Na co proboha pořád potřebujete VPN neboli virtuální privátní síť? Tyto sítě se používají ve firmách, aby se od sebe rozdělily počítače na prvním patře budovy ve firmě od počítačů na patře druhém ve firmě. VPN se třeba dělá i pro různá oddělení ve firmě, je to hlavně k tomu, aby si lidi z kanceláří nepsali třeba s lidmi z účtárny a nehráli si tam mezi sebou hry atd. Navíc už dotaz typu, co je VPN mě fakt vytáčí. Neumíte sakra používat google? To jste už fakt tak líní nebo by vám ruce upadly? Tady není forum ohledně sítí, internetu a spol. a co nevím, tak sakra najdu na googlu! V případě, když mi něco i po vyhledání není jasné, tak se doptám!
Prostě pokud máte opravdu svůj router a víte, jak se ten router nastavuje a znáte ho, tak není problém se připojit. Dáte vyhledat sítě, vyberete svůj router, napíšete heslo (pokud je ten router opravdu váš, tak ho znát musíte) a není problém. Pokud máte router od O2 nebo tak a neumíte s ním, tak hledejte support u O2 a ne tady, to oni mají zase vědět, jak se na ten jejich router připojit a co tam mají nastavené. A pokud je ten router váš a i tak nevíte, tak sakra zjistím si typ routeru na zadní straně, dám na internetu hledat návod. Dokonce dávají návody i k blbýmu TP-Link, který mám doma já, tak proč byste nenašli návody na D-Link a spol.! Tady melete jablka s hruškami a vysvětlovat tady totálním lamám, jak fungují sítě a wifi a VPN fakt nemá smysl. A už vůbec není možné řešit problémy s připojením na dálku přes forum, protože jaksi ostatní uživatelé nemají doma křišťálové koule, do kterých by se podívali, že proč vám to nejede! Jediné v čem se dá poradit je, že v iPodu nebo iPhonu lze síť vyhledat, zadat heslo, popřípadě nastavení sítí obnovit, ale sakra nemůžete chtít, že vám tu zbytek bude vysvětlovat, co je to VPN anebo proč se nemůžete připojit na takový a makový router.
Odkaz speciálně pro zdechlé lidi hledat:
VPN!