Přes jakej program se dá dát pozadí? Povedlo se mi to díky aplikaci "Rip dev", kterou už nemám, a vůbec nevím jakym zázrakem sem jí tam dostala. Tak sem se chtěla zeptat jak jí tam zase dostanu?!:) Je mi jasný, že Installerem, ale nevím co stáhnout?! Dík moc...ste tu staršně hodní:) Vždycky dobře poradíte a máte s náma staršnou trpělivost:) Jen tak dááál prosííím:)
Tak to si v Installeru stáhneš např. Aplikaci Summer Board a tam už to jde nastavit si pozadí ve hlavním menu (SpringBoard). Bohužel ti ale teď přesně neporadím co tam nastavit, neboť nemám k dispozici iPoda, ale myslím, že je to tak jak na screenu ( Dim Wallp. dáš ON )
Menší omyl - Dim wallpaper ti pozadí ztmaví, nech to off. Stačí o jedno výš dát Wallpaper - ON a pozadí si pak už vybereš normálně v Nastavení, Obecné a pozadí.
Jo no, ale budeš ho tam mít taky , akorát tmavší - což si myslím, že je lepší, ale pokud to chceš mít normálně, tak to udělej, tak jak říká jacksilverburgh
fakt nevim co dělám špatně:( udělala jsem všechno co ste mi tu poradili a nic:( Já to minule dělal přez nějákej ten "rip dev" a to šlo v pohodě..ale to nevim jak sem stáhla:(