problém s videem

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

stepankakr | stř bře 18, 2009 8:08 pm

problém s videem

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, protože už jsem úplně zoufalá, na to jak dostat video z dvd do ipodu?
Náhrála jsem si už asi milion programů, zkouším to podle návodů, které jsem našla na internetu.
Takže: nahrála jsem si mimo jiné Videora ipod converter - pak jsem si podle návodu nahrála dvd decrypter - a tam nastal problém - šla jsem podle všech instrukcí, ale film se mi ve složce neukázal jako jeden soubor, který jde přehrát, ale jako šest souborů s koncovkou ifo a vob...nevěděla jsem opravdu jak dál...
další postup byl, že jsem se vykašlala na dvd decrypter a nainstalovala jsem si smartripper - ale ten mi zase hlásí, že nemám nějaké aspi ovladače (no ASPI-Adapter available) - když jsem je hledala, tak mi nešly nainstalovat (nejspíš také protože mám Visty, a všechno co jsem našla je maximálně na XP)
Takže ten dotaz tedy zní, jak dostanu film z dvd do počítače, abych ho poté mohla překonvertovot na mp4 formát ( to už mi jde :-))
Předem moc díky za odpověď.

kajo873 | stř bře 18, 2009 8:47 pm

Re: problém s videem

Ahoj myslím si že najlepší by bol nato Xilisoft DVD ripper
Skus ho nainštalovať a uvidíš.. tam len dáš pridať adresár, načíta ti DVD subory, tam označíš všetko nezabudni vypať titulky a nastaviť jazyk, a tam dole sa vybera formát... dole je format.. tam vybereš čo chceš..su tam presne preddefinovane formáty aj pre iPod a aj pre iPhone... a napravo si možeš pouprevovať ešte keby si chcela...

Uživatelský avatar creck | čtv bře 19, 2009 6:30 am

jj potvrzuju, stahni si od Xilisoftu converter jaky potrebujes a frci to nadherne,na kazdy druh videa ma xilisoft jeden program, Xilisoft DVD to iPhone Converter 4,,Xilisoft iPhone Video Converter 3 atd....
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kajo873 | čtv bře 19, 2009 9:11 am

hmm ale ja mam taký malinký problem... zohnal som si serial simsonovcov
Su to videjka v avi formáte.. majú nejak 180mb
Majú rozlíšenie 512x384 bitrate 148kbps 25snímkov za sekundu
Ked to prerobím v xilisoft video konvertor a hodím to do ipodu tak mi seká obraz...
Už som skúšal aj pri rozlíšení 320x240 aj pri 640x480 rozne nastavenia a vždy mi to video seka...
Neviete mi poradiť prečo to robí???

kucass | ned črc 26, 2009 1:19 pm

niekde tam v navode v Videora iPod touch converteri mas bod kde si musis v nastaveniach DVD Decryptera zvolit rozdelovanie suborov podla velkosti a tam musis dat none...proste si ten navod cely od hora dole prejdi

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch