Beloch | stř pro 15, 2010 8:21 am
to že to má WM neznamená nič,kompletne všetko majú upravené UI. Si zober že apple task manager je podľa mňa nič moc, lebo vdy musím podržať dlhšie app aby sa mi dala možnosť " - " a potom môžem zatvárať a to pri každej kedy spustenej app, ja stiahnem lištu z vrchu dole a iba dám " X " , ale tiež na každú jednu app, len nám tam nesvietia všetky app, iba tie ktoré sa reálne nevypnú po stlačení nášho tlačítka " M ".
M8 vyšla niečo po Iphone, tiež bolo viacej verzií, ale procák je 667mhz, rozlíšenie 720x480 , 3,4" disp., môžem si prehadzovať medzi spustenými app., vymeniteľná batéria a to musím uznať, že som čakal , že kryt batéria bude po tom čase čo ho mám (1,5 roka) uvoľnený, ale nie, drží fest. Ale to je fuk, ide o to, že niekto si radšej kúpi mobil za strašné peniaze a iný má radšej niečo, čo nemá skoro nik, napr tých M8 je na SR asi do 10 a ja som bol medzi prvými. Ten telefón stojí len zlomok sumy Iphonu. A ešte trochu zarýpem, že nová M9 bude mať display s možnosťou použitia všetkých 10 prstov naraz.
Tiež, niekto má radšej android ako apple soft, je to diskutabilné, mne sa na appli páči, že veľká podpora aplikácií a zaujímavých, android síce tiež má veľa toho, ale niektoré nie.