Zdravim, slysel jsem neco o tom, ze NEJAK se da pripojit s itouchem na internet bez wifiny. proste pomoci pc. propojit pres klasickej kabel s pc a byt pri to na netu. nevite o tom nekdo neco vic? moc rad bych to chtel vyzkouset. diky
Uprav si podpis, nedávej tam žádnou výzvu, od toho je fórum. Navíc ji máš červeno barvou, která je ti jako uživateli zapovězena. Beavers.
Hledal jsem neco co by do Ipod dostalo internet pres bluetooth (od fw 3.0 officialne BT podporuje) bez vysledku kdyby nekdo neco nasel jak sharenout internet do Ipod pres BT sem s tim diky
iPhone 4S 16 GB Music powered by Klipsch Image One S4
neni to zbytecne ? k cemu budes mit internet v ipodu ktery bude pripojey pres kabel k pc ? promin ale prijde me to jako uplna pitomost, bt uz je mozna lepsi ale tam je zase velice pomala rychlost prenosu dat..
EDIT: od FW sice oficielne podporuje BT ale jen na audio, na appsotre je zdarma aplikace jeste na obrazky
neni, treba me mam mobil s BT a rad bych si poslal internet na cestach do Ipodu kde je mnohem lepsi prohlizec a hlavne FB applikace, FB je po posledni zmenene nepouzitelnej , aspon ja se tam ted nevyznam a to doposud mi zadna zmena nevadila
iPhone 4S 16 GB Music powered by Klipsch Image One S4