mám problém, můj itouch 32gb se mi už 2x z ničeho nic vybil a ja nevím proč.
Vezmu to od začátku:
Začalo to v pondělí večer, kdy jsem svuj ipod řádně nabil ( doufám si tvrdit, že na 100% baterie) a poté vypnul. Vypnul jsem i svojí domácí wifi.
Ráno ve škole jsem však z hrůzou zjistil, že ipod nejde a vyžaduje nabití ( ikonka s baterkou kde bliká červená čárečka). Po škole jsem ipoda napojil, nabil, večer v posteli chvilku (10 min) serfoval a poté vypnul i ipod i wifinu. Druhej den byl ipod v pohodě a vydržel mi tak jak by měl.
Myslel jsem si, že už je to vsechno OK, a dál jsem to neřešil. Jenže včera jsem ipoda opet řádně nabil, dnes ráno po probuzení zapnul a když jsem zjistil, že svítí ananas, ztrčil jsem ho do koženého obalu od sluchadel Koss a šel do školy.
Tam jsem však při odemykaní ipodu zjistil, že opět nejde.. ukázala se zase prazdna baterka vyžadující nabítí. Takže je určitě něco v nepořádku..
Ipod mě nikdy nespadl, no nějak výrazně, max 30 cm do měkčího povrchu, navíc ho nosím v polykarbonovým poudře. Navíc ho nemám ani rok a lithiova baterka by mela vydržet cca 1000 nabíjecích cyklu.. Tj.skoro 3 roky při denním nabíjením. Na druhou stranu mám v ipodu hodně dat a hodně aplikací z App storu apod.. Myslíte, že je chyba v baterce, či v nakém kontaktu, nebo je to nakej ERROR zaviněnej tím, že ho mám proste plnej a zasekanej???? navíc na něm mám JB, jako každej, nevím jestli by mě uznali záruku, protože oprava aby byla draha

Díky za každou radu