Firmware 2.0 pro iPod Touch!

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

eFkoOo | pon črc 21, 2008 9:25 pm

Re: Firmware 2.0 pro iPod Touch!

king_svk píše:Ja mam taktiez verziu 2.0 ale nemam tam instaler skusal som viacej navodov ako unlocknut ale nic nefunguje. Nemate niekto odskusane us?

pokial je to tak ako na iphonoch,installer tam nie je,je tam nahrada,cydia,ktora rovnako poskytuje instalaciu aplikacii...inak kvoli aplikaciam je tam appstore kde su aj free aplikacie takze ziadne strachy..pokial ale chcec stary installer a aplikacie ktore nejsu v appstore,downgraduj...

Danger3012 | pon črc 21, 2008 9:37 pm

Almi: upravený link. nabudúce nedávaj linky do Code.

Tak mám v ipodu touchi 16gb FW 2.0....(zadarmo)A chci se zeptat jak to jailbreaknu?(jestli to teda de)Vím že jde udělat přes Pwnage tool svůj FW a do něj dát aplikace ktreré chci ale mě to nejde spustit na pc našel jsem to jen na maca.Je to vůbec na pc?A přes winpwn mi nejde otevřít ipod FW...TAk prosím poradtě jak tam dostanu aplikace.A ještě user root a heslo alpine mi nejde je ještě něco takového?Díky moc za odpověd a tady je návod na jailbreak....

http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=81190

Diablo | pon črc 21, 2008 11:07 pm

Tak 1. pres SSH ( tvoje zminovane Root a Alpine ) se momentale do sveho Ipodu nedostanes protoze proste nemas nainstalovane Open-SSH

2. Pwnage Tool opravdu na Win nejde a zadna jeho verze na win neexistuje.

3. WinPWN opravdu neumi upravovat FW 2.0 takze ho neni schopen ani nacist.

Jinak ohledne toho Jailbreaku ti neporadim protoze mam iPhone a nejsem si jisty jestli ten upraveny FW 2.0 ktery tu je ke stazeni je urcen pouze pro iPhone a jestli by jsi s nim mohl provest Restore. TO uz ti bude muset poradit nekdo kdo vlastni iPod Touch.

Danger3012 | pon črc 21, 2008 11:15 pm

ok díky, hele tak jsem našel FW 2.0 custom restore přímo pro ipod touch.Ale nevím jak to tam dostat.Dal jsem jen shift+click na restore a dal tam ten FW 2.0 custom restore(normální mi tam de).Chvili to jede ale pak se oběví chyba=The iPod could not be restoned.An unknows erroe occurred(6).Prosím porad´te .moc díky za vše...

Pepek | úte črc 22, 2008 11:22 am

Mne nejde o jailbrake, jako spis o to zaregistrovat se na ty itunes...
Nechci uz ani nic platit, pouze si stahnout ty free aplikace.

Nejake reseni?

Diablo | úte črc 22, 2008 11:27 am

postupuj podle tohoto navodu viewtopic.php?f=13&t=791

Diky tomu je mozne vytvorit si fungujici Itunes Acc bez nutnosti vkladat tam informace o jakekoli kreditni karte , staci nejaka vymyslena adresa a pak se daji Free aplikace stahovat naprosto bez problemu.
Naposledy upravil Diablo dne úte črc 29, 2008 12:02 pm, celkově upraveno 1

Razer | úte črc 22, 2008 5:32 pm

ja doporucuju itunestore.net. Kdyz ste meli na iPoda tak vas 800 kc za 50 dolarovej kredit snad nezabije ne?:)

Danger3012 | úte črc 22, 2008 11:51 pm

Čau, tak mám Fw 2.0 a mám tam cydia instaler, chci se zeptat lze tap řidat souce?Nebo tak něco.

Julek | čtv črc 24, 2008 1:31 pm

zatím zdroj přidat nelze

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Danger3012 | čtv črc 24, 2008 11:22 pm

A je už něco jako summerboard na cydiu?

Wexter | sob črc 26, 2008 1:00 pm

mám problém .. nahrál jsem si FW iPod1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw
ale zjistil jsem že v nem není cydia .. takže asi se nejedná o Jailbreak... tak jsem pak na netu našel jak na to a vytořil jsem si s xpwn FW iPod_2.0_Custom.ipsw

zkoušel jsem dát restore v iTunes ale když to načítá ten Custome FW tak to hodí neznámý error ... co s tím ??? :(

eFkoOo | sob črc 26, 2008 3:25 pm

ono bodlo by keby si napisal o aky error sa jednalo...pravdepodobne vsak chybne ipsw,mozno sa pri tom tvojom vytvarani daco pokazilo...

Wexter | sob črc 26, 2008 4:22 pm

napsalo mi t opřesně tohle >>
The iPod 'iPod' could not be restored. An uknown occurred (6)

Wexter | sob črc 26, 2008 5:16 pm

tak jsem to vyřešil downgradem. díky moc a omlouvám se za spamy :roll:
Naposledy upravil Wexter dne sob črc 26, 2008 6:45 pm, celkově upraveno 1

Julek | sob črc 26, 2008 5:50 pm

už jsi pár příspěvků napsal, postuj podle pravidel a neodpovídej sám sobě.. používej edit.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar Reyn | sob črc 26, 2008 8:09 pm

Pro ty co jim iTunes pri pokusu o restore haze error 6: Jste si jisti, ze jste v DFU modu? (da se snadno splest s recovery modem = obrazovka s obrazkem iTunes a USB kabelu), DFU mod = ipod ma cernou obrazovku a iTunes ho detekuje jako recovery mode.

DFU - vypnout iPod, zmacknout a 10 sec drzet HOME+POWER, pustit POWER, drzet HOME asi 10 sec, nez se ozve zvuk z PC a iTunes detekuje iPod,pustit HOME button -> iPod ma cernou obrazovku, zacit restorovat

Pozn.: Pokud chcete pouzivat stejne aplikace, jake byly na 1.1.4, neupdatujte, zatim to neni mozne ani kdyz uz vysel jailbreak, protoze bez predelani na 2.0 nefunguji. Doufam, ze vyvojari postupne vetsinu z tech kvalitnich predelaji, nektere uz jsou, dalsi jsou ve vyvoji.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

deflar | úte črc 29, 2008 11:32 am

mam problem/dotaz... restoroval jsem si ipod na 2.0 a zjistil jsem, ze tam neni instalator ani cydia a stary zpusob jailbreaku nefunguje... jak tam mam teda dostat ten neoficialni instalator??

Diablo | úte črc 29, 2008 12:02 pm

Podle tohoto navodu ... viewtopic.php?f=13&t=6223

Installer tam nedostanes vubec protoze zatim pro FW 2.0 nevysel .

Potrebujes k tomu Terminal a ten si muzes stahnout zde
a Rucne si ho nainstaluj.
Terminal.app.zip

deflar | úte črc 29, 2008 4:49 pm

jo diky, po radne sem neprocital
jenom, mozna to je idiotskej dotaz, ale jak tam dostanu terminal bez SSH??

beden | ned srp 03, 2008 5:51 pm

Ipod touch firmware 2.0

Almi: zlúčenie príspevku do existujúceho vlákna. nezakladaj zbytočne nový topic ak tu už jeden existuje.

zdarec....no problem mam takovy,nahral jsem si firmware 2.0 pak jsem se teprf dozvděl co šecko je třeba udělat abych tam dostal nějaky aplikace tak jsem ho zkoušel jailbreaknout...neuspěšně...potom teda že nahraju starší a ten jailbreaknu jak to šlo většině co sem četl tak různě...no ale nejde mi nahrat ani ten starší,ukazuje to chybu...takže tam mam 2.0 a chci aplikace ale nic mi nejde.. :shock: :D co teď?:) :mrgreen:

Wexter | pon srp 04, 2008 6:59 am

musíš nahrát starší FW (1.1.4) a pak zase znova 2.0 ten už ale jailbreaknutý.

hledej na foru navod na downgrade z 2.0 na 1.1.4

a ještě, co ti to hází za chybu ?

N3o21 | úte srp 05, 2008 8:13 pm

Můžete mi někdo upnout FW 2.0?
Nejlépe originál, bez JailBreaku. Chci ho nahrát do iPodu, než ho prodám.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar masklin | stř srp 06, 2008 6:34 am

A co treba si ho najit sam? Treba pres Google :wink:
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Reyn | stř srp 06, 2008 10:06 pm

Wexter píše:musíš nahrát starší FW (1.1.4) a pak zase znova 2.0 ten už ale jailbreaknutý.

Proc by musel nahravat 1.1.4 ? Staci rovnou Pwnuty 2.0, ale musi dostat iPod do DFU modu.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jacksilverburgh | pon srp 11, 2008 12:44 pm

Podařilo se vůbec někomu přejít na FW 2.0? Protože já jsem zkoušel asi 5 různých FW a to z iPhonu i iPodu a dycky mi to vyhodilo chybu...

mikro | pon srp 11, 2008 9:02 pm

Přešel sem. Největší problém mě dělal Pwn balíčků, protože mě to dycky hodilo nějakou chybu při "rebuild package" nebo tak nějak se to tam vypisuje, ale pak když se mi podařilo na 100% si dokončit svuj custom_firmware, tak sem to nahrál a bylo to. Cydia pohoda aj AppStore v pohodě běhá. Sleduju počasí, stahuju si videika přes MxTube, muzika, filmy i nějaký gamesy. Bez problému všechno pohodička. Teďka se chystám upravit si vlastní balíček 2.0.1.

Akorát co mě zklamalo co sem teda očekával od verze 2.0, tak byla možnost importovat cerftifikáty, akorát bohužel tato možnost se mi tam nikde neobjevila.

Danger3012 | úte srp 12, 2008 6:50 am

jacksilverburgh píše:Podařilo se vůbec někomu přejít na FW 2.0? Protože já jsem zkoušel asi 5 různých FW a to z iPhonu i iPodu a dycky mi to vyhodilo chybu...

Jistě, já mám FW 2.0.1 custom s cydia,instalerem 2.0(beta) a s vlastním boot a restore logem běhá to nádherně....

jacksilverburgh | úte srp 12, 2008 11:31 am

Tak to asi dělám něco špatně, protože iTunes mi dycky vyhodí nějakou chybu. No..budu zkoušet. :-)

sidetone | úte srp 12, 2008 1:33 pm

mikro píše:...Teďka se chystám upravit si vlastní balíček 2.0.1...

Nechces se o nej podelit a upnout ho treba na rapidshare.com??
Host
Host

jacksilverburgh | úte srp 12, 2008 2:21 pm

Tak už mám 2.0.1 se vším všudy. Cydiou a Inst. 2.0 i vlastníma logama (což není žádná věda udělat.
Už vím kde jsem dělal chybu. Nepřehodil jsem iPod správně do UDF modu. Dělal jsem to prve pomocí ZIPhonu(nebo jak) a to mi neslo a iTunes mi vyhazovaly chybu, ale ted jsem to udelal manualně a použil jsem správný FW pro iPod.
Pokud by někdo chtěl poradit...rád pomůžu nebo dám odkazy. :-)

adodva | čtv srp 14, 2008 3:24 pm

a ako si to teda nainštaloval. Ja mám správnyfirmware 2.0.1 pre iPod touch ten mi ide inštlovať cez iTunes bez problémov ale keď si ho kustomizujem s logami a instalerom + cydiou tak mi prebehne restore starého firmwaru ale pri inštaláci mi vyhodí chybu. Napíš prosím ťa prsný postup krok za krokom ako si inštaloval vraátane spustenia toho DFU modu.
Host
Host

jacksilverburgh | pát srp 15, 2008 11:44 am

adodva píše:..a ako si to teda nainštaloval..

No držel jsem se jednoho jednoduchýho videjka na youtubu.
Prvne jsem si sehnal originalni FW 2.0.1 a dal ho pres itunes do ipodu. takze zadny odblokovani. pak jsem si ten FW upravil a nahral do ipodu pres ten orig FW 2.0.1.

Jinak do DFU jsem se spravne dostal tak, ze mas zapnutej ipod, pripojenej k itunes, 10 sekund drzis HOME a LOCK tlacitka a po 10 sekundach pustis LOCK a stale drzis HOME. a drz ho do ty doby, nez ti Windows zacne oznamovat ze naset noby USB zarizeni v DFU modu. a je tu.

a to videjko je tady:
http://www.youtube.com/watch?v=8t84rXJND3Q

nevkládej věci do code na tomto fóru! viz FAQ. Opraveno. Julek

mikro | úte srp 19, 2008 8:48 am

A odkud máš ten návod, že se musí upgrade udělat nejprve přes čistý firmware a pak tam nahrát upravený?

Na tom videu sem si nějak nevšim, že by dělal nejprve upgrade přes čistý firmware a pak tam dával upravený. Je teda pravda, že sem to jen tak trochu proběh, ale nějak sem nezkoušel vnímat co řiká.

A jak se ti vůbec povedlu si udělat úpravu toho firmware, protože já sem to zkoušel asi 20krát, ale vždycky když dám si zaškrtám co chci do toho custom balíčku a pak dám "build", tak si ten builder to nějak rozbalí něco do toho balíčku přidá, ale pak to vždycky hodí chybu, že "ipsw builder failed" nebo tak nějak. A je jedno co si zaškrtám za možnosti, udělá to v případě, že si dám aby tam byl installer, cydia, custom boot loga a nebo tam nedám vůbec nic a stejně to prostě vyhodí tu hlášku.

EDIT 1.1: nevim jak hodně velký vliv to na to může mít, ale asi to možná bude těma registrama, jak se tedy někde píše, když se přechází z jedné verze WinPwn na vyšší, protože dneska sem zkoušel dělat custom balíček na čistě instalovaných WIN a čistě instaloveném WinPwn a doběhlo to do konce v pořádku.
P.S.: a to i přesto, že sem při minulém pokusu čistil registry, ale asi málo

EDIT 1.2: Tak sem přešel před chvíli o jednu kostku vejš (iTouch 2.0.1)

Uživatelský avatar indigo | pát srp 22, 2008 7:40 am

Už jsem prolezl kdejaké forum, ale odkaz na stažení firmwaru 2.0 ,popř. 2.0.1(2) jsem nenašel, pošlete někdo odkaz :roll:
iPhone 4 8GB a iPad air 16GB
Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | pát srp 22, 2008 10:18 am

Málokterý je funkční, trošku sem se hrabal u Applíčku a tady máš odkaz na 2.0.2 pro iPod i s download-security klíčem takže by to mělo jít naprosto vpohodě stáhnout i restorovat na něj přes DFU :-P > CLICK <
iPhone guru
iPhone guru

pospEc | sob srp 23, 2008 3:41 pm

Kdyžtak kterýkoliv Firmware je ke stažení zde: :wink:
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

Filec | pon zář 01, 2008 1:11 pm

Host
Host

Uživatelský avatar Antabelus | úte zář 02, 2008 5:02 pm

Tak jo, protože jsem zjistil že Apple pravidelně mění referenční ID download čísla, tak jsem sepsal návod, jak si zaručeně stáhnout FW 2.0.2 pro iPoda. Pokud sem do toho topicu někdo zavítal záměrně, čili jde vysloveně po 2.0 - postup je více než podobný, takřka totožný ;-)

Návod je zde.
iPhone guru
iPhone guru

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na iPod touch