Nefunkční tlačítko "power"

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Otass | čtv úno 19, 2009 11:52 am

Nefunkční tlačítko "power"

Mám iPod Touch 8Gb 1G fw 2.2.1 a z ničeho nic mi přestalo fungovat tlačítko pro "uspání" a "vypnutí". Pak zase začalo normálně fungovat, bez problémů, pak se to zas vrátilo, pak zas spravilo a teď už to asi týden nejde vůbec. Dělalo to už na firmware 2.2 a ani update nepomohl. Z toho jak to jednou šlo úplně v pořádku a pak zas ne mám pocit, jako by to snad ani nebylo mechanického původu ale něco vadného softwarově. Asi to nemá vliv, ale začalo to blbnout po nainstalování hry iMob a po jejím odinstalování to zas šlo normálně. Ale teď ji tam už nemám a stejně to nejde. Nechybí mi to, ale bojím se, že kdyby se iPod jednou třeba vybil, nemusel už bych ho zapnout. Co myslíte, popř. radíte
btw: iPod zakoupen v USA

Phill17 | čtv úno 19, 2009 2:08 pm

Re: Nefunkční tlačítko "power"

Kdyby se ti nahodou vybil uplne tak ho staci napojit pres USB kabel do pocitace a on se po chvili opet zapne, takze to tlacitko nepotrebujes, ale ja bych si to bez nej nedovedl predstavit.. Co vim tak plati celosvetova zaruka na 1 rok, tak staci zajit do nake apple prodejny. Ale myslim, ze to je v softwaru tak skus restart a restore a uvidis.

wamsik | pát úno 20, 2009 3:50 pm

Me se zase uz dvakrat stalo, ze jsem poslouchal hudbu a mel ipod touch 2G uspanej tak kdyz jsem chtel zmacknout stredove tlacitko tak se me displej nerozsvitil a kdyz pak tlacitko nahore power tak to taky neslo ale pak na podruhe uz jo. Nevim kde muze byt chyba. Ale mam zaruku 2 roky a mam ho od vanoc tak kdyz bude problem si ho jdu vymenit.. Ale vrta me to taky hlavou.

Otass | pon úno 23, 2009 1:36 pm

Phill17 píše:...tak skus restart a restore a uvidis.
No právě mě ale zaráží, že se to tedy nespravilo, když jsem updatoval na 2.2.1 - to by mělo být více méně to samé jako restore. Btw o co bych případně přišel při restore a načtení z backupu?

Phill17 | pon úno 23, 2009 2:02 pm

jestli máš vše co máš v ipodu i v itunes tak o nic..

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch