iPod Touch 2G Untethered JB vydaný

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Sysellz | stř bře 11, 2009 3:26 pm

iPod Touch 2G Untethered JB vydaný

Pre vlastníkov / budúcich vlastníkov iPod Touch 2G, ktorí chcú Untethered JB . Návod tu:

http://www.ipodtouchfans.com/forums/sho ... p?t=155770

Turda | stř bře 11, 2009 8:06 pm

Re: iPod Touch 2G Untethered JB vydaný

Untethered - pochopil jsem to dobře jakože jednodušší a rychlejší jailbreak? Zkoušel si to? Běhalo to? Z toho tvého odkazu sem přesně nepobral jak na to, je to popsaný na mě moc jedoduše :roll: tak sem projížděl to fórum a je pls tento http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=155816 návod ten pravý? :) Thx

Uživatelský avatar BlazingUFO | stř bře 11, 2009 9:38 pm

bol by niekto tej lasky a ochoty a prelozil to? ja som totiz v anglictine dost slaby..... bohuzial :(
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Turda | stř bře 11, 2009 9:58 pm

takle sem to pochopil ja...ale ještě nevyzkoušel...mám krapet chachary :roll:
1.stahni si unofficialsn0w 2.0 z http://www.megaupload.com/?d=RD3IUWOW
2.stahni 2.2.1 iPod Touch Firmware z here
3.přejmenuj stažený 2.2.1 Firmware na OriginalFW.ipsw a vlož do složky IPSW
4.spusť ISPW.bat (chvilku to potrvá)
5.a.klikni pravym na jb.ispw (ve složce ISPW) a otevři ve winraru nebo 7zipu
b.jdi do Firmware\all_flash\all_flash.n72ap.production\
c.smaž LLB soubor
d.nahraď ho(tažením) s LLB souborem který je take ve složce IPSW jako jb.ispw
e. konec kroku 5
6.dej ipod touch 2g do DFU modu(navod jak najdeš od Draqa http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=9&t=15032 -začátek 4.krok), připoj ho a zapni RUNME.exe
7.Shift+Restore na JB.ipsw v itunes

Turda | pát bře 13, 2009 4:16 pm

Tak jsem to zkusil a nakonci restore mi to napsalo error 1604 tak jako to píšou lidi na tom onom foru. merde

houmey | pát bře 13, 2009 7:42 pm

a dodržel jsi přesně bod 6.? .......připoj ho a zapni RUNME.exe

Turda | sob bře 14, 2009 9:20 pm

Super už se to povedlo...asi jsem předtim nedržel tlačítka přesně 10s a neměl sem při tom ipod vypnutej...vůbec se nemá objevit logo itunes, prostě má zůstat čerá obrazovka, po spuštění runme má zbělat a pak to jde ok

Uživatelský avatar BlazingUFO | ned bře 15, 2009 8:32 pm

este otazka, viem ze ajfonu hrozila strata signalu po jb, moze sa nieco stat aj ajpodu? lebo kamaratky ma prosia aby som im to jailbreakol, ale nechcem riskovat cudzi ajpod
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

MP4-24 | pon bře 16, 2009 12:31 am

chalani HELP robim podla navodu a ked dam 4.spusť ISPW.bat (chvilku to potrvá) tak to trva cca 1sec a hodi mi to textovy dokument s obsahom error: Could not load IPSW skusam ist itak dalej ale krok 6.dej ipod touch 2g do DFU modu(navod jak najdeš od Draqa viewtopic.php?f=9&t=15032 -začátek 4.krok), připoj ho a zapni RUNME.exe
som trochu nepochopil kedy mam zapnut to RUNME.exe?

Uživatelský avatar BlazingUFO | pon bře 16, 2009 4:57 pm

proste ho das do dfu modu, drzis powr button a home button 10 sekund, potom pustis a dalej drzis homebutton, potom drzis dalej 30 sekund homebutton, ak sa objavi bootlogo tak si powerbutton drzal prilis dlho a musis to spravit este raz, po 10 sekundach drzania home+power button zhasne dispklej a ty dalej drzis home 30 sekund, potom ipod pripojis, spustis runme, a potom uz len shift+ restore

edit: inak toto je dev teamu? dufam ze s tym nie su podobne problemy ako s tym od draqa, ze skape ked sa vybije

upozornenie pre uzivatelov win xp/vista, ak RUNME.EXE vyhodi hlasku ze nie je mozne najst kniznicu libusb.dll, musite doinstalovat libusb-win32-filter-bin-0.1.12.1.exe A ESTE SPECIALNE PRE VISTY MUSITE PROGRAM SPUSTIT V REZIME KOMPATIBILITY S WIN XP SP2!!!!!!
v opacnom pripade sa vase hardvery stanu nepouzitelne(usb mysi, kloavesnice, zvukove a sietove karty....) ak to nechtiac zabudnete spustit kompatibilne s xp, spustite win v safemode a miesto usb klavesnici a mysi pouzite klasicke, odinstalujte libusb a restartujte pc, bacha na to

ps: omluvam sa moderatorom za pouzitie cervenej, ale mne sa toto stalo a mal som dost velky problem, preto chcem aby si to varovanie kazdy vsimol
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Turda | pon bře 16, 2009 6:25 pm

jj myslim si že je to origoš od dev teamu, maj to i na stránkách napsaný, že ho odemkli. Pokud máte problemy tak udělejte to co píší pod návodem na http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=155816. stáhněte a nainstalute Libusb a C++red (jak psal blazingufo u vist ve vlastnostech u libusb zaškrtněte v kontanilitě - tento program spustit v režimu pro xp, jinak si poděláte usb, mně se to stalo taky, zachránil mě tuchpad a znovu přeinstalovaní Libusb již se spravnou konfigurací) - (odkazy na stažení najdete na te strance)

MP4-24: máš asi vypnutý zobrazení přípon a i přesto si ji tam znova napsal (CustomFW.ipsw.ipsw) tak to napiš bez té koncovky.

DFU mod jsem použil variantou kterou popisují taky na tom foru, jinak mi to nešlo...Připoj ipod k pc, vypni ho, drž 10s power+home. pusť power a drž jen home 5s (než uslyšíš zvuk připojení usb v pc). Nic se na ipodu nezmění ale když zapneš runme vyjede ti v něm několik řádků a zbělá obrazovka ipodu...pak už jen shift+restore na jb.ipsw)

Uživatelský avatar BlazingUFO | pon bře 16, 2009 7:48 pm

este jedna pripomienka, po JB libusb o5 odinstalujte, mne koli nemu neslo vypnut pc, ukazalo obrazvku.. odhlasuje-vypinam a potom crash, modra obrazovka iba textove rozhranie a automaticky sa zacal rebootovat, druhy raz som skusil a zas, odinstaloval som libusb a bez problemov
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

MP4-24 | pon bře 16, 2009 10:40 pm

povecte mi kde robim chybu:
1)stiahol som
2)stiahol som
3)premenoval som stiahnuty FW na OriginalFW
4)spustil som ISPW.bat a txt mi vyhodilo takuto srandu
Hashing IPSW...
Matching IPSW in FirmwareBundles/... (83ec8554...)
checking: FirmwareBundles/\Cydia.tar\Info.plist
checking: FirmwareBundles/\ibss211.dfu\Info.plist
checking: FirmwareBundles/\iBSS211.script\Info.plist
checking: FirmwareBundles/\iPod2,1_2.2.1_5H11a.bundle\Info.plist
error: Could not load IPSW
5)kliknem pravym na Original.ipsw otvorim ho vo WinRare a idem tam do toho priecinku kam mam vymazem to LLB chvilku to trva, potom tam nakopcim to nahradne LLB co je v tej slozke IPSW
6)vypnem IPod stale je pripojeny k PC dam ho do DFU modu hned jak mi to vypise PC ze je v DFU mode tak zapinam ten program RUNME.exe nieco to robi po 52% potom chvilku nic a potom to dokonci. IPod zmenil farbu svieti iba na bielo.
7)Shift+Restore na Original.ipsw v itunes

a trvalo to par minut to restore a ked sa to dokoncilo a resetlo tak som v IPode nenasiel ziadne zmeny nikde nemam CYDIU a vymazalo mi to akurat Hudbu a Videa :|
Where is problem ? ten krok 4 asi nemam ok alebo ja uz vazne neviem

Uživatelský avatar BlazingUFO | úte bře 17, 2009 2:06 pm

pravdepodobne nemas nastavene zobrazovanie pripon, takze ked nazves originalfw.ipsw, tak sa v skutocnosti vola originalfw.ipsw.ipsw, teda odstran i.ipsw a skus znova, nesmie ti vyhodit couldnt load the softver, popripade mozno nemas fw na spravnom mieste, precitaj si navod este raz pozri sa kde ma byt umiestneny a upravovat cez winrar nemas originalfw.ipsw, ale vytvori ti to novy s nazvom jb.ipsw, vytvori ti ho v tom istom umiestneni do ktoreho mas skopirovat original.ipsw, precitaj navod este raz a skontroluj si podla mojich rad kde robis chybu
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

MP4-24 | úte bře 17, 2009 9:21 pm

uz to ide diky vsem :wink: mno ale mam dalsi problem CYDIU tam mam a hned som naistaloval Updady aj [zakázáno] a ked dam nejaku aplikaciu stiahnut tak ju stiahnem naistaluje sa to ale na ploche ju nikde nemam :|

Stalo sa to niekomu?

Uživatelský avatar BlazingUFO | stř bře 18, 2009 7:55 pm

skus sa cez sbsettings pozriet ci ju mas zobrazenu, zrejme nie, potom restart springboardu a mala by tam byt, popripade Settings/Generel/Restrictions
zapni vypni a vsetky skryte ikony ba sa mali zobrazit
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

MP4-24 | čtv bře 19, 2009 7:53 pm

ee chyba bola v tom ze trebalo mat aspon 1 free aplikaciu :wink:

Kredatus | stř bře 25, 2009 2:55 pm

Zdravim kupil som si IPOD TOUCH 2G a dosť ma láka JB, ale vôbec neviem čo to obnáša .... Ak ho jailbreknem tak si do IPODU môžem posťahovať cracknuté FULL hry, alebo akú to má výhodu ? Všade sa hovorí o nejakom installeri a cydii ... ak tomu dobre chápem tak to je niečo také ako nelegálny appstore ? Prepáčte za hlúpe otázky, ale v týchto veciach nie som doma ... :(

pajcer | stř bře 25, 2009 2:59 pm

blazingufo píše:este otazka, viem ze ajfonu hrozila strata signalu po jb, moze sa nieco stat aj ajpodu? lebo kamaratky ma prosia aby som im to jailbreakol, ale nechcem riskovat cudzi ajpod

ako mozes na iPode stratit signal ? :idea: mozes tam vzdy pokaslat vela veci ale tazko mozes stratit signal operatora :D
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Turda | čtv bře 26, 2009 3:23 pm

Kredatus: Jo rozumíš tomu dobře :) ale je tak nějak zakázaný psát tady o tom jak nelegálně stahovat aplikace...jailbreak sám o sobě nelegální není. Na jiný výhody jsem taky nepřišel, ale je to docela dobrá věc mít full gamesky zdarma ne :-)

H-Street | čtv bře 26, 2009 6:30 pm

Takze takto:

1. Apple oznamilo ze Jailbreak je nelegalny
2. Je to normalna aplikacia ktora nema nic s warezom a vola sa "****"
3. Ak mi to niekto vymaze tak je to uz na hlavu...
4. Dufam ze som pomohol

Ak chcete vymazat jeden post kde sa pise o aplikacii "*****" ktora je dostuplna zo cydie tak by ste museli premazat cele forum...
Nechapem ze preco tu nemoze byt warez ked sa tu pise o jailbreaku...
Staci dole dat ze nenesiete zodpovednost za subory umiestnene na tejto stranke asi takto:

Žiadne zo zobrazených súborov, ktoré môžete vidieť na tejto stránke, nie sú umiestnené na tomto serveri. Všetky odkazy sú poskytované užívateľmi. Správcovia tohoto servera (http://www.iphone.cables.cz) nenesú zodpovednosť za príspevky odoslané užívateľmi, poprípade za ich ďalšie akcie. Nepoužívajte tento server pre distribúciu akéhokoľvek materiálu, ktorý je v rozpore s autorským zákonom. Všetko konáte na vlastnú zodpovednosť. Sťahujte len súbory, na ktoré vlastníte legálne oprávnenie.

A je to vyriesene...Myslim ze by sa navstevnost zvisila o 100% a ze by to tu bolo lepsie :)

Po precitani vsetko pod ciarou mozte vymazat.

Neviem co tu riesis!? Ale warez tu netahaj, nelegalizuj, precitaj si pravidla, je to tam jane popisane! Apple vyhlasil, ze JB je nelegalny, my sme vyhlasili, ze legalny je! Kym sud v USA inac neucini bude to tak ako to je doteraz. Prispevok som Ti zamkol proti upravam, nebudem ja tu po Tebe warez mazat = info pre kolegov. Apple bojuje presbe proti takym app, ktore Ty si tu zverejnil, jemu JB nevadi, ak by vadil uz od zaciatku proti nemu bojije. Ak sa Ti nepaci nase forum zbal si kufor a chod na ine! Paly

skopix | ned dub 26, 2009 10:29 pm

cuss lidi... udelal sem vse podle navodu ale u bodu 6 (6. Place your iPod Touch 2G into DFU mode, plug it in and run RUNME.exe) dam do DFU mode ale to runme mi napise ipod not found poradite nekdo??? diky. :wink:

tBAcK | pon dub 27, 2009 3:55 pm

sry ale ja tu musim hodit mensi off topic na margo toho komentu od H-Street-a..aj samotny wozniak ma na ajfone JB a dokonca to priznal v jednom rozhovore cize..neviem co tu riesis :roll:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch