Stahnul sem si nejnovejsi iTunes a cekal, ze mi to nejak rozpozna hudbu v pocitaci (Windows Xp) a ono prd...
Mam asi 25 GB hudby a nemam poneti,jak to dostanu do prehravace. Mam v tom svuj system - Hudba / PopRock / Chillout/ Hip Hop / atd atd atd... A chci si tenhle system zachovat,protoze je dlouho budovanej a vyznam se v nem. Ale jediny,na co sem prisel je proste do itunes doslova "pretahnout" celou moji slozku "Hudba",kde mam vsechno. Tak sem to udelal a ono mi to uplne vsechno rozhazelo a neni tam vsechna hudba,co mam na pocitaci. Nechapu to a sem z toho docela zoufalej.
A ted sem zjistil, ze se to neprehazelo jenom v itunes,ale dokonce mi to prehazelo i soubory v POCITACI!!!!! POMOOOOOC. Vsechno,co sem mel v mojich slozkach po tematech, albech a interpretech mi to rozhazelo

Mohl byste mi prosim nekdo poradit,jak mam do itunes natahat hudbu tak,aby se neznicil muj system adresaru? Mel sem pak v planu,ze si to nahazim do Touche a necham nejak nacist ke vsem album obrazky, abych mohl listovat v albech (fce ipodu Touche - horizontalni vyber hudby).
Prosim pomozte mi nekdo - mam novou skvelou hracku za spoustu penez a sem z toho zatim jenom zoufalej

Diky moc,komukoliv,kdo mi pomuze