Nefunguje bluetooth a wifi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

wizzard20 | úte pro 29, 2009 1:28 am

Nefunguje bluetooth a wifi

Zdravím, sestra si koupila ipod touch 8GB. Nic na něm neinstalovala, pouze do něj na zkoušku přes itunes a PC nahrála 2 písničky a jedno video. Poté jsme však zkoušeli wifi, která sice našla síť, na kterou jsem napojen počítačem a občas i na mobilu, ale po zadání hesla (určitě správného) to napíše, že se nelze připojit. U bluetooth to nenajde žádný přístroj i přesto, že hned u toho byly další dva mobily se zapnutým bluetooth, které ipod našly, ale spárovat už to s ním nešlo. Musí se u wifi něco nastavovat, nebo by se to mělo po zadání hesla ihned připojit(signál je dobrý)? Máte někdo zkušenosti s těmito problémy? Nevím, jaký to má firmware, nerozumím tomu a nechci se pouštět do nějakých složitějších přeinstalací, to to radši dojdu reklamovat :) Díky...

Uživatelský avatar JackieTran | úte pro 29, 2009 1:54 am

Re: Nefunguje bluetooth a wifi

Taky zdravim,mno samotny pristroj nema Bluetooth na posilani veci jako u normalnich mob. je to jen pro Handsfree,pokud chces posilat pres bluetooth,za prve musis mit JB ,za druhe mit iBluetooth z cydie. ;)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Tea Racer | úte pro 29, 2009 9:18 am

Zkus reset sítí na tu wifi, a jinou wifi.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

wizzard20 | stř pro 30, 2009 12:27 am

S tím bluetooth - k čemu by mi u ipodu bylo handsfree?:-) přeci hudbu přehrávat jde normálně ve sluchátkách a telefonovat s tím nejde, tak na něco to bluetooth přeci být musí :))

Jinak vyzkouším jinou síť a uvidím....

Uživatelský avatar Tea Racer | stř pro 30, 2009 12:32 am

Jdou posílat fotky z IP do IP, mužes mit pres nej bezdrátová sluchátka atd...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Kajjika | stř pro 30, 2009 8:08 pm

taky mam problem s tim , že wi-fi sítě mi to najde ale pak mi to napíše ,že se nelze připojit i když stojim přímo u modemu.. a bluetooth to samí.. nevím co stim

s4knedlama | pon led 18, 2010 7:10 pm

Mas tam OS 3.1.2 ? Jestli ne tak to bude tim protoze napr. OS 2.1.2 nebo 2.2.1. nedokazi WIFI a BLUETOOTH ! A jeste musis mit alespon 2G nebo 3G.

STREETER | stř led 20, 2010 6:47 pm

s4knedlama: nemáš pravdu, jsem šťastným vlastníkem iTouche 1G a ten má wifi a fungovala už s FW 1.1.2 (možná i s 1.0, ale ten jsem tam neměl), ale s Bluetoothem pravdu máš, jenže to by se mu tam neoběvoval v Nastaveni->Obecné>Informace, a na to by snad přišel.....
Obrázek

iPhone 4 32GB Vodafone CZ
iPad 16GB WiFi verze
Mac Mini 1. gen 2,4 GHz 4GB RAM
http://www.jablickar.cz
Host
Host

s4knedlama | sob led 30, 2010 6:39 pm

Mas pravdu a kdyz jsem psal tento clanek tak jsem se chtel opravit ale zapomnel jsem moc jse omlouvam.

ipod touch 8gb | pát kvě 07, 2010 7:18 pm

stiahol som ibluetooth ale nejde napise ze mam spustit znova apliakciu alebo restartovat zariadenie,,stiahol som ibluenova a ten tiez nejde,,ked posielam daaku fotku alebo hocico ine tak posiela apotom sekne posielanie a nejde dalej..a ked sa mi podari poslat malu fotku z UP do telefonu tak ju tam ani nenajdem ani ked posielam z telefonu do IP,ale skoro furt sekne ked posielam z IP do tel. alebo naopak,,,ke nejaky in program alebo ....??
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch