jak nahraju písničku nebo fotku do ipodu?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

vanplus | ned úno 21, 2010 10:49 pm

jak nahraju písničku nebo fotku do ipodu?

zdravim...jsem uplnej antitalent,poradíte někdo jak dostanu třeba mp3jku nepo fotku do ipodu? ten program itunes jsem si nahrál do počítače..otevřu ho a když dám "přidat soubor nebo složku do knihovny" tak se nic neděje a při přetahování fotek nebo videí to píše něco ve smyslu že soubor nelze zkopírovat protože ho nelze použít v tomto ipodu.....a kam nahraju fotky když v menu mám pouze hudba a filmy?

Juramac | ned úno 21, 2010 10:59 pm

Re: jak nahraju písničku nebo fotku do ipodu?

Neuvedl jsi, jaky iPod mas na mysli, zda klasik a nebo Touch . Nejdrive ze vseho bych si precetl navod k tomu iPodu, je tam popsana i komunikace s iTunes. Pokud ten navod nemas, tak jej najdes zde :
pro iPod Classic
http://www.istylecz.cz/pdf/video.pdf
pro iPod Touch
http://diplodocs.cz/uzivatelska-priruck ... 20TOUCH-_E

Necti mezi radky, ale pekne kapitolu po kapitole.....
Pokud pak nebudes necemu rozumet, napis, urcite ti tady nekdo rad poradi. :)

Jeste dodam, ze ta videa pro iPod musis mit ve formatu mp4 a nebo m4v a pokud si budes chtit nejaka udelat a nebo ta ,co mas, prevest do formatu pro iPod, tak doporucuji program handbrake , ktery najdes zdarma zde
http://handbrake.fr/
V nem si nastavis, ze chces prevest video pro svuj typ iPodu a po dokonceni pak videa pretahnes do iPodu bez problemu.

vanplus | ned úno 21, 2010 11:35 pm

mám ipod touch...návod si ztáhnu a budu študovat....jejda vono to neni česky sem ted zjistil :cry: ....

ls8 | pon úno 22, 2010 9:34 am

Angličtinu jsi snad měl (nebo spíš máš) ve škole, ne? Tady máš velmi podrobný návod jak se pracuje s iTunes.
http://www.ilounge.com/index.php/articl ... to-itunes/
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

vanplus | pon úno 22, 2010 4:38 pm

angličtinu jsem měl ve škole ale to je už 15 let :D to se to lehce zapomene :oops: ......jěšte bych potřeboval poradit jak znovu přihlásim itunes? v momentě kdy to po mě chtělo platební podmínky tak jsem zmáčkl cancel ale itunes v počítači mám tak nevim?....

vanplus | pon úno 22, 2010 4:47 pm

Doublepost smazán. Prostuduj si pravidla o editaci příspěvků. Beavers.

vanplus | pon úno 22, 2010 5:26 pm

Smazáno. Dtto. Beavers.

vanplus | pon úno 22, 2010 6:24 pm

Smazáno. Dtto. Beavers.

TommyS | pon úno 22, 2010 6:36 pm

Quadruplepost :mrgreen:
Přečti si pravidla fóra :wink:

vanplus | pon úno 22, 2010 6:43 pm

nenadávejte mi já nevim co dělám špatně :oops: pravidla fora jsem četl....napište mi co dělám špatně to bude rychlejší

Uživatelský avatar House_MD | pon úno 22, 2010 6:50 pm

Kolegové IT se ti tady snaží sdělit, že nemůžeš psát dva příspěvky pod sebou...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Juramac | pon úno 22, 2010 9:00 pm

s tebou je tezka rec. Sezen si NAVOD, CTI, ZKOUSEJ a neptej se porad dokola. Za ruku te tady nikdo nepovede, pouze te muze nasmerovat.

vanplus | úte úno 23, 2010 8:14 pm

jasan...chápu já myslel že by mi někdo pomohl když je to tak jednoduchý že člověk jako já na to příde sám...ale díky alespon za těch pár odpovědí...ipod du akorád vyhodit z okna krám jeden zas....j :twisted:

Uživatelský avatar Jaro | úte úno 23, 2010 8:17 pm

vieš ono neexistuje zlá technika existujú iba zlý ludia ... a to isté platí aj zo slovom BlobosŤ ... :wink:
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Fifik | úte úno 23, 2010 8:25 pm

Niekomu nie je proste sudene pracovať s PC, alebo daným programom.

Posted with TouchBB on my iPhone
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Juramac | úte úno 23, 2010 9:15 pm

radeji vyhod tim oknem sebe, ten iPod za to, ze jsi tupej, opravdu, ale opravdu nemuze. Reklamuj svou hlavu u svych rodicu...... Snahu ti poradit jsem mel, ale pres urcite hranice to proste nejde...... :wink:

vanplus | úte úno 23, 2010 9:23 pm

nevim proč mě urážíš prostě počítačům ajinejm podobnejm věcem nerozumim,myslim že ty taky nedokážeš opravit motor u auta třeba a rozhodně to neznamená že si tupej! prostě ten dělá to a ten zas tohle a tupej je ten kterej tohle neví..... :!:

TommyS | úte úno 23, 2010 9:47 pm

Když nemáš k IT blízko proč si proboha kupuješ iPod touch?
Kdyby si měl trošku "selského rozumu" tak Tě napadne samotného kde je chyba... Mezi židlí a počítačem neber to jako urážku,ale jako upřímnost :wink:

Uživatelský avatar Martyn | úte úno 23, 2010 10:01 pm

A proč by si nemoh koupit iP Touch? Vůbec nezáleží na tom, co ví o počítačích. Jenom je potřeba si přečíst aspoń první 3 kapitoly manuálu. :roll:
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

vanplus | úte úno 23, 2010 10:03 pm

protože ten ipod je pro mojí přitulkyni dárek k valentýnu a já ted poslouchám spoustu keců že to nefunguje :twisted: ale už jsem udělal velkej pokrok-jdou mi tam nahrát fotky....a každej kdo si neumí opravit auto dle manuálu si taky podle vaší teorie nesmí kupovat auto? :lol: od toho jso přeci lidi který tomu rozuměj,ne? nehledě na to já rozumim manualu ipod ale nerozumim manualu itunes protože neni v čestině :(

TommyS | úte úno 23, 2010 10:11 pm

@Martin.94 Kdo není technický typ nenaučí se ani s nokií N70 :wink:

vanplus | úte úno 23, 2010 10:18 pm

řekl bych že technický typ jsou lidi jako já-opravit auto nebo elektrospotřebič zvládnu levou zadní ale počítač umim zapnout a něco málo navíc ale je to taky tím že ho skoro vůbec nepoužívám a ten kdo rozumí počítačům a programům je dle mě spíš intoš....nebo it jak se jim řiká :D ...každopádně už na to pomalu přicházim tak díky za rady

TommyS | úte úno 23, 2010 10:31 pm

Podle mého názoru Technický typ by měl rozumět kategorii od aut až do počítačů :wink:

Juramac | úte úno 23, 2010 10:36 pm

No, tak to tedy zkusim jinak. je pravdou, ze zde na tomto foru srozumitelny navod na iTunes neni, nakonec, jiz jsem treba na tento nedostatek opakovane upozornoval....... Ale proste se predpoklada, ze s iTunes umi kazdy, protoze je to trivialne jednoduchy program. Ale vysvetlovat ti to krok za krokem, to asi nikdo moc nechce, protoze s mene chapavymi jedinci to neni na 10 minut....... bez urazky prosim....tak si prosim do google vyhledavace zadej heslo "itunes navod"
najdes tam pak x navodu a postupu na iTunes, ale zkouset a ucit se musis sam. Hlavne je to ale o tom, jak dalece znas svuj pocitac, kde mas ulozene pisnicky, videa apod. To vis jen ty sam. No a pak to chce trochu zdraveho rozumu, studovani, logiky a prijdes na to velmi brzy sam. Pokud te nekdo povede za ruku, nebudes z toho mit ani radost.... :wink:

Uživatelský avatar Metalgirl | stř úno 24, 2010 12:10 am

Tak jsem vytvořila základní návod, jak nahrát hudbu a fotky do iPodu přes iTunes, doufám, že to bude srozumitelné a pomůže to.

http://www.youtube.com/watch?v=-m01ntwPVWs

Je to můj první tutorial, tak prosím, nekamenovat. Navíc jsem to vytvářela v pozdějších nočních hodinách, kdy už mi to moc nepřemýšlí, tak je tam pár přežblebtů.

Jinak prvně, jak jsem si donesla iPod domů, tak jsem taky kolaborovala asi 15 minut, jak ty písničky do něj dostat. Ono opravdu pro ty, co to vidí poprvé, je to matoucí.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

WarCZ | ned úno 28, 2010 8:24 am

pekny video navod... jen rekl bych ze je rychlejsi si dat veskerou muziku co chci do music library staci pretahnout jako kdyz se ve win kopiruje ( muze to byt i nekolik alb najednou) a pak kliknout na ipod a dat sync a da se tam uplne vse

7luke.com | ned úno 28, 2010 8:38 am

Ještě si pohledejte informace o programu SHAREPOD :wink:

Uživatelský avatar Metalgirl | ned úno 28, 2010 9:13 am

WarCZ píše:pekny video navod... jen rekl bych ze je rychlejsi si dat veskerou muziku co chci do music library staci pretahnout jako kdyz se ve win kopiruje ( muze to byt i nekolik alb najednou) a pak kliknout na ipod a dat sync a da se tam uplne vse

kdyby jsi pořádně četl popis k tomu videu, tak jsem to tam psala.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPod touch