iPod Touch 8GB [2 Generace]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

spinE. | čtv dub 08, 2010 6:26 pm

iPod Touch 8GB [2 Generace]

Zdravím ...
Potřeboval bych něáký rady do začátku.. dneska sem šel do hypernovy a viděl sem přesně ten který chcu 8GB,2 generace.. ve výloze bez folie atd za 5000
Zítra si ho jdu koupit tak se chci optat na nějáký rady co dělat a zeptat se jestli zkratky jako 2G 3G znamenají generace a co znamená GS nebo tak něco.. vím že to jsou nejspíš blbý otázky ale já se o iPod zajímám jen pár dní ..díky moc spinE.

EDIT: ještě taková blbost.. dá se na iPodu změnit tapeta?

Uživatelský avatar McJobs | čtv dub 08, 2010 7:15 pm

Re: iPod Touch 8GB [2 Generace]

-Prečo chceš kupovať iPod prave z Hypernovy ? Znami z Česka si vychvaľuju http://www.kuptolevne.cz kde maš zbrusu novy iPod touch 8GB za 4.990CZ + doprava zdarma...

-Ano, 2G/3G je označenie pre generáciu iPodu, ale 8GB model, ktory chceš ty je druha generacia (čiže nieje tak vykonny ako 32GB/64GB model)... a GS je akurat časť označenia pri iPhone 3G S, ale pri iPode touch sa stretneš len s tym spominanym označenim 2G/3G

-Tapetu si môžeš meniť iba na Lock screene (obrazok pri odomykani iPodu)
-Zmena pozadia za ikonkami momentalne nieje možna, ale bude dostupna v OS 4.0, ktory bude dostupny v lete...
 Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

spinE. | čtv dub 08, 2010 8:19 pm

děkuji .. v hypernově stojí taktéž ještě se podívám na ten web... a chci se zeptat..má ten "můj iPod" reproduktory?

EDIT:At nespamuju.. na tom webu je jen 3 generace

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv dub 08, 2010 8:40 pm

Koukám, že jsi z Karviné, to budeš kupovat tady u nás v hypernově, nebo v Ostravě? A to jako přímo v tom hypermarketu, nebo v elektru, jako je okay a tak. Jinak oni ten 8GB mylně označují za 3 generaci, ale ve skutečnosti je to druhá generace. 3 generací jsou jenom 32GB a 64GB iPody. Jinak i ten 8GB určitě reproduktor má. Ale na hudbu se to vůbec nehodí, hraje to strašně potichu a má to plechový zvuk, pro hry jinak repráček je super. Pouze iPod 1G neměl reprák.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

spinE. | čtv dub 08, 2010 8:54 pm

zdravím tě :) ano,u nás v hypernově v Datartu..já sem slyšel že je 8GB třetí generace ale s novým iBootem promin jestli jsem se mýlil :)

spinE. | sob dub 10, 2010 10:39 pm

Tak vam vesele pisu z iPodu,zitra jdu skouset tam nacpat filmy ... Jasne ze mp4 .. Chci vam podekovat vsem,dik moc..brou noc
Příště edituj příspěvky.

Vyřešeno. Lock. masklin

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch