iPod Touch a jeho kvalita

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Fizzy | sob črc 10, 2010 10:05 pm

iPod Touch a jeho kvalita

Ahoj,

už delší dobu jsem vlastníkem iPodu Touch... ale... vždycky jsem měl na tyhle hračičky smůlu, prostě pokaždý se mi na nich něco porouchalo, ale iPod (taky už druhej, jelikož pod ten první se dostal prach, takže mi ho vyměnili) zatím taky už drží.. tak se chci jen zeptat, jestli se u těchto Apple hračiček nemusím bát, že to prostě z nenadání přestane fungovat nebo se s tím něco nestane? Na to, že je to pouhá "vylepšená" MP4ka, by to mělo vydržet teda dost dlouho.. taky jsem za něj dal 7 táců... co si myslíte? Obávám se zbytečně?

Díky moc. :?
Obrázek iPhone 6S Plus 64GB
Obrázek MacBook Air 13" 2015

iPhone 5 16GB
iPhone 4 8GB JB (evasi0n)
iPhone 3G 8GB JB (redsn0w)
iPod Touch 2G 8GB JB (redsn0w)
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | sob črc 10, 2010 10:10 pm

Re: iPod Touch a jeho kvalita

No nevím, nad čím se potřebuješ utvrzovat. Povím ti to tak, jak to budeš válet v písku, házet to na chodník z jednoho metru, budeš s tím hrát fotbal, jako místo míče atd., tak ti to nevydrží, i kdyby nevím co. S běžným normálním zacházení ti to vydržet musí.

Vlastním dva iPody. První z nich je 1. generace, ten mi letěl na plovoučku doma už x krát a jede a druhý z nich je 3. generace, ten mi spadl už taky párkrát a jede. Někdy se daří a pak to lítá.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

CML4D | ned črc 11, 2010 10:49 am

pořiď si silikonový obal a folii na sko a vydrží mnohem déle

Uživatelský avatar Metalgirl | ned črc 11, 2010 11:01 am

Fólie na sklo, to je prkotina. To sklo se nedá poškrábat i kdybych chtěla. Spíš na ta hliníková záda je potřeba ochrany. Tam na to se hodí gelaskin. Zbytečně na to dávat obal, který ten iPod bude dělat akorát tlustším.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

TommyS | ned črc 11, 2010 11:05 am

Sweet s tím displejem nesouhlasím :). Kup si nějaké pouzdro, které ochrání iPod když spadne a fólii na displej. :)

PeterKiss | ned črc 11, 2010 11:12 am

Neviem no ja mám iPhone 3G a GS ale problémy neviem či by som to nazval tak je pravda že keď som mal nové 3G tak som ho raklamoval 2x ale nikdy to nebol problém HW prvý krát bol problém zo signálom nepoznal som ešte toto fórum iPhone som mal len týždeň a ja blbec som ho dal reklamovat uznali reklamáciu ale teraz viem že by stačil restore a 2 reklamacia počúval som hudbu a v spánku som sa oprel o display roztlacil som ho ale inak žiadny problém používam obal a pod display sa mi ešte nodostalo ani smietko neposkrabany ip3GS mám asi 5 mesiacov ale tiež bez skrabancov atd...
Je to vtebe ako s tym zaobchadzaš.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Metalgirl | ned črc 11, 2010 11:17 am

TommyS: Toho prvního iPoda budu mít už třetím rokem, za celou dobu jsem na displayi neměla žádnou fólii a hádej co? Není tam ani jeden škrábanec. Jedině, kdybych nedala na ta záda gelaskin, tak bych nechtěla vidět, jak by to dnes vypadalo. Tahala jsem ho v batohu, po kapsách a na displayi prostě nic není, ani škrábaneček. Teď ten nový 3. generace, to samé. Tahám ho všude možně. Na něm mám taky samozřejmě gelaskin. Prostě je zbytečné to strkat do obalů. To, že se to sem tam prolítne na zem, tak to se stává. Právě tak poznáš kvalitní zařízení. Tím, že ti párkrát spadne a stále drží.

Nemůžu říct, jak jsou na tom iPhony, možná nejsou tak odolné jako iPody. Ale iPody touch jsou setsakra odolná zařízení.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

TommyS | ned črc 11, 2010 11:21 am

Já displej mám poškrábanej a dokonce i Zagg fólii, která se "nedá poškrábat" :mrgreen:. Já nebudu testovat, jestli to je kvalitní zařízení... Stačili mi ty testy kdy iPhone hodili na beton a praskl displej :). Radši si koupím pouzdro a budu předcházet prasklému displeji :)

Uživatelský avatar Metalgirl | ned črc 11, 2010 11:32 am

No když ti to lítá na zem i venku. To se potom už nedá nic dělat. Stát se však může cokoliv, je to fakt. Nechápu, jak si to sklo mohl poškrábat. To si to nosil po kapsách i se štěrkem ne? :mrgreen:

Takhle vypadá display mého iPodu 1G po dvou letech užívání. Čistý jak zrcadlo. A to jsem tam nikdy neměla fólii na něm.

Obrázek

Obrázek
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

qyom | ned črc 11, 2010 12:21 pm

ked uz hovorime o tom, ze mas display cisty jak zrkadlo...utieras ho len handrickou resp. trickom :P alebo pouzivas aj nieco specialne? lebo na mojom su stale otlacky prstov a tak

Uživatelský avatar Metalgirl | ned črc 11, 2010 12:32 pm

Normálně dýchnu na to a pak do trika to obetřu, nepoužívám žádný speciální hadřík. :mrgreen: Normální tkaninou to nemáš jak šanci poškrábat. :wink:
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Beavers | ned črc 11, 2010 12:47 pm

Já dodám: ...pokud jsi nebyl na pískovišti a neházeli jste po sobě s klukama pískem :mrgreen:
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch