iPod Touch fw 3.0

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Her Mister | pon dub 06, 2009 12:53 pm

iPod Touch fw 3.0

Nevite nekde jestly bude(pripadne jestly jde pouzit tu beta 2 ) k mani fw 3.0 na iPoda?Sice prej ma bejt pro ipody placena bo co ale asi to bude podobny jakos fw 2.0 ktera taky byla placena pro ipody pokud si pamatuju.A jeste bych se chtel zeptat zda uz nekdo daval tu betu na ipoda a jestly mu to vse jede ok... :idea:

Uživatelský avatar Domy007 | pon dub 06, 2009 5:39 pm

Re: iPod Touch fw 3.0

Ano, beta na iPoda jde a mám pocit, že tu někdo psal a beta mu na iPodu funkuje
Senior uživatel
Senior uživatel

Her Mister | pon dub 06, 2009 6:51 pm

j dik uz ji tam mam taky funguje bezproblemu sice sem ji nainstaloval pred pulhodkou teprve ale asi jede ted jeste nahrat hudbu do ip ,ponevadz itunes zase udelalo bordel ve vsem tak to zkusim pres winamp prej jde nahrat hudbu do ipoda tak to sem zvedavej :wink:

Her Mister | pon dub 06, 2009 7:57 pm

no tak sem to chtel zkusit a je pravda ze sem si rikal ze vetsina veci je pro iphouny ale jenom to ze v tom safari jde copy paste a ukladat hesla me lakala je pravda ze vsechny hry a ostatni blbosti me presly takze to mam jenom na hudbu a net.Jako na hudbe asi neni co upravovat krome teda zruseni iTunes na kompu (fakt s nima nerad pracuju a nerad je mam na kompu podle me nejvetsi minus od jabka) ale treba ty hesla a copy paste se velice hodi pro me. Kdyby vydaly novy safari kterej by tohle zvladaltak bych se na to vytoto... :?

Her Mister | ned dub 12, 2009 12:20 pm

Tvůj příspěvek jsem smazal, protože porušuješ pravidla fóra (viz odkaz), konkrétně o editaci příspěvků. Edituj třeba i po půl roce, pokud na tvůj příspěvek nebylo reagováno. Nauč se to a nebudeš mít problémy. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929

Uživatelský avatar iphonik4 | sob kvě 09, 2009 11:32 am

Nevite prosim nekdo jak je to s betou 4 na iTouch 2nd gen.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Liqid | sob kvě 16, 2009 11:52 am

co jsem slylsel tak by 4 mela jit

semaniaci | ned kvě 31, 2009 1:59 pm

prosim nevedeli by ste mi pomoct? updatol som si firmware na 3.0 a najprv vyzeralo vsetko v poriadku, no zistil som ze nemam v ipode ziadne videa a ani hudbu, nevadi isiel som si ich syncnut, no ipod sa vobec nechce pripojit k itunes, tak som ho restartoval (drzanim home button a turn on/off tlacitiek) a teraz mi nejde ani zapnut, neviete mi s tym pomoct aspon downgradnut ho na 2.2
dakujem

edit: zapnúť už ide, ale ukazuje, že chce pripojiť k itunes, ale itunes len vypíše error

edit2: mohli by ste sem hodit prosim link na 3.0 ffw, ktory vam na itouchi 2G slape v pohode? dakujem

H-Street | stř čer 17, 2009 4:38 pm

Uz iba hodinku a niecoo :P

Mcha | pát čer 19, 2009 12:24 pm

Klávesnice na 3.0 Re: iPod Touch fw 3.0

Velmi příjemná změna je na 3.0 u české klávesnice.
Velmi mi vadil systém s přidržením klávesy, abych napsal nějaké akcentované písmeno. V současné verzi 3.0 mohu vedle přidržení užít navíc i klávesu háčku a čárky. Potřebuji-li napsat Ž stisknu klávesu Z a pak klávesu "háček" (užívá se postfixově tedy opačně než se užívá na velké klávesnici, kde se užívá jako prefix) - i tak to považuji za velký krok k rychlejšímu psaní v češtině.
Další změna je i v uspořádání akcentovaných písmenek při přidržené klávese a tak například dlouhé É či Á nejsou až někne na konci seznamu.
Good job Apple!

Obrázky jsem hodil na http://www.koceri.net/soubory/iPod/czkbd.html
(nemám času měnit velikosti, abych vyhověl fóru)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch