PRIPOJENI K WIFI

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

CosmicSPC | pon lis 17, 2008 5:52 pm

PRIPOJENI K WIFI

mam ipod touch zakoupeny pred 3tydny v USA a nejde mi pripojit k wifi. site sice nalezne ale pak napise ze nelze pripojit. pritom pocitace i kamaraduv iphone se k teto siti v pohode pripoji /jen zada heslo a iphone si nacte vsechny udaje a muze surfovat/. Zajimalo by me v cem je problem? jak tedy nastavit doma wifi aby se ipod touch 2nd generation mohl pripojit? jake zabezpeceni ovlada a jake ne? a jakto ze to iphone veme v pohode a ipod ne? v moznostech menu siti OTHER jde nastavit celkem vse ale i to nepomuze. nechapu. prosim o pomoc. ma nekdo podobny problem?

Uživatelský avatar spachal_tmp | pon lis 17, 2008 8:32 pm

Re: PRIPOJENI K WIFI

Tohle se bude spatne diagnostikovat .. Mas pristup k logum toho bezdratoveho routeru? Docela by pomohl vypis toho, co se ve chvili pripojeni 'deje'. Je to obecny stav, nebo jen na jednom AP?

Prpadne restore firmware na iPodu a reset vsech nastaveni (pokud to je jako na iPhone, Touch neznam).
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

kamen911 | stř lis 19, 2008 2:36 pm

Ještě můžeš vyzkoušet jen reset Síťového připojení: Settings -> General -> Reset -> Reset Network settings. Občas se mi taky stává, že i po nalezení a připojení do sítě se mi nenačte IP adresa, DNS atd.. většinou stačí jen vypnou a znovu zapnout wifi.
Host
Host

m20 | ned lis 23, 2008 7:30 pm

hej mam uplne stejny problem!! kamosi z n95 se pripoji vsude ale muj iPod touch 2G se proste nemuze na wifi pripojit nechapu to!

Marlot | úte črc 21, 2009 2:46 pm

Čau,mám uplně stejnej problém nelezne ale nepřipojíse :(
PROSÍM PORADTE :!:

051r15 | ned zář 06, 2009 12:31 pm

ja mam ten problem za mna wifi prpoji ale pise mi napr. safari ze - stranka sa neda priopojit ale hlavne ze teraz som na wi cez macbook skusal som aj restore stietovych pripojeni

nowzman | ned zář 13, 2009 9:13 am

Mne WiFi obcas vypadavalo a teraz uz ani ziadne WiFi nenajde a dal som aj factory reset cez iTunes :). Idem to reklamovat (mam prvu generaciu, ale asi vymenim po reklamacii za tretiu).

blackdot | čtv zář 17, 2009 8:04 pm

Mam stejny problem az na to ze mam iPhone 3G.
Byl jsem vzdalene pripojen k memu stolnimu kompu pres VNC a samozdrejme pres wifi a najednou spadlo spojeni a od te doby jsem se uz nepripojil. Site me to hledalo v pohode a ted uz je to ani nenajde... Vidim to na reklamaci.
Host
Host

Uživatelský avatar l4mpy | čtv zář 17, 2009 9:42 pm

jestli ho budes posilat do servisu zkus jsem pak napsat vyjadrani, popr jestli ti reklamaci uznali apod ;)... vzdyt to zname britex je britex .)
iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch