Ako preniest data(temy,text. dokumenty) do IP touch

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

lacike08 | úte čer 23, 2009 9:26 pm

Ako preniest data(temy,text. dokumenty) do IP touch

Ahojte,takze vcera som kupil Touch 2g z inzeratu a potreboval by som
poradit s par vecami....mam ho asi 10 hodin tak majte trpezlivost :D
Ipod ma JB, firmware je 2.2.1
1.ako do ipodu dostanem pdf alebo ine textove subory,potrebujem na to nejaky sprecialny program?
2.ako si zmenim temu obrazovky?
3.preco mam v settings/general/about capacity 6.8GB a nie 8GB?-vyriesene
4.pripojil som sa na wifi z klasickeho pc routera,mal som skoro plny signal,no neslo mi safari ani youtube ani nic....tak to by ma zaujimalo asi najviac pre to nejde..-vyriesene
DAKUJEM vopred za odpovede!!!

Zmeň si název tématu, aby víc vypovídal o tvém problému. V tomto případě Ti spíš doporučuju nejprve iPod na pár dní odložit a číst a číst a číst ! Veškeré odpovědi na tvé otázky tady na fóru najdeš. Chce to jen hledat a učit, takže směle do toho. Pokud Ti ani poté nebude něco jasné, pak se ptej. Ovšem konkrétně udělal jsem pro to, aby to fungovalo tohle a ještě tohle a ono to přesto nejde...toncek
Naposledy upravil lacike08 dne stř čer 24, 2009 10:13 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar Antabelus | úte čer 23, 2009 9:37 pm

Re: IP Touch PLS poradte

• 0 - Pro příště vol trochu rozumnější předmět nového vlákna. Tímto jsi docílil jen a jen toho, že jsem na to klikl jen já.
  • 1 - Operační systém iPhonu jako takový umí otevírat textové soubory, dokumenty kancelářských balíků od Microsoftu, pdf atd, ale je nutné se k tomuto souboru, který chceš otevřít nějak dostat. Buďto přes Safari, nebo mejlového klienta, anebo je nutné si stáhnout aplikaci třetí strany, pro komfortnější prohlížení (z AppStore doporučuji Files - je tam i Lite verze zdarma)
  • 2 - Theme si měníš v aplikaci WinterBoard, která se instaluje v Cydii po jailbreaku.
  • 3 - Vlastní formátovaná kapacita snad jakékoliv paměti je vždy menší.
  • 4 - Nevím jak si mám představit, že ti internet po připojení nejde. To nějak blíže specifikuj.

Není zač :)
iPhone guru
iPhone guru

lacike08 | stř čer 24, 2009 10:25 am

Re: Ako preniest data(temy,text. dokumenty) do IP touch

tak dakujem za rady,budem sa smazit polepsit :) ale stale nechapem tomu prenasaniu dokumentov.Dost som si o tom cital,a nasiel som na mac fore recenzie na 2 programy-Air sharing a Files,aplikaciu Air sharing som si aj stiahol(warez) no neviem co s nou,pripada mi ako keby bola urcena len na wifi
,no ja potrebujem app ktora prenasa data cez data kabel a taku som nenasiel:(

ls8 | stř čer 24, 2009 10:35 am

ad 3/ nejde o to jestli je to formatovana nebo neformatovana kapacita, ale spis o to, ze udavanych 16GB je 16.000.000.000 bajtu. iTunes (stejne jako vetsina soucasneho softwaru) nepocitaji v GB (GigaByte) ale v GiB (GiBiByte). Napriklad v Linuxu se uz vetsinou pocita v GiB, stejne jako v novem Mac OS 10.6.

Viz. http://en.wikipedia.org/wiki/Gigabyte#C ... _confusion
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Mcha | stř čer 24, 2009 10:56 am

Pouzivam iPod touch paralelne s PDA a je treba si z pohledu uzivatele PDA
zvyknout na to, ze ne vsechny programy mohou vsude.

K cteni dokumentu pouzivam AirShare (doporucuji koupit a nekrast, rozhodne stoji za to) . Do diskoveho prostoru AirShare nahrajete pres wifi z vaseho desktopu dokumenty, ktere chcete v iPodu Touch mit podle instrukci, ktere dava AirShare (nebo jiny program treba iFiles atp...), toto sou bory pak muzete kdykoli (uz offline) cist - PDF, DOC, XLS ...

Chcete-li wordovske veci i upravovat doporucuji nektery z office (ja uzivam Documents to Go; zatim na iPodu edituje jen word - prace je podobna jako v jinych programech podobneho typu na iPodu - tedy pres nejake rozhrani nahrajete do prostoru, ktere cte jen dany program soubory a muzete je cist).

Jinak doporucuji prechod na FW 3.0 - za tech $10 to stoji.

markus48 | stř čer 24, 2009 12:09 pm

mam ipod pol roka(nie som teda ziadny guru) ale myslim ze neexistuje ziadna moznost ako dostat dokumenty do ipodu cez kabel, vzdy je to cez wifi

najjednoduchsia cesta je poslat si dokumenty na mail(nie je to dokonale)

ja pouzivam Files a mozem povedat ze mi maximalne vyhovuje

Uživatelský avatar Antabelus | stř čer 24, 2009 4:43 pm

Přes USB kabel to jde také, aplikace pro iPhone se jmenuje FileAid a je na AppStore, při zakoupení získávate zdarma licenci na aplikaci DiskAid pro počítač, přes který si přes USB do FileAid budete kopírovat.
iPhone guru
iPhone guru

lacike08 | stř čer 24, 2009 7:45 pm

Dakujem Antabelus,s tym DiskAid si mi velmi pomohol.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch