iP 3G s fólií, já mám 2G jeden a půl roku bez fólie. Otřel jsem sklo jen o kalhoty, dýchnul na něj a pak ještě jednou otřel. Návštěva otřela svou fólii také o oděv a pak jsme vedle sebe položili iPhony pod halogenovou stolní lampu. 2G vypadal jakoby právě sjel z výrobního pásu. 3G měl matnou a poškrábanou fólii, displej (oba byly zhasnuté) nebyl černý jako u 2G, ale něco mezi šedou, černou a matem. Neměl jsem k tomu již více slov a na názoru, že iP bez fólie je lepší než s ní, trvám. To ho rovnou můžu nos?t v polyetylénovém pytlíku, aby se mi chudáček nezničil. Ale on se fakt ani za 18 měsíců téměř nezměnil, tak proč fólii?
Moderator fóra
Moderator fóra

7luke.com | úte říj 13, 2009 10:24 pm

Mně to nedá, abych opět nezmínil špičkový ZAGG - zvlášť pro lidi, kteří s sebou tahají přístroj fakt všude (dělá se i na iPod, prý jsou fólie na nějak 3500 různých druhů zařízení :shock: )

viz videa :arrow: http://www.7luke.com/portal/iphone/perf ... shield.php

WarCZ | stř říj 28, 2009 2:36 pm

folie Zagg sem mi dost libi na oficialnich strankach za 25$ je taky prijatelna cena (cca 450Kč) ale v cechach jsem nasel jen jediny obchod kde ji maji na Ipod 2g/3g a to za neuveritelnych 650+ postovne to uz me prijde ze kus folie drobet prehnana cena... nevite tedy o nejakej levnejsim obchode ?

Uživatelský avatar lukas26 | stř říj 28, 2009 4:47 pm

WarCZ: chlape, dneska na tebe narazím asi všude :) InvisibleShield od Zagg jsem na ten IPT 3G objednal přímo od nich, za asi 510 Kč včetně poštovného a do týdne to bylo doma...neváhal bych koupit přímo na jejich webu...mám i dva kupony na slevu 5$, kdybys chtěl...jednoho se klidně vzdám pro dobrý skutek :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch