Kalibrace akcelerometru

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kultus | úte zář 08, 2009 6:34 am

Kalibrace akcelerometru

Zdravim tohle skvele forum...mam ipod touch 2G a prekvapila me nepresnost akcelerometru, resp. ze ve vodorovne poloze ukazuje mirne vlevo. Nektere aplikace maji vlastni kalibraci, ale komu se to chce porad delat ze? Existuje moznost iPod Touch centralne nakalibrovat protoze je spousta aplikaci kde nelze senzor kalibrovat a je to znacne iritujici... Dekuji :idea:

Opravena chyba v názvu tématu (akelerometru). Beavers.

cernakus | úte zář 08, 2009 6:44 pm

Re: Kalibrace akcelerometru

Bez JB 100% ne a jestli to umí nějaká aplikace z Cydie, neslyšel jsem o ní a ani bych si ji neinstaloval, takové srandy jsou už moc nebezpečné. Doporučuji reklamaci, pokud to nejde tak to bude asi problém.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kultus | stř zář 09, 2009 6:24 am

JB uz samozrejme mam...co se tyce reklamace, kdyz udelam kompletni reset iPodu prijdou na to ze byl JBnutej resp. jde udelat aby na to neprisli? :idea: Premyslel jsem ze udelam jeste reset ale nemam doma WIFInu a prindu o vsechny ty srandy jako openSSH a pod ze cydie... jinak nejsem sam kdo hlasi nespravne skalibrovany iPod...

cernakus | stř zář 09, 2009 8:13 am

Pokud máš jen JB a ne unlock (simky) tak restore pomocí iTunes a originálního fw vrátí telefon do původního stavu. Servis tak nemá šanci přijít na to, že kdy byl JB udělán. Po restore si pak zkontroluj, zdali to dělá pořád.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kultus | čtv zář 10, 2009 6:18 am

takze ani reset ani restore nepomohli a ipod ted potrebuji tak to necham zatim tak...zajimave je ze kdyz ipod otocim vlevo tak vykazuje v aplikaci vodovaha nepresnost a kdyz jej otocim vpravo tak nepresnost zmizi stejne tak jako v poloze na vysku je vse v poradku...takze to necham zatim byt...

GeorgeZN | úte úno 02, 2010 11:56 am

Zdravim , mam uplne stejny problem - az na to,ze akcelerometr je "nakřivo" na všech stranách :-(. Dost mě to štvalo-hlavně při NFSU - do těch sem se uplně zažral.Už mám ke konci záruky tak sem dneska dal ipod do iStylu na reklamaci , tak pak napíšu jak to dopadlo.

kultus | stř úno 03, 2010 9:54 am

jo jo parada jsem zvedav pak to udelam taky...

GeorgeZN | úte úno 09, 2010 8:37 pm

Poslali uplne novej ;-) :-P

munku | úte úno 09, 2010 9:13 pm

to mi chces ako nahovorit ze po siedmich dnoch ti poslali novy iphon?
asi ti neverim tak rychlo nevybavia taku zalezitost este som sa s niecim takym nestretol.tak nas netahaj za nos.

7luke.com | úte úno 09, 2010 10:49 pm

munku: Zažil jsem spokojené reklamace pondělí :arrow: pátek včetně pošty :!: Tak z něho nedělej vola...

GeorgeZN | pon úno 15, 2010 8:23 pm

No tak za 1. ne iphon ale ipod touch ;-)
a za 2. ne po sedmi ale hned dalsi den potom co jsem ho tam dal xD
...jestli mi verit nechces nemusis..je to tvuj problem xD

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch