Přijel jsem si takhle ve středu domů dám iPod stůl a jdu na PC, hodit si tam nějaké pěkné aplikace. Bohužel touch screen přestal fungovat, tlačítka reagují, ale obrazovka ne a ne se rozhejbat, takže jsem ho zkusil vypnout (přidržením tlačítka nahoře a pod obrazovkou), jestli restart nepomůže. Nepomohl a jen se mi zobrazilo jablíčko a dál nic. Po asi 5ti minutách sem se vrátil k obrázku s textem pod ním "slide to unlock" bohužel není jak ho odemknout! Neměl jsem čas a jel pryč. Když jsem se včera večer vrátil domů, rozhodnutý, že ho pošlu Applu ať s tim něco udělaj, protože všechno dávám přez iTunes, tak by tu reklamaci snad vzít mohli. Ještě jsem si vzpomněl, že tam mám nahrané prezentace z programu http://www.digidna.net/diskaid/, abych se na ně mohl ve škole podívat, tak jsem je smazal a zázrak, iPod se rozjel a vše fungoval do teď. Lehnu si na postel a koukám na film, konec, zase zamrznul. Nevíte čím to do ****** může být?!
S iPodem neházim, dávám tam vše přez iTunes, až na ty prezentace, protože ty bohužel jinak nejdou, nespadl mi do vody, ani nic jiného čím by se mohl porouchat, ale prostě nejde, ani restore nepomohl.

Prosím pomóc bo mi hrábne