GPS a iPod Touch 3. generacia

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

nowzman | ned zář 13, 2009 9:10 am

GPS a iPod Touch 3. generacia

Zdravim.
Chcem sa spytat, ci nahodou niekto nevie, ci nie je v iPod Touch 3. generacie zabudovany GPS (aj ked uzamknuty ale s teoretickou moznostou odomknutia dalsim firmware-om od Apple podobne ako BT)?
Na internete som nasiel rozne nazory, faktom vsak je ze iPod a iPhone casto vlastnia IT nevzdelani ludia a su schopni popisat poriadne nezmysli.
Niektori vsak tvrdili, ze taketo nieco je mozne, ale z tych par diskusii co som precital nebola nikde ziadna 'potvrdena' informacia o tom, ze by tam bolo.

Skoda, pretoze ak by tam to GPS bolo, pokladam iPod Touch za najlepsi multimedialny device sucasnosti (telefon od toho nepotrebujem). Dalo by sa to pouzit pekne na geocaching a pod.
Naposledy upravil nowzman dne ned zář 13, 2009 9:17 am, celkově upraveno 1

McDog | ned zář 13, 2009 9:14 am

Re: GPS a iPod Touch 3. generacia

Mas ho v ruke?Tak vyskusaj:)

nowzman | ned zář 13, 2009 9:15 am

Mam 1. generaciu a zvazujem vymenit za tretiu. V prvej GPS urcite nie je (tam nie je ani BT).

nowzman | ned zář 13, 2009 9:23 am

Koli GPS troska o kupe 3 tretej generacie vaham. Mozno do stvorky to uz daju.
Ale takato aplikacie nevyzra zle:
http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=233207

GPS chcem vlastne len na geocaching a ked uz na neho idem, tak nie je problem zobrat si externy BT GPS modul, ktory aj tak mam a mozem ho pouzit. Totiz zatial som bol na geocachingu s mobilom, ale iPod ma vacsi (lepsi) displej a bolo by to asi pohodlnejsie (predovsetkym v kombinacii s elektronickym kompasom). Potom uz len vyriesit natahovanie podkladov mapy pre google maps z mobilu :) alebo na cacheovanim z PC pred odchodom a bude fajn.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch