Ipod Oprava nebo koupit nový ?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar KubaH | ned črc 18, 2010 7:44 pm

Ipod Oprava nebo koupit nový ?

Zdravím po pul roce používání ipoda se mi podařilo ho uplně zrušit :( nejdřív jsem ho utopil , poté jsem mu urval kabel z digitizeru na zakladni desku a sluchatka hrajou jenom v urcité poloze kablu.

Tak se ptám, koupit nový sluchátka a koupit digitizer k ipodu nebo koupit rovnou novej ipod

jestli novej ipod, za kolik tak prodat bez zaruky ipoda bez digitizeru kterej muze zkorodovat ??

Diky moc za vsechny komenty, ale komenty ty si vul si nechte vim to ale k ipodu sem se choval slusne :(
iPad 3G WiFi 1gen 16gb - 4.3.3 JB
iPod Touch 3gen 32gb - 4.3.3 JB
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | ned črc 18, 2010 7:50 pm

Re: Ipod Oprava nebo koupit nový ?

Teda po tom utopení jsi mu dal teda sady. :mrgreen:

Nejdříve si třeba zkus zavolat do nějakého servisu, nebo to do servisu odnes, řekni jim, co všechno tomu je, pak oni ti řeknou, kolik tě oprava bude stát a podle toho se rozhodni. Jestli to má smysl nebo ne.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar KubaH | ned črc 18, 2010 8:10 pm

no po utopeni sem ho otevřel ... takze do*ebana cela guma na ktere je "sklo" + prasilo se do nej, a zacalo "odstavat" LCD, kvuli lcd sem ho otevrel zase ale ja vul sem neopojil kablik...takze najednou lup svinak nesel odemknout, rikam aspon zvuk prez sluchatka a fassion style tlacitka + mikrak - ale ty jak sem psal tak taky koncej takze ........ AUUUUUUUUU
Host
Host

Fifik | ned črc 18, 2010 8:11 pm

Podľa môjho názoru sa ti to neoplatí dávať do servisu. Ja som chcel na iPhone 3G vymeniť len zadný kryt, lebo ho mám prasknutý pri konci ako sa strká kábel od nabíjačky a vypýtali si za to 100 eur. Však by som si priložil ešte nejaké drobné a kúpil by som si nový.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Metalgirl | ned črc 18, 2010 8:19 pm

V tom případě to už fakt nemá smysl. To už tak maximálně prodat za pár drobných na náhradní díly, jestli z toho bude ještě něco použitelné a koupit si nový. To si tomu dal po tom rozebrání takovou korunu, že už to je tak dobré do koše. Nemyslím to nějak zle.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar KubaH | ned črc 18, 2010 8:23 pm

vim chapu....rozebral sem z toho duvodu abych to vysusil po tom utopeni....ale lidi na foru tomu moc nedavali :( a ja vull si ho rozbiju takhle
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | ned črc 18, 2010 8:32 pm

Je to škoda. Po tom utopení jsi to měl spíše zanést do servisu, ale už je pozdě hořekovat. No podívej se na internetu po novém. V takovém stavu, jak to máš teď, by oprava vyšla na stejné peníze jako nový.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Juramac | ned črc 18, 2010 8:57 pm

N mimozarucni opravy vseho od Apple bych doporucil macservis.cz pan Cihlar . Zkus mu zavolat, je to velmi seriozni clovek,mozna se domluvite na rozumne cene. Ale je pravdou, ze pokud je uplne KO , tak mozna bude lepsi skutecne novy..... Je to take o tvych moznostech....

Uživatelský avatar KubaH | pon črc 19, 2010 5:01 am

no jelikoz jsem chudy student tak nevim :) ale rikam si davat min. 1200 za opravu neceho co se po mesici muze zase rozbit....no tak 23.7. mam narozeniny tak myslim ze neni co resit, koukal jsem se ze se da sehnat i za 6k bez dph zcela novy :)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch