Nefunguje iLiberty+ ani iJailbreak

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Hasan | sob kvě 03, 2008 9:44 pm

Nefunguje iLiberty+ ani iJailbreak

Caute!

Obraciam sa na Vas s prosbou o pomoc,ak mozte prosim pomozte!
Dnes som chcel jailbreaknut iTouch a hodne som toho precital ohladom JB a moznych sposoboch..Rozhodol som sa pre iLiberty+.Linky na stiahnutie ktore su skoro vsade aj s navodom na iClarified nefunguju,tak som stiahol programy ad inakial..Vsetko stiahlo v pohode..Stiahol som pre istotu verziu 1.2 a aj najnovsiu 1.5. Problem vsak nastal ked som otvoril .dmg a chcel spustit iLiberty.ikona iL zacne skackat v docku a pochvili mi vyhodi hlasku ze nahle skoncila,pricom sa vlastne este ani nezacala..Proste OSX nechce iliberty vobec otvorit..To iste robi pri verzii 1.5 ale aj 1.2...Tak neviem vazne v com je problem...

Tak som sa teda rozhodol ze ho jaibreaknem cez iJailbreak..Takisto ako predtym sucasne linky stagnuju a tak som zohnal predposlednu verziu..Ta vsak nebreakuje FW 1.1.4 ktory mam na Touchi..Dokonca mi iJailbreak ponukol i update na najnovsiu verziu,ktora da v pohode aj 1.1.4 FW.Update sa nainstaloval,a dal som relaunch.No na moje prekvapenie ikona iphonu sa zmenila na tu default app ikonu,teda ten biely papier a na nom to A zo stetcov.Co je vsak podstatne nejde iJ teraz vobec spustit,proste nereaguje..Takze tu som pochodil ako u iLiberty+..

Nakoniec som sa rozhodol pre ZiPhone..Na neho som myslel az v nudzovom rieseni,nejak som tento unlocker znenavidel..Co sa ale dialo??Dal som jailbreak v ponuke,ZP zacal robit svoju pracu, a vtom asi tak v strede sa spustil iTunes a vyhodil daco ako iTus cannot detect iPod..Ziphone dokoncil ale potom stale ukazoval iTunes chybu,neviem uz cislo a vobec iBook nedetekoval ipoda..Toto iste robilo u ZiPhone 3ky aj u starsej 2.6.A podotykam postupoval som PRESNE podla navodu z iClarified.Nakoniec ma napadlo ze ked mi otvorilo pocas breakingu iTunes rychlo som ho ihned vypol..A nakoniec ZiPhone jailbreakol iPod!!! Toto vsak NIKDE v navodoch nebolo ze musim vypat iTunes!

Som sak s touto metodou nespokojny a chcem to spravit cez iLiberty+ alebo iJailbreak.Mam nato osobne dovody,prosim nepytajte sa ake..

Preto sa na Vas drahy iPhonisti,iPodaci,Macaci obraciam s prosbou o pomoc! Moze mi dakto poradit?? Som uz naozaj zufaly!Prosim pomozte mi nerobim break pre seba ale chcem pomoct kamosovi! Vdaka!

PS. Na com robim: iBook PPC 1,42GHz,iPod Touch 1.1.4 dufam ze nevadi ze mam PPC..
P.S.2 Viem ze je cely prispevok riadne dlhy,ale kratsie to FAKT neslo.Vdaka za pochopenie.

fajnman | sob kvě 03, 2008 10:21 pm

Re: Nefunguje iLiberty+ ani iJailbreak

nemam mac ani iPod, ale detekuje ti iTunes iPod? pokud ano snad je to same jako u iPhone, tedy dej si ziphone, recovery mod. dale proved restore, nikde jsem tam o nem nenasel zminku... po te odblokuj.

Hasan | sob kvě 03, 2008 10:59 pm

fajnman píše:nemam mac ani iPod, ale detekuje ti iTunes iPod? pokud ano snad je to same jako u iPhone, tedy dej si ziphone, recovery mod. dale proved restore, nikde jsem tam o nem nenasel zminku... po te odblokuj.

Recovery som uz robil na 1.1.4 zato som o nom nepisal..Recovery nieje problem,mam odblokovany iPhone cez PwnageTool ale toto je trochu o inom..Proste po restore iPod funguje normalne,aj iTunes ho detekuje..Problem je ale co som popisal..A hlavne to ze iLiberty len skacka v docku.. :cry:

web.pavlik | pát kvě 09, 2008 6:24 pm

stáhni si ziphone to je nejjednudužší a jede aj pod mac os jenom zapneš program a dáš jailbreak :-)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch