Pořízení iPodu Touch

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Kajjika | sob říj 17, 2009 8:56 pm

Pořízení iPodu Touch

Dobrý den,
Chtěla bych si pořídít iPod Touch... nemám stím žádné skušenosti... tak jsem tu pročítala a našla jsem ,že se musí iPody odblokouvat.. nebo jen iPhony ?? iPod si chci pořídit z české stránky a přesto bude z USA ? bude iPod zablokovaný nebo jak to vlastně je.. uvítam každou radu.. Děkuji

Thompson | sob říj 17, 2009 9:16 pm

Re: Pořízení iPodu Touch

Ne je to unlock(odblokování) na operátory, takže pokud provedeš update firmware 3.01+ u iPhone z dovozu, tak se z něj stane Touch=nedá se z něj volat, u Touche se spíš řeší Jailbreak= otevření filesystému...

...a zbytek jsem ti smazal. Jestli nevíš proč, podívej se do pravidel. Beavers.
iPhone 6 16GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar lukas26 | ned říj 18, 2009 9:41 am

Thompson: co to plácáš? ptá se na koupi iPodu a ne iPhonu :)
u iPodu je to jedno...sám jsem zakoupil 3G 64GB verzi, podle manuálu je asi z Itálie (té srandě co tam je napsaná nerozumím lautr nic :) )...po zapnutí byl na iPodu kábl s logem iTunes, takže jsem udělal v PC update na nejnovější verzi iTunes (ve verzi 8 se nechtěl připojit), pak jsem jej připojil, on se "odemkl" a je to...
tady není co blokovat, protože v něm žádnou SIMku nemáš, u iPhone se to blokuje na operátora, což je u iPodu jaksi nemožné, že :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Beavers | ned říj 18, 2009 9:59 am

Thompson totiž zahájil svůj příspěvek špatně. Začal psát o iPhone a vysvětloval, že u něho (je-li z dovozu) je nutný odblok a JB. Uzavřel to tím, že na iPod Touch stačí udělat JB, kvůli přístupu do souborové struktury. Tak jsem to chápal já. To, co jsem mu smazal to navíc dál určovalo, leč proti našim pravidlům.
Moderator fóra
Moderator fóra

Thompson | ned říj 18, 2009 10:17 am

Chápu...chtěl jsem uvést na pravou míru, že ten unlock se provádí jen na iphonech z dovozu a když se neprovede tak...to abych odpověděl na otázku
Pak jsem řekl, že iPodu se to netýká-nemá být na co odblokován.
A že se u Touch spíš řeší JB, hlavně u třetí generaci.
iPhone 6 16GB Space Grey
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch